Deplasman oyuncusu sıkıntımız var.İleri uçtaki bütün elemanlarımız,Gomiste dahil olmak üzere,tamamı iç saha oyuncuları.Böyle yüksek stresli maçları deplasmanda domine edebileceğimiz tarzda oyuncularımız malesef yok.Melo,Elmander,Engin Baytar gibi kafası hafif gidik ama maçın içinde olan adamlarla bütün derbileri domine etmeyi bilmiştik.Mevzu bundan ibaret

Beyler maci izlemedim filmden ciktim simdi.
Maci hakkettik mi?
Ozeti izlemiyorum uzulurum diye

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçın hakkı beraberlikti.orta saha mücadelesi şeklinde geçti.pozisyon olarak bizim daha fazla pozisyonumuz var ama oyun üstünlüğünü 60tan sonra (Fernando çıkınca)rakibe verdik.uzuldugumuz nokta kacirdigimiz pozisyonlarin son dakika da olması.

Deplasman oyuncusu sıkıntımız var.İleri uçtaki bütün elemanlarımız,Gomiste dahil olmak üzere,tamamı iç saha oyuncuları.Böyle yüksek stresli maçları deplasmanda domine edebileceğimiz tarzda oyuncularımız malesef yok.Melo,Elmander,Engin Baytar gibi kafası hafif gidik ama maçın içinde olan adamlarla bütün derbileri domine etmeyi bilmiştik.Mevzu bundan ibaret
Winner oyuncu sayımızı artırmalıyız.Winner bir hocamız var.

Yalniz 80de sacmaladik fernando oyuna girdikten sonra. Aykutun valbuenaya taktigi kadarda varmis cok pas hatasi yapip kontraya cikardi bizi

http://tr.beinsports.com/haber/iste-fenerbahce-galatasaray-derbisinin-ozeti-3 özeti izledim de,fener son anlarda yüklenmiş.bizim gol olabilecek 5-6 tane atagımız ve pozisyon var.yazık olmuş.lakayıtlık,bi de son işlerdeki beceriksizlikten ötürü.

sonra acele edilmiş bazı pozisyonlarda.kafayı kaldırıp pas denesek yine gol atabilirmişiz.bilhassa gomis kafasını kaldırmamış.volkandan dönen topu da önce kontrol edip,rakibi yere yatırıp atabilirdi gomis.daha önce yaptıgı gibi...

hücum etmemizi begendim.ilkyarı feghoulinin rodriguese attıgı top şahane.rodrigues sol ayagı ile düzgün kontrol etse büyük ihtimal yazarmış golü.

tolganın gomisin pasına adımı cok yanlıs,durusu cok yanlıs.vücudu yetersiz kalmıs herseyden önce.gol vurusu yapacak adamın durusu öyle olmaz.

Son düzenleme:
Ilk yariyi tamamen cöpe atmazsak ve gereksiz gol(ler) yemezsek ikinci yarida isi bitirebiliriz. Bizim takimin pres gücü ve kondisyonu bunlardan daha yüksek.

Aykut erken golleri hic sevmiyor cünkü bu oyun planini bozuyormus futbol düsmani herifin. Aykut eskiden bu kadar tirsak degildi sanki.

Ben geneldeki Kadiköy derbilerinin aksine bu mac Fener den baskili bir baslangic beklemiyorum nedense. Ismail Kartalli dönemde oynadigimiz maca benzeyebilir bu mac da. orada da ilk yari hic de kötü oynamamistik. Selcuk ve Burak ile gole de yaklasmistik ama atamamistik.

Hamza denen mal korkup hem Yasin'i hem de Bruma'yi yedek birakmasaydi o maci belki de kazanabilirdik.

4 gün önce böyle birsey yazmistim.

Ben kötü oynadigimizi düsünmüyorum, sadece yine her zamanki gibi buldugumuz pozisyonlari degerlendiremedik su lanet olasi stad da.

Çok yazık oldu.
Son dakika tolga atsa mükemmel bir gece yasayacaktik.
Neyse umarım bu beraberlik şampiyonluğun yolunu açar.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

http://tr.beinsports.com/haber/iste-fenerbahce-galatasaray-derbisinin-ozeti-3 özeti izledim de,fener son anlarda yüklenmiş.bizim gol olabilecek 5-6 tane atagımız ve pozisyon var.yazık olmuş,lakayıtlık bi de son işlerdeki beceriksizlikten ötürü.

bi de acele edilmiş bazı pozisyonlarda.kafayı kaldırıp pas denesek yine gol atabilirmişiz.bilhassa gomis kafasını kaldırmamış.volkandan dönen topu da önce kontrol edip,rakibi yere yatırıp atabilirdi gomis.daha önce yaptıgı gibi...

hücum etmemizi begendim.ilkyarı feghoulinin rodriguese attıgı top şahane.rodrigues sol ayagı ile düzgün kontrol etse büyük ihtimal yazarmış golü.

tolganın gomisin pasına adımı cok yanlıs,durusu cok yanlıs.vücudu yetersiz kalmıs herseyden önce.gol vurusu yapacak adamın durusu öyle olmaz.
Tolga da zaten dengesizlik var renkdaş topu al sürerek kaleye git desen düşecek bir hali var ...

Winner oyuncu sayımızı artırmalıyız.Winner bir hocamız var.
Oyuncular winner sayılabilir ama deplasmanlarda ağırlık koyacak tarzları yok malesef.Belhanda+Feguli+Gomis deplasmanlarda toplasan 1.5 adam ediyor malesef.Bir tek Rodrigez içeri dışarıda yakın sayılabilecek performansta.O da her zaman değil

Uefa hakkımızda kararı ne zaman verecek?Şampiyon olursak gelecek olan gelir ile cezadan kurtulur muyuz?

tolga gomisin pasında sol ayagımla vuracagım diye kendini hazırlamalıydı o pozisyon için.volkanın solu boş çünkü.ama tolga denen yetersiz pozisyona kendini hazırlamamış.

25 mlydan başlıyo öyle forvet, kötü cenk bile r
ne paraya gtti
hep karabukkle osmanlıyla maç yapacağız gomis de gol atacak mutlu olacagız oylemı ? avrupa maçları ne olacak ne yapacagız orda topa basıp basıp şut mu çekecek 2 normal stoper olunca karşıda bir şey yapamıyor ligi neden ölçü olarak görüyorsun gomis kötü demiyorum sadece yetersız dıyorum gelecegımız ıcın

4 gün önce böyle birsey yazmistim.

Ben kötü oynadigimizi düsünmüyorum, sadece yine her zamanki gibi buldugumuz pozisyonlari degerlendiremedik su lanet olasi stad da.

Bence de kötü oynamadık oyunun bazı bölümlerinde ciddi üstünlüğümüz var fakat pozisyon olarak değerlendiremedik. Son dakikada direkten dönen ve Tolga'nın kaçırdığı golden sonra 1 puan az gelebilir fakat 80'den sonra 2-3 net pozisyon verdik kalede muslera olmasa şu an belki de hiç puan alamayacaktık. Fener şartları zorladı fakat atamadı, biz de şartları zorladık ama top sevmedi hatta ayaklarına dolaştı. Alınan 1 puan şampiyonluk yolunda çok önemli kaçan 3 puan güzel fakat en azından kazanılan 1 puan var.

Geri
Üst Alt