Ya bu mevzu beni oldukça rahatsız etmeye başladı.
Asıl mevzu ne biliyor musun; Forum Sneijderciler ve Tudor & Belhandacılar olarak ikiye bölündü. Bu ne saçma sapan bir şeydir anlam veremiyorum. Bazı arkadaşlar için forumda Tudor'u veya Belhanda'yı eleştirmek demek Sneijdercilik yapılıyor demek anlamına geliyor sanırım. Bu bir sabit fikir olmuş vaziyette :red: Benim gözlemim bu en azından bunu söyleyebilirim ve bu durum beni de oldukça rahatsız ediyor. Net bir yargıya varmak için daha erken lakin geçen maçlar özelinde ben de Belhanda'yı eleştirdim. Eleştirilemez mi eleştirilir. Vay efendim sen misin eleştiren
Ya Belhanda'yı eleştiren adamlar maliyetini eleştiriyor. Sneijder'in gönderilmesinin sebebi olarak kimse görmüyor. Sneijder'i gönderen hoca ve yönetim. Belhanda'nın ne suçu kabahati olabilir? Belhanda'ya talip olmuşuz adam da gelmiş ne yapsın? Belhanda kötü performans gösterirse eğer tercihlerinden dolayı yönetim ve hoca eleştirilir Belhanda değil. Belhanda yetenekli adam lakin sorunlu bir adam olduğu belliydi. Sorunlu bir adam olmasa Premier Ligde oynayabilecek kumaşı var. Bunu biliyorduk. Dediler ki Sneijder'inizi gönderiyorlar diye Belhanda'ya yükleniyorsunuz

Sanki onun takımının oyuncusu değilmiş gibi

Ya arkadaş dedik ki tamam Sneijder gitsin eyvallah lakin yerine o maliyete daha iyi daha net bir adam alınsın. Ben bunu dedim sadece. Başarılı da olabilir o ayrı konu lakin Belhanda transferini sıkıntılı gördüm. Sen misin bunu diyen

Ha Sneijder'in kalmasını istedim mi istedim yalan değil. Sneijder'i bir de kaliteli bir kadro ile seyretmek istedim. İyi şeyler yapabileceğine inancım vardı hala da var lakin konu kapandı bitti gitti. Artık yapabilirdi yapamazdının bir anlamı kalmadı.
Yani herhalde bazıları zannediyorlar ki Belhanda gol atarsa asist yaparsa Tudor başarılı olursa falan biz Sneijderciler!(

) olarak evimizde kendimizi alkole vereceğiz karalar bağlayacağız

Yani Galatasaray başarılı olsa üzülürüz onu demeye çalışıyorlar. Lan oğlum Belhanda 20 tane gol atsın 20 tane de attırsın efsanemiz olsun şampiyon yapsın, Tudor yeni imparatorumuz olsun anasını satayım ben daha ne isterim

Böyle bir şey olsa evde tek başıma halaya kalkarım ben bir de yetmez halay çekerken balkondan falan düşerim maazallah.
Yani bazen bu tavrı takınanlar ile gerçekten aynı renklere aynı armaya mı gönül verdik diye şüpheye düşüyorum, şimdi bu adamlar mı taraftar ben mi taraftarım diye kendimi sorguluyorum. Dediğim gibi gerçekten de can sıkıcı bir durum.