Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Gitmeyenler bir zahmet devretsin kombineyi. İnternetten 5 dakika sürmüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kombine trink para getirisi sağladığı için daha değerli. Maç başı bilet satışı hem kesin değil hem de uzun vadede geliyor.Şu kombine işini 15 binle sınırlandırsa kalan tüm yerleri biletli satsak her mac full olur
Bu sene cok dogru bi iş yapıldı şimdi kombineyi kulube devredebiliyosun gitmiceksen kulup bilet gibi satıyor sonra ki sezonda sana kombine de indirim yapıyor. bunu kesin kel cenk düşündüKombine trink para getirisi sağladığı için daha değerli. Maç başı bilet satışı hem kesin değil hem de uzun vadede geliyor.
Altı üstü transfer et diyecek 30 saniyelik iş. Motive et bunun için arkadaşlarını.benim 20 kisilik tanidigim bi arkadas grubum var, tamami kombineli. bunlardan sadece 4'ü gidecek bu maca. Hatta biri sadece fb ve bjk maclari icin aliyor kombineyi, "diger maclara biiiiiiip" diyor, kim gidecek diyor. Transfer falan da yapmiyor. Al iste, böyleleri de var maalesef.
Nasıl alamadın?Hay sansima tukureyim.. passoliginize ....... bi bilet alamadimya la
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Nasıl alamadın?
Sen 2 saat önce sormuştun?
TapaTalK
Keşke dünden garantileseydin durumu bugün için.Kredi kartim yok, baska birine sordum onunda hesabinda para yok ugrastim ama olmadi.. yurt disindan geldigim icin, pasaportun numarasini girmem lagzim, pasaportumda suan baska bir yerde offff
Kredi kartim yok, baska birine sordum onunda hesabinda para yok ugrastim ama olmadi.. yurt disindan geldigim icin, pasaportun numarasini girmem lagzim, pasaportumda suan baska bir yerde offff
Bak bu büyük etki eder. Lakin bir çok kişi Cuma akşamından bilet almış.Bence yanlış düşünüyorsunuz bu 10 günlük tatil başlıyor eğer maç pazar olsaydı daha az kişi olurdu bu maç diyorum tabiki..
Bak bu büyük etki eder. Lakin bir çok kişi Cuma akşamından bilet almış.![]()