17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

sen böyle toplara girmezdin yav hayirdir?
A_2GXYfCUAAy5fW.jpg

[FONT=&quot]Maça gelemeyen 500 Kombine sahibi biletlerini [/FONT]Galatasaray[FONT=&quot]'a devretti ve bu biletler de tükendi! Böylece, elde edilen gelir arttı. (NTVSpor) [/FONT]

Erken gol atsak bari, böyle maçlarda gol geciktikçe manasız gerilim/stres oluyor.

Zaman geçmiyor 29 saat kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stadi dolduruyoruz ama maca gidecek arkadaslari burdan uyaralim

Takimi strese sokma gerilim yaratma gibi islerden uzak duralim

Stadi dolduruyoruz ama maca gidecek arkadaslari burdan uyaralim

Takimi strese sokma gerilim yaratma gibi islerden uzak duralim
Artık taraftar takımı değil takım taraftarı yönlendiriyo.
Öyle bi basıyolar ki insan Galatasaray'lı olmasa bile "Yürü be aslanım" der yani.

TapaTalK

ulan kac sene sonra artık garanti kazanırız, kac fark atarız diye düşünmeye başladım.. genel düşüncede buna döndü. Ne guzel birşey bu his.

abv asamoah

En son 2015 Bjk maçında kapalı gişe oynamışız. 2 senedir bomboş stad. Bu bir başlangıç olsun hep böyle devam eder insallah.

Handicapa yüklenmek çok mantikli

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

En son 2015 Bjk maçında kapalı gişe oynamışız. 2 senedir bomboş stad. Bu bir başlangıç olsun hep böyle devam eder insallah.

Tamamen dolu muydu ya gercekten ? Ben dün bakmistim ayni sezon Dortmund CL macinda doluydu stad en son diye görmüstüm.

Yanlis hatirlamiyorsam 48 bin mi 49 bin mi neydi Besiktas macinda. Yani sampiyonluk maci olmasina ragmen full cekmemistik.

Tamamen dolu muydu ya gercekten ? Ben dün bakmistim ayni sezon Dortmund CL macinda doluydu stad en son diye görmüstüm.

Yanlis hatirlamiyorsam 48 bin mi 49 bin mi neydi Besiktas macinda. Yani sampiyonluk maci olmasina ragmen full cekmemistik.
Kombine sahibi adam gelmezse tabi ki full çekemeyiz.
Adam en kritik maçta bile gelmiyo bi fener derbisi için kombine alıyo tam tokatlamalık bir tip.

TapaTalK

Geri
Üst Alt