- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Fatih Terim: "Defansı organize edersiniz, hücumu ayarlayabilirsiniz. Taktik organizasyonlarını ayarlayabilirsiniz. Ama top çizgiyi geçmeyince yapacak bir şey yok. Oyun beni tatmin etti."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hazır girişmişken tolgayıda elden geçirirler inş.Hoca Belhanda yi dövmekle mesguldur daha.
beni düşündüren başak ve tinerciler değil deplasmanlar. kadro yapımız deplasman maçlarına hiç uygun değil şut çekemeyen takımın deplasmanda maç kazanması herzaman zor olurFikstür cok zor beyler. Kimse kimseyi kandirmasin. Bjk'ye de Başakşehir'e de evimizde takılabiliriz. Keza Gençler, Alanya, Göztepe gibi deplasman maçları da hiç kolay maçlar değil. Suan şampiyonluk yolunda en zor fikstür bizde malesef.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hazır girişmişken tolgayıda elden geçirirler inş.
mehmet ekici ve neustädtere verilmeyen kartlar disinda pek falsosu yoktu hakemin, bülent yildirimi begendim. balina gibi atladi fenerliler penalti icin ama hepsi ucuz pozisyonlar, hicbirinde bisey yok.Bu arada hakemlik bir şey var mıydı?Bu Fenerliler ağlayıp duruyor.Benim denk geldiğim Soldado'nun Serdar'a bir dirseği vardı.
Serdarın iki tane hareketi şüpheli. Penaltı olabilir ama emin olamadım şahsenBu arada hakemlik bir şey var mıydı?Bu Fenerliler ağlayıp duruyor.Benim denk geldiğim Soldado'nun Serdar'a bir dirseği vardı.
Kesinlikle. Deplasman maclari zaten ayri bir zor bizim icin ama evimizde dişli bir rakibe karsi da sendeliyoruz. Allah yardimcimiz olsun..beni düşündüren başak ve tinerciler değil deplasmanlar. kadro yapımız deplasman maçlarına hiç uygun değil şut çekemeyen takımın deplasmanda maç kazanması herzaman zor olur
Bu arada hakemlik bir şey var mıydı?Bu Fenerliler ağlayıp duruyor.Benim denk geldiğim Soldado'nun Serdar'a bir dirseği vardı.
O dirsekten hemen önce Serdar Soldado'yu indirmişti ceza sahasında, tek hatırladığım o. Ama penaltıyla alakası yoktu tüm objektifliğimle.Bu arada hakemlik bir şey var mıydı?Bu Fenerliler ağlayıp duruyor.Benim denk geldiğim Soldado'nun Serdar'a bir dirseği vardı.