Fatih Terim: "Defansı organize edersiniz, hücumu ayarlayabilirsiniz. Taktik organizasyonlarını ayarlayabilirsiniz. Ama top çizgiyi geçmeyince yapacak bir şey yok. Oyun beni tatmin etti."

Ah, ahh! Son dakikadaki o pozisyon Şaban'a geleceğine Sinan'ın sol ayağına denk gelseydi ya!

Bu arada hakemlik bir şey var mıydı?Bu Fenerliler ağlayıp duruyor.Benim denk geldiğim Soldado'nun Serdar'a bir dirseği vardı.

Zerre sans da yok yav, Tolga nin yerine orada niye Gomis olmaz veya Sinan. Ikisi de doksana zimbalardi o topu.

şerefsiz aykut ağlıyor
size verilmeyen sarı kırmızılarıda söylesene şerefsiz karaktersiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fikstür cok zor beyler. Kimse kimseyi kandirmasin. Bjk'ye de Başakşehir'e de evimizde takılabiliriz. Keza Gençler, Alanya, Göztepe gibi deplasman maçları da hiç kolay maçlar değil. Suan şampiyonluk yolunda en zor fikstür bizde malesef.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beni düşündüren başak ve tinerciler değil deplasmanlar. kadro yapımız deplasman maçlarına hiç uygun değil şut çekemeyen takımın deplasmanda maç kazanması herzaman zor olur

fikstür hep zor sizin için.fenere yenilirsek şampiyonluk gider,beraberlik iyidir diyosunuz.berabere kalıyoruz,tolga barosun ki kadar net olmayan bi pozisyonu kacırdı diye ahlar vahlar ediliyo.ki tolganın yetersizliğini de bildiğiniz halde....

fikstürün zorlugunu bırakıp şampiyonluga odaklanın.

Şu 50 bin kişilik kadıköy'den çıktıysak diğer deplasmanları sorun etmeyin geçeriz.

Önemli olan içerde başak trabzon beşiktaş maçlarında neler yapacağız

Bu arada hakemlik bir şey var mıydı?Bu Fenerliler ağlayıp duruyor.Benim denk geldiğim Soldado'nun Serdar'a bir dirseği vardı.
mehmet ekici ve neustädtere verilmeyen kartlar disinda pek falsosu yoktu hakemin, bülent yildirimi begendim. balina gibi atladi fenerliler penalti icin ama hepsi ucuz pozisyonlar, hicbirinde bisey yok.

Tolga solda Rodrigesi göremedi gözü bağlandı kesinlikle bu sahada büyü var

deplasmanlarda sinan gümüş oynamalı gomisle beraber.

Acikcasi bence vardi , serdar in ilk yarida fb li oyuncunun yuzune kosarken mudahalesi , ikinci yarida
kosan bir oyuncuya da asilmasi vardi

ilk kornerlerden birinde ise maicon ya da fegouli nin yukselmeye calisan bir oyuncuya engellemesi vardi

3 u de penalti demiyorum ama normalde biri kesin calinirdi en az

fb lilerin ozellikle ilk yarida 2-3 , ikinci yarida da bir o kadar sari karti atlandi

fernando nun sari yedigi pozisyonda kirmizi olabilirdi

ama olayi iki ayakli dusunursek , ilk macta da belhanda haybeye atilmisti , cuneyt in yonetimi fb lehineydi o mac , bu macta da biraz bize yakindi

alisilagelmis bir kadikoy hakem performansi degildi bence

Bizim fikstürümüz neye göre beşiktaş'ın fikstürüne göre zor biri yazabilirmi beşiktaş 2 derbisini dışarıda oynuyo biz 3 derbiyi içeride.

O dirsekten hemen önce Serdar Soldado'yu indirmişti ceza sahasında, tek hatırladığım o. Ama penaltıyla alakası yoktu tüm objektifliğimle.

Aksine hakem özellikle Fenerli topçulara kart çıkarmamakta baya ısrarcıydı. Sonuca etki eden herhangi bi kararı olmadı ama.

Geri
Üst Alt