Tolga solda Rodrigesi göremedi gözü bağlandı kesinlikle bu sahada büyü var

ben tolganın vurusuna değil tolganın veremediği pasa üzüldüm orda.ve de öncesinde gomisin sinana veremediği pasa...sinanın önüne atsa goldü o pozisyon.

fatih terim basın toplantısı basladı

Totem olsun diye son yarım saati izlemedim.Tolga'dan sol ayakla gol atmasını beklemek hele ki önünde 4-5 adam varken çölde su bulmak gibi birşey olur.Düzgün vuramadığı için kaleyi bulmuş top.Düzgün vursa zaten kaleyi bile bulmazdı o top.Gomisin boş kaleye atamadığı çok çok daha netti Tolganınkinden

Acikcasi bence vardi , serdar in ilk yarida fb li oyuncunun yuzune kosarken mudahalesi , ikinci yarida
kosan bir oyuncuya da asilmasi vardi

ilk kornerlerden birinde ise maicon ya da fegouli nin yukselmeye calisan bir oyuncuya engellemesi vardi

3 u de penalti demiyorum ama normalde biri kesin calinirdi en az

fb lilerin ozellikle ilk yarida 2-3 , ikinci yarida da bir o kadar sari karti atlandi

fernando nun sari yedigi pozisyonda kirmizi olabilirdi

ama olayi iki ayakli dusunursek , ilk macta da belhanda haybeye atilmisti , cuneyt in yonetimi fb lehineydi o mac , bu macta da biraz bize yakindi

alisilagelmis bir kadikoy hakem performansi degildi bence
dedi sayın başşakşehirli kartalisca sinan

Gomis , fegouli ve belhanda basta olmak uzere zorlu maclarda hic katki alamiyoruz

Iki ostersund , ts , iki fb , basaksehir ve bjk maclarinda toplam golumuz 7 macta 3 adette kaldi

ahmet calik , rodriguez ve gomis ile 3 gol sadece

iyi oynadık geri kalan maçlarda bu konsantrasyonla oynarsak beşiktaşın başakşehirin hiç şansı yok arenada.

Hakemin çok bariz hatası yoktu. Sadece fenerin bazı oyuncularına sarı kart vermedi, onun dışında iki taraf içinde penaltı yoktu.

Ama hakemi şu açıdan beğenmedim, fenerli oyuncular çok itiraz etti ve kart vermedi.

Totem olarak bu macla hic yorum yapmama karari vermistim ve yerine getirdim.

Tolga senin allah belani versin o ayagina sokayim beyinsiz herif.

Acikcasi bence vardi , serdar in ilk yarida fb li oyuncunun yuzune kosarken mudahalesi , ikinci yarida
kosan bir oyuncuya da asilmasi vardi

ilk kornerlerden birinde ise maicon ya da fegouli nin yukselmeye calisan bir oyuncuya engellemesi vardi

3 u de penalti demiyorum ama normalde biri kesin calinirdi en az

fb lilerin ozellikle ilk yarida 2-3 , ikinci yarida da bir o kadar sari karti atlandi

fernando nun sari yedigi pozisyonda kirmizi olabilirdi

ama olayi iki ayakli dusunursek , ilk macta da belhanda haybeye atilmisti , cuneyt in yonetimi fb lehineydi o mac , bu macta da biraz bize yakindi

alisilagelmis bir kadikoy hakem performansi degildi bence

Ya bırak allah aşkına için içini yiyor yarın kendi derbini tırnaklarını yiyerek izlersin bizim derbimizi bize bırak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan geç bu işleri mükemmel bir hakem yönetimi vardı sahada. Bu maçta ota mota sarı verse futbol mutbol izleyemezdik kavga döğüşten.

Devre arası ikinci yarı 40 puan toplarız diyordum.İlk 9 maçta 2B 1M diyordum.Toplam 7 puan kaybı.Şuanda toplamda 8 puan kaybı yaptık.Hedefte çok sapma yok.İçerideki başak ve bjk maçlarına da beraberlik yazmıştım.Deplasmanlarda 3,3 gidersek şampiyonluk gelir.Gençlerbirliği maçı belli eder durumu.O maçta 3 gelirse o gazla bırakmayız

5 maçtır şu bilmemne çocuklarına gol atamıyoruz bize de yazıklar olsun be

içerde dışarda 5 maç gol atamamak nedir puh allah kahretsin

Bülent yıldırımı diğer hakemlere göre daha fazla tutuyorum.

Bugün cüneyt olsa 2 penaltı vermiş ve bizi doğramıştı.

TapaTalK

Geri
Üst Alt