17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Stadda 50bin kişi felan olcaz diyoruzda Salı günü oldu hala biletler satışa çıkmadı

Ben mi hassas düşünüyorum yoksa acelemiz mi yok anlamadım ki

benim böyle zamanlarda en cekindigim sey rehavet ve disiplinden uzaklasmak takımda buna meyilli adam sayısı az ama yedek kulübesinin tamamı çöp maalesef.

İlk 2 maçta oynadığımız oyunu bu maçta da sürdürürsek bu sezon için daha net konuşmaya başlayabiliriz.

[FONT=&quot]Galatasaray'da satılan kombine sayısı 30.250'ye, satılan Loca sayısı ise 170'e ulaştı. (NTV Spor)

[/FONT]
DHwBcE1XsAELhtM.jpg
iyi bir takimin cok iyi bir gelir olarak geri döndügünü umarim sonunda anlamistir bu moronlar

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

aslında 60 yas üzeri bunaklara ve kongre üyelerine nolursa olsun kombine vermemek lazım

o cesetler yüzünden tribünler bos kalıyor

maç biletleri ne zaman satışa çıkıyor bilen var mı?
edit: yarınmış.

Bilet satışları, 23 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 11:00’de GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 24 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 11:00’de genel satışa çıkacaktır.

Osmanlıspor maçında bayağı temkinliydim çünkü lig standartlarına göre iyi ve sert orta sahaları, Aminu ve Serdar gibi sıkıntı çıkarabilecek süratli oyuncuları vardı. Sivasspor'un ise belki de en zayıf bölgesi orta sahası. Arkalarında ise toplama bir savunma var ve henüz yeterince uyumlu değiller. Sol bekleri Elderson fena oyuncu değil, Monaco'dan kiralamışlar, çok da güzel bir asist yaptı son maçta. Hücumda hepimizin tanıdığı Kone'nin dışında Cyriac, Muhammet Demir ve Leandrinho gibi etkili olabilecek isimleri var. Son maçlarında 2-0 kazanmış olabilirler ama inanılmaz pozisyonlar verdiler kalelerinde. Gol yememeleri gerçekten büyük şanstı onlar adına. Konsantrasyonumuzu düşürmeden, en az 40 bin taraftarın da desteğiyle kendi oyunumuzu oynamaya devam etmeliyiz. Galibiyete ulaşacağımıza inancım tam. YÜRÜYEDUR GALATASARAY !

Bilet fiyatları:

Kategori 1 Yemekli Vip 300 TL
Kategori 2 Yemekli Vip 250 TL
Kategori 3 175 TL
Kategori 4 (Gs Workinton) 250 TL
Kategori 5 150 TL
Kategori 6 120 TL
Kategori 7 90 TL
Kategori 8 60 TL
Kategori 9 50 TL
Kategori 10 40 TL.

Stadı hınca hınç doldurmasakta en az 45.000 i görmeliyiz.

Sivasspor'a gömüp 9 puanla arkamıza yaslanalım.

Bilet fiyatları:

Kategori 1 Yemekli Vip 300 TL
Kategori 2 Yemekli Vip 250 TL
Kategori 3 175 TL
Kategori 4 (Gs Workinton) 250 TL
Kategori 5 150 TL
Kategori 6 120 TL
Kategori 7 90 TL
Kategori 8 60 TL
Kategori 9 50 TL
Kategori 10 40 TL.

Stadı hınca hınç doldurmasakta en az 45.000 i görmeliyiz.

Sivasspor'a gömüp 9 puanla arkamıza yaslanalım.

Acaip ucuz yalniz bu biletler. Stadin bu macta dolmasi gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt