Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
korkmaya başladı arenadaki maçtan.Eyvah eyvah yine basladi cins cins yorumlara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
korkmaya başladı arenadaki maçtan.Eyvah eyvah yine basladi cins cins yorumlara.
Tühh çift ayakli olsa iyi olurdu. Akhisaro eledik, realist olalim, Türk Telekomda 2-1 den mac vermez Galatasaray.
Bencr finali şikecilerle yapalım, nede olsa kupa finallerinde hep koyuyoruz, bidaha koyalım![]()
korkmaya başladı arenadaki maçtan.
Aslında bende ikilemdeyim. Bkj şunları deplasmanda yense diyorum, en azından kendi sahalarında derbi kaybetmeme serisi son bulmuş olacak, ama bi yandan da fenerle kupa finali iyi olur.Ben de fb yi isterim ama bjk bu fb yi deplasmanda rencide ederek finalde rakibimiz olacaktir
ikidir adanalar köfteler boşa gidiyo,ona üzülüyorum.yemek keyif işi benim için.artık sampiyon olunca ziyafet çekeceğiz
Aykuta teşekkür etmek gerekir az çok.
Herif ölmüş Soldado ile başlaması muthiş gerzekce bir hareket. Fernandao bütün hava toplarını kazandı galiba ve ciddi tehlikeli oldu az sürede
Fernandao underrated bana göre
Adam takimi için bayagi faydali olabiliyor fazla oynamamasina ragmen
Van Persie alindiginda bir ara ondan daha fazla gol atiyordu
Feghoulinin caprazda aldigi top 100% pozisyon keza Gomis de oyle
Fb icin culyano cok kritik bir poz harcadi macin en net firsati BNC
anlamadim sergen ne dion yaw !!!
soldado hakemin eline vuruyor kart yok bu nasil is lan
Feghulinin pozunu tekrar izledim haklisinFeghoulinin dar açıdan yan ağlara vurduğu çok zor pozisyondu. Gomis'in keza sap çaprazdan denediği önünde savunma oyuncularının olduğu net denilecek pozisyonlar değildi. Nagatomo'nun şutu, Belhanda'nın şutu, Maicon'un frikiği de net denilecek pozisyonlar değildi. Bunlar ilk yarıda Soldado'nun vuruşu, Alper'in kafası ve Giluiano'nun savunmanın arkasına kaçtığı pozisyonlarla kıyaslanır. Onlar da net değildi çünkü. Maçın geneline baktığımızda da öyle ağır basan taraf yoktu. Sıkıldım ben maçı izlerken açıkçası.
Yeni degil , akhisarda alper atildiginda da yapmisti , yine mi yapti ?