17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Gitmeyenler bir zahmet devretsin kombineyi. İnternetten 5 dakika sürmüyor.

Bu güzel atmosferi devam ettirmek adina, ve herkesi müthis bir takim oldugumuza inandirmak adina kilit bir mac.

Asla bir kaza olmamali. Mutlaka kazanmamiz gereken bir mac.

Takima güveniyorum, taraftara güveniyorum. Maci iple cekiyorum.

Şimdi Passoligin sitesine girdim bütün kategorilere ve bütün bloklara baktım toplam 49 tane bilet kalmış. Uzun bir aradan sonra ilk defa böyle bir şey gördüm. Kombineler gelirse gerçekten 50 bin kişi ve üzeri stadda olacak.

Kombine trink para getirisi sağladığı için daha değerli. Maç başı bilet satışı hem kesin değil hem de uzun vadede geliyor.
Bu sene cok dogru bi iş yapıldı şimdi kombineyi kulube devredebiliyosun gitmiceksen kulup bilet gibi satıyor sonra ki sezonda sana kombine de indirim yapıyor. bunu kesin kel cenk düşündü

benim 20 kisilik tanidigim bi arkadas grubum var, tamami kombineli. bunlardan sadece 4'ü gidecek bu maca. Hatta biri sadece fb ve bjk maclari icin aliyor kombineyi, "diger maclara biiiiiiip" diyor, kim gidecek diyor. Transfer falan da yapmiyor. Al iste, böyleleri de var maalesef.
Altı üstü transfer et diyecek 30 saniyelik iş. Motive et bunun için arkadaşlarını.

Hay sansima tukureyim.. passoliginize ....... bi bilet alamadimya la

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

en büyük sorun macın hafta ici olması tüpçü ısrarla bize hafta ici mac veriyor tabiki gitmesi zor

Nasıl alamadın?
Sen 2 saat önce sormuştun?

TapaTalK

Kredi kartim yok, baska birine sordum onunda hesabinda para yok ugrastim ama olmadi.. yurt disindan geldigim icin, pasaportun numarasini girmem lagzim, pasaportumda suan baska bir yerde offff

Maç Cuma günü olmasa idi rahat 50000 derdim. Ama maalesef 45 bin kişi toplanır.

Kredi kartim yok, baska birine sordum onunda hesabinda para yok ugrastim ama olmadi.. yurt disindan geldigim icin, pasaportun numarasini girmem lagzim, pasaportumda suan baska bir yerde offff

Keşke dünden garantileseydin durumu bugün için.
İnternet üzerinde gidemeyecek olan arkadaşlar var satışa çıkartıyolar bi araştır

TapaTalK

Bence yanlış düşünüyorsunuz bu 10 günlük tatil başlıyor eğer maç pazar olsaydı daha az kişi olurdu bu maç diyorum tabiki..

Ligin ilk devresinde rakiplerle aramızdaki puan farkını olabildiğince açmalıyız.

Android ve iosta kombineni devret diye bir uygulama var. Karaborsacılar olduğu gibi gişe fiyatının altından satan iyi insanlarda var. Bilet bulamazsan bir bak derim

Geri
Üst Alt