17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

DIGlU3CVwAADcj4.jpg

İşte bu Yasinlerle Selçuklarla işkence ettiler bize senelerdir! Bunlarla yarın yolları ayıracaksın hiç uzatmaya gerek yok. Kadro dışı bırak ne hali varsa görsün. Çok şükür yabancı sınırı denen garabeti aştık yoksa bu rezil herifler banko 11 oynayacaktı.

İkinci yarı biraz daha iyiydik. Tolga denen lale ne hale geldi hayretler içerisinde izliyorum :D

Yalnız Sivas iyi bir deplasman takımı, bu sene çok can yakarlar.

Daha Feghoulinin Bu takima katilacagini düsününce insanin bosalasi geliyor kusura bakmayin Ama dogru yani titriyorum resmen içim titriyor

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

evet aroune kone güçlü baya ve iş yapar

samet aybaba her zamanki gibi çağdışı futbol ile puan almaya gelmişti

gomisin kafasını aldı gidiyor

Tudor Samet salagina iyi surpriz hazirlamis. 60'tan sonra yoruluyorlar, zaaflarini biliyoruz demisti. Tudor da ilk 15-20 dakika takimimizi dusuk tempoda oynatti ve sonra gaza basti, 90. dakikaya kadar durmadik bir daha :D

Geç boşaldık bugün, Samet'in lafından dolayı geciktirici kullandık sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok sinirlendim son dakikalarda Selçuk ve Yasin'e.. Gomis muhtemelen Selçuk'u şikayet etti Tudor'a..

Gomis niye gider yaptı çok canım sıkıldı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hırsıyla, sahada verdiği savaşla Tolga'nın kesilmesi haksızlık olur. Stoper ve sol bek alınsa yeterli bu sene için bana göre.

Yasin resmen sabote ediyor herife bak

Bu takım biraz daha birbirine alışsın biraz daha ezbere oynamaya başlasınlar çok canlar yanar daha. Tek sıkıntı şuan uyum sorunu gibi görünüyor.

Asamoah + Feghouli katılınca takımın kalitesi daha da artacaktır. Linnes ve Garry mecburen kulübeye, Tarık ve Emrah/Sinan/Yasin'den biri kulübeden şutlanır.

gomis olayını takmayin güzel birşey oynama isteği, tudor eski topcu zaten anlatır durumu

abv asamoah

Rodguires olmaz bu iş feghouli girer bunun yerine
Adamda zeka sorunu var

Geri
Üst Alt