17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Takım kötü gidince yazıyormuşum galiba. yeni üye de olunca kuşçu yaftası da yeriz yakında. ben gördüğüm eksikliği söylerim, bunun takımın kötü gitmesiyle alakası yok. zaten kötü gidecekti. ilk 2 hafta mükemmel bir azimle oynadı takım ancak o performansı 5-6 maç boyunca real madrid bile gösteremez. kimse o kadar koşamaz kusura bakmayın. bu takıma bir pas sistemi şart. elimizde yapamayacak takım da yok artık. gayet ver-kaç yapmaya uygun hareketli takım var. golü koklayan bir forvetimiz var. fatih terim taktiğiyle oynarsak eğer şampiyonluğu zor görürüz. millet topla oynayıp açığı yakaladığı gibi 3-4 pasla gole giden sistem oturtmuşlar. bizim kadromuz buna çok daha uygun. çok daha diri ancak yapmıyoruz. biz bunları konuşmazsak, spor programlarındaki goy goylarla dibe öyle bir çekerler ki takımı, sonra burada bize operasyon yapıyorlar diye ağlarız. negatif eleştiriyi düşmanlık olarak görmekten vazgeçin. sonra takım selçuklaşınca küfür etmek için yarışa giriliyor.

10 tane yedek oyuncudan sadece bir tanesi direk maci verirdi ve gitti tudorda o herifi oyuna aldi.

inanilir gibi degil.

Fegho ile Yasin'i bile alsa topu hücuma çıkarırdık. Yasin özelinde bahsettiğim buydu tam bu maçlarda bencillik yapsa dahi topu ileri taşımak için girmeli ikinci yarı golden sonrasına kadar topu rakip ceza sahasına sokamadık bile koca 60 dk tek kontraya çıkamadık.

Hayır biz mi çok malız anlamıyoruz bu futboldan anlamıyorumki.

Bariz korktu ve 2 puanı verdi bugün hoca.

bazen olur böyle kayıplar demiycem,tudor yüzünden gitti 2 puan .bu kadro 3 hafta aslanlar gibi oynadı,şu maçtaki oyundan tudor sorumludur.değişiklikler de ortada.inanılmaz kötü değişiklikler yaptı gerek oyuncu acısından,gerek zamanlama acısından.ders çıkarması tek umudum.

Galatasarayın bu kadrosunu böyle oynatmak aptallıktır,ziyandır.

Son düzenleme:
Erman renktaşım, işte bende buna yanıyorum. Ben Teknik Direktör değilim, burada yazdığım herşeyde doğru demek olmuyor. Ancak ilk üç hafta herşey yolunda giderken göze batan şeyleri dile getirirken bazı arkadaşların tavırları, tepkileri gerçekten mide bulandırıcı seviyelere çıktı. Sol tarafımızın ofansif açıdan işlemediğini, zora giren maçlarda Belhandanın şu ana kadar olan performansının yetmeyeceğini, sağ kanatta oynayan Rodriguezin iyi niyetle mücadele etse dahi adam geçme becerisinin çok zayıf olduğunu, ki bu bugün tehlikeli olabilecek iki pozisyonumuzun başlamadan bitmesine sebep oldu ve Tudorun zorluk derecesi yüksek olan, daha doğrusu zora giren maçlarda kendisini kanıtlaması gerektiğini söylediğimizde Galatasaray düşmanlığından tut, Aziz Yıldırım ile bile kıyaslandık. Bu arkadaşların anlaması gereken nokta sonuçlar iyiyken eksikleri dile getirebilmek düşmanlık değil tam aksine, takımın daha iyi olmasını düşünmek.
Ya bu mevzu beni oldukça rahatsız etmeye başladı.

Asıl mevzu ne biliyor musun; Forum Sneijderciler ve Tudor & Belhandacılar olarak ikiye bölündü. Bu ne saçma sapan bir şeydir anlam veremiyorum. Bazı arkadaşlar için forumda Tudor'u veya Belhanda'yı eleştirmek demek Sneijdercilik yapılıyor demek anlamına geliyor sanırım. Bu bir sabit fikir olmuş vaziyette :red: Benim gözlemim bu en azından bunu söyleyebilirim ve bu durum beni de oldukça rahatsız ediyor. Net bir yargıya varmak için daha erken lakin geçen maçlar özelinde ben de Belhanda'yı eleştirdim. Eleştirilemez mi eleştirilir. Vay efendim sen misin eleştiren :D

Ya Belhanda'yı eleştiren adamlar maliyetini eleştiriyor. Sneijder'in gönderilmesinin sebebi olarak kimse görmüyor. Sneijder'i gönderen hoca ve yönetim. Belhanda'nın ne suçu kabahati olabilir? Belhanda'ya talip olmuşuz adam da gelmiş ne yapsın? Belhanda kötü performans gösterirse eğer tercihlerinden dolayı yönetim ve hoca eleştirilir Belhanda değil. Belhanda yetenekli adam lakin sorunlu bir adam olduğu belliydi. Sorunlu bir adam olmasa Premier Ligde oynayabilecek kumaşı var. Bunu biliyorduk. Dediler ki Sneijder'inizi gönderiyorlar diye Belhanda'ya yükleniyorsunuz :D Sanki onun takımının oyuncusu değilmiş gibi :D Ya arkadaş dedik ki tamam Sneijder gitsin eyvallah lakin yerine o maliyete daha iyi daha net bir adam alınsın. Ben bunu dedim sadece. Başarılı da olabilir o ayrı konu lakin Belhanda transferini sıkıntılı gördüm. Sen misin bunu diyen :D Ha Sneijder'in kalmasını istedim mi istedim yalan değil. Sneijder'i bir de kaliteli bir kadro ile seyretmek istedim. İyi şeyler yapabileceğine inancım vardı hala da var lakin konu kapandı bitti gitti. Artık yapabilirdi yapamazdının bir anlamı kalmadı.

Yani herhalde bazıları zannediyorlar ki Belhanda gol atarsa asist yaparsa Tudor başarılı olursa falan biz Sneijderciler!( :) ) olarak evimizde kendimizi alkole vereceğiz karalar bağlayacağız :D Yani Galatasaray başarılı olsa üzülürüz onu demeye çalışıyorlar. Lan oğlum Belhanda 20 tane gol atsın 20 tane de attırsın efsanemiz olsun şampiyon yapsın, Tudor yeni imparatorumuz olsun anasını satayım ben daha ne isterim :D Böyle bir şey olsa evde tek başıma halaya kalkarım ben bir de yetmez halay çekerken balkondan falan düşerim maazallah.

Yani bazen bu tavrı takınanlar ile gerçekten aynı renklere aynı armaya mı gönül verdik diye şüpheye düşüyorum, şimdi bu adamlar mı taraftar ben mi taraftarım diye kendimi sorguluyorum. Dediğim gibi gerçekten de can sıkıcı bir durum.

ndiayenin cıkması ve feghouliinin oyuna cok geç girmesi maçı bitirdi.ndiaye hep sahada olmalı.

bazen olur böyle kayıplar demiycem,tudor yüzünden gitti 2 puan .bu kadro 3 hafta aslanlar gibi oynadı,şu maçtaki oyundan tudor sorumludur.değişiklikler de ortada.inanılmaz kötü değişiklikler yaptı gerek oyuncu acısından,gerek zamanlama acısından.ders çıkarması tek umudum.

Galatasarayın bu kadrosunu böyle oynatmak aptallıktır,ziyandır.

Herif çok dik kafalı, her daim kendi bildiğini okuyor. Zor ders çıkarması

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine saçma sapan senaryolar yazilmis kiyamet atesi yakilmis. Allah Askina biraz akilli konusun. Degisiklik hatalari maçi vermis olabilir. Selçugun oyuna girmesi yanlis Evet. Feghouli de daha erken oyuna girebilir ve kontradan 1-2 gol bulabilirdik Ama Kabul edelim Antalya deplasmanindan 1 puan almak fena sayilmaz. Rakiplerimiz burada puan kaybi yasamasi da çok muhtemel görünüyor. Tudorun degisiklikleri disinda Milli ara havamizi biraz almis gibi duruyor olsada haftaya kendi sahamizda rüzgari yine arkamiza alip yolumuza kaldigimiz yerden devam ederiz.

Bayern Hoffenheimda 3 puan birakti Real kendi evinde puan birakti Dortmund puan birakti

Milli aradan çikip ritmi yeniden bulmak hiç ama hiç kolay degildir.

Relaks

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Hocanın hataları var fakat Antalya gibi bir deplasman da 3 puan elimizdeyken kaçırmak kötü bir durum fakat 1 puan da hiç yoktan kötü sayılmaz hele ki hava sıcaklığı 30-35 C civarındayken %80 nem'de aynı tempo aynı pres olayını beklemek yanlış olurdu daha kontrollü oynacağımız belliydi mesela beşiktaş ve fenerbahçe antalya'dan hiç puan almadan da dönebilir o yüzden kimseyi yerden yere vurmaya gerek yok. Hocanın 2 tane net hatası var.
1) N'diaye çıkarılıp selçuğu oyuna sokmak
2) Feghouli 70. dakika oyuna girmeliydi

Hocanın hataları var fakat Antalya gibi bir deplasman da 3 puan elimizdeyken kaçırmak kötü bir durum fakat 1 puan da hiç yoktan kötü sayılmaz hele ki hava sıcaklığı 30-35 C civarındayken %80 nem'de aynı tempo aynı pres olayını beklemek yanlış olurdu daha kontrollü oynacağımız belliydi mesela beşiktaş ve fenerbahçe antalya'dan hiç puan almadan da dönebilir o yüzden kimseyi yerden yere vurmaya gerek yok. Hocanın 2 tane net hatası var.
1) N'diaye çıkarılıp selçuğu oyuna sokmak
2) Feghouli 70. dakika oyuna girmeliydi

katılıyorm ama hicbir muhabirde sormuyor bunları neden cıkardınız neden daha erken almadınız

enazından sunu söylesin rakip sol tarafı cökertmis 20 tane korner atmıs hepside soldan neden tedbir almadın

mantıklı biseyler söylesin yine laf etmem

katılıyorm ama hicbir muhabirde sormuyor bunları neden cıkardınız neden daha erken almadınız

enazından sunu söylesin rakip sol tarafı cökertmis 20 tane korner atmıs hepside soldan neden tedbir almadın

mantıklı biseyler söylesin yine laf etmem

Hocaya da suç bulunur hataları da vardır fakat kimseye suç bulmam bu hava şartlarında oynatan federasyona kızarım en azından 21:45'e koy hava az serinlesin ciddi anlamda gomisin bayılma olayı geçirmesinden korktum çünkü acayip bunaltıcı bir hava vardı

Hocaya da suç bulunur hataları da vardır fakat kimseye suç bulmam bu hava şartlarında oynatan federasyona kızarım en azından 21:45'e koy hava az serinlesin ciddi anlamda gomisin bayılma olayı geçirmesinden korktum çünkü acayip bunaltıcı bir hava vardı

antalyanın nemini bilirim gercekten öyle zemin desen eplde böyle zemini olanlara para cezası veriyorlar

fakat bunlar bence bahane antalya bu havada nemde bu zeminde oynamıyormu

gecen akhisar geldi aynı havaya zemine nerdeyse 5liyordu bunları

Ndiaye çıkmasa ve takım geri çekilmese, ona rağmen 1-1 bitse sesim çıkmaz. Antalya'ya neredeyse herkesin yolu düşmüştür. O nemde ve iğrenç zeminde top oynamak eminim çok zordur. Ayrıca kendi zeminimize baktıktan sonra hiç bir kulübe bu konuda kızamıyorum o ayrı konu. Tudor'un hatası maçı vermiş olabilir. Ancak asıp kesmek çok gereksiz şuan için. Lütfen biraz sakin olun.

antalyanın nemini bilirim gercekten öyle zemin desen eplde böyle zemini olanlara para cezası veriyorlar

O maçla bu maç arasındaki nem farkı çok ciddiydi bugün maça gittim inanın öyle televizyondan gözüktüğü gibi değil hareketsiz olduğumuz halde terleyip nefessiz kaldık

Ya bu mevzu beni oldukça rahatsız etmeye başladı.

Asıl mevzu ne biliyor musun; Forum Sneijderciler ve Tudor & Belhandacılar olarak ikiye bölündü. Bu ne saçma sapan bir şeydir anlam veremiyorum. Bazı arkadaşlar için forumda Tudor'u veya Belhanda'yı eleştirmek demek Sneijdercilik yapılıyor demek anlamına geliyor sanırım. Bu bir sabit fikir olmuş vaziyette :red: Benim gözlemim bu en azından bunu söyleyebilirim ve bu durum beni de oldukça rahatsız ediyor. Net bir yargıya varmak için daha erken lakin geçen maçlar özelinde ben de Belhanda'yı eleştirdim. Eleştirilemez mi eleştirilir. Vay efendim sen misin eleştiren :D

Ya Belhanda'yı eleştiren adamlar maliyetini eleştiriyor. Sneijder'in gönderilmesinin sebebi olarak kimse görmüyor. Sneijder'i gönderen hoca ve yönetim. Belhanda'nın ne suçu kabahati olabilir? Belhanda'ya talip olmuşuz adam da gelmiş ne yapsın? Belhanda kötü performans gösterirse eğer tercihlerinden dolayı yönetim ve hoca eleştirilir Belhanda değil. Belhanda yetenekli adam lakin sorunlu bir adam olduğu belliydi. Sorunlu bir adam olmasa Premier Ligde oynayabilecek kumaşı var. Bunu biliyorduk. Dediler ki Sneijder'inizi gönderiyorlar diye Belhanda'ya yükleniyorsunuz :D Sanki onun takımının oyuncusu değilmiş gibi :D Ya arkadaş dedik ki tamam Sneijder gitsin eyvallah lakin yerine o maliyete daha iyi daha net bir adam alınsın. Ben bunu dedim sadece. Başarılı da olabilir o ayrı konu lakin Belhanda transferini sıkıntılı gördüm. Sen misin bunu diyen :D Ha Sneijder'in kalmasını istedim mi istedim yalan değil. Sneijder'i bir de kaliteli bir kadro ile seyretmek istedim. İyi şeyler yapabileceğine inancım vardı hala da var lakin konu kapandı bitti gitti. Artık yapabilirdi yapamazdının bir anlamı kalmadı.

Yani herhalde bazıları zannediyorlar ki Belhanda gol atarsa asist yaparsa Tudor başarılı olursa falan biz Sneijderciler!( :) ) olarak evimizde kendimizi alkole vereceğiz karalar bağlayacağız :D Yani Galatasaray başarılı olsa üzülürüz onu demeye çalışıyorlar. Lan oğlum Belhanda 20 tane gol atsın 20 tane de attırsın efsanemiz olsun şampiyon yapsın, Tudor yeni imparatorumuz olsun anasını satayım ben daha ne isterim :D Böyle bir şey olsa evde tek başıma halaya kalkarım ben bir de yetmez halay çekerken balkondan falan düşerim maazallah.

Yani bazen bu tavrı takınanlar ile gerçekten aynı renklere aynı armaya mı gönül verdik diye şüpheye düşüyorum, şimdi bu adamlar mı taraftar ben mi taraftarım diye kendimi sorguluyorum. Dediğim gibi gerçekten de can sıkıcı bir durum.
Aynen öyle renktaşım bu durum beni de çok rahatsız ediyor, sinir bozucu bir hal almaya başladı. Böyle devam ederse Forumdan bir süre uzaklaşmayı düşünüyorum. Şuraya geliyoruz Futbol ve daha önemlisi Galatasaray üzerine sohbet etmek için, fikrimizi yazıyoruz ama bu fikirler çok farklı ve mide bulandırıcı yerlere çekiliyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes 3 maç idare edince bu sene yeterciler nerde hani? Adam resmen her pozisyonda ezildi, kornere attı topu vitaminsiz herif. İstanbul deplasmanlarında ne yapacak acaba çok merak ediyorum.

Farklı bunlar. Bu Antalya da Akhisarda hergün bu hava şartlarda antrenman yapıyor. Bünyeleri alışık.
Rus futbolcu mesela buz havaya alışık. Rusu oradan buraya getir bayılır belkide. Tam terside Antalya lı oyuncuyu rus havasına aniden gönder donup kalır sahanın ortasında

Geri
Üst Alt