17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Maçın en iyi isimleri tolga fernando ve linnesti

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Leşçuğu oyuna aldıran Ayhan olabilir mi diye merak ediyorum.Tudorun leşçuğu son 2 dk kalsa bile oyuna sokacağını hiç düşünmüyorum oynatmak istediği oyun tarzına ters bir kere.

O goller herzaman kacmaz. Geldi bu maçı buldu. Bir stoper + asamoah ligi ilk yarisinda bitirir

Mariano tam bir reyis tıpkı fernando gibi.

Gomis penalti hakkinda birseyler demis olabilir

Top elden ele dolasti böyle olmamasi lazim bi takimin penalti kullanan oyuncusu bellidir Mac önünde

Feghouli oynamadan 3 maçta 10 gol atacağız deseler lig başlarken yok be keşke derdim. Reis gelsin rüzgarını estirsin asıl şov o zaman başlıyor. Hele bir de Asamoah da gelirse...

Selcuk mali artik defolup gitse herkes sevinecek herald. Selcuk bu takimin marginal futbolcusun artik, star gibi davranip penalti olunca hemen topu alma. Babanin ciftligi degil lan.

Martin Linnes: "Asist yapmış olabilirim ancak performansımdan memnun değilim."

Yasine sorsan "müthis oynadim" der

Samet Aybaba: "Biz oyunu iyi kurguladık. İyi planladık. Ama Galatasaray sağ tarafı çok iyi kullanıyor. Yağdı geldiler ordan."

Samet Aybaba: "İlk gol ikinci gol derken zaten 2-0'dan nasıl çeviririm diye düşünüyorsunuz. Biz yeni takımız. İyi yoldayız ama."

Beyler defans dersi verdik, tam bir şampiyon gibi 93 dakika maçı kontrol ve domine ettik. Rakibi avucumuza alıp boğduk. Pozisyon vermedik, Maicon-Serdar yanı sıra takım olarak on numara defans yaptık.

Geri
Üst Alt