17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Antalya , karabük , konya gibi ortalama üstü takımlar her takımdan iç sahada puan alabilir tamam kötü oynadık , bedavadan , gereksiz puan kaybettik ama abartmayada gerek yok hala lider biziz önümüze bakıcaz bende her maç vurup geçmeyi isterdim ama olmuyo işte mümkün değil ligde başakşehir ve bjk dışındada iyi takımlar var puan kayıpları illa ki olucak yapmamız gereken bunu en düşük seviyede tutmak.

Antalya , karabük , konya gibi ortalama üstü takımlar her takımdan iç sahada puan alabilir tamam kötü oynadık , bedavadan , gereksiz puan kaybettik ama abartmayada gerek yok hala lider biziz önümüze bakıcaz bende her maç vurup geçmeyi isterdim ama olmuyo işte mümkün değil ligde başakşehir ve bjk dışındada iyi takımlar var puan kayıpları illa ki olucak yapmamız gereken bunu en düşük seviyede tutmak.

Puan kaybı tabii normal. Ama oynanan oyun, antrenörün bu kötü oyuna rağmen önde olduğumuz maçı yanlış değişikliklerle rakibe vermesi insanın canını sıkıyor. Bugünkü her açıdan düş kırıklığı yaratan ve gelecek adına olumsuz sinyaller veren bir puan kaybıydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse beyler çok eleştirdik iyi yanlarını da konuşalım. Hava toplarında belirgin bir düzelme var, bugün ki golde tüm takım mışıl mışıl uyudu, yoksa o golü yemezdik diye düşünüyorum. Rakiplere ne kadar kötü oynasak bile kolay kolay pozisyon vermiyoruz, benim hatırladığın net pozisyon bir, belki iki. Bugün pres yapmasak dahi takım halinde savunma fena değildi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Top rakipteyken duran toplar hariç boş alan vermedik bu da önemli bir konuydu rakip üzerimize gelmeye çalıştıkça topu sağdan sola soldan sağa doğru oynattık zaten maç böyle biterdi fakat bugün alınması gereken ders hiçbir zaman konsantrasyonunu düşürmemek gerekiyor maç içinde son saniyeye kadar her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor

Orada kilit nokta adamlar çok hızlı kullandı ve aşırı hazırlıksız yakalandık maicon kimseyi tutmuyordu hatta top kesildiğinde sadece izledi yapacak bir şey yok muslera bile ön direkte kaldı yerleşik olsak eto atamazdı
Maicon orda direk arka taraftaki boşluğa yöneldi. 2 tane bomboş Antalyalı vardı orda, bence "sadece izledi" demek haksızlık olur. Eto'o'nun topu vurduğu yer bomboş kaldı ama.

Rıza Çalımbay sanırım bizim duran top savunmamızı çalışmış ve "çabuk kullanın" demiş. Öyleyse helal olsun valla, iyi tespit.

Puan kaybı tabii normal. Ama oynanan oyun, antrenörün bu kötü oyuna rağmen önde olduğumuz maçı yanlış değişikliklerle rakibe vermesi insanın canını sıkıyor. Bugünkü her açıdan düş kırıklığı yaratan ve gelecek adına olumsuz sinyaller veren bir puan kaybıydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet zaten bende dedim onu ama olumlu havayı bozmamak lazım taraftar olarak oyunculara etki ediyo ister istemez içerde puan kaybedersek telafisi çok zor olur

Maicon orda direk arka taraftaki boşluğa yöneldi. 2 tane bomboş Antalyalı vardı orda, bence "sadece izledi" demek haksızlık olur. Eto'o'nun topu vurduğu yer bomboş kaldı ama.

Rıza Çalımbay sanırım bizim duran top savunmamızı çalışmış ve "çabuk kullanın" demiş. Öyleyse helal olsun valla, iyi tespit.

Maicon'a zaten kızmadım muslera bile herkes gibi hazırlıksız yakalandı rıza eğer ki çalışmışsa cidden taktir etmek gerekir :D

Sen hiç korner atamamışken 10 tane korner verirsen rakibe illa ki birinde uyursun ve golü yersin. Linnes'i çok acil kesmesi lazım yeni gelen kel kafanın. Azıcık hareketli bir açık olunca Linnes ne yapacagını şaşırıyor her topu kornere çelebildi anca

Futbolda yenmekte vardır, yenilmekte. Farklı bir beklentisi olanlara tavsiyem başka spor dallarına yönelmeleri, çünkü sürekli hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Forum ortamları güzel olsada, en sevmediğim yönü budur. Evinde klavye başında oturup ilk yenilgi, ilk hatada insanları linç etmek, ahkam kesmek var milletin aklında.

Biraz insaflı olmakta yarar var, herkesin adına. Futbolda sende gol atacaksın, rakibin de gol atacak. Takip edebildiğim kadarıyla her golde oyuncularımızın hatası olduğunu düşünüyorsunuz. Dünyada gol yemeyen takım yok. Bu kafayla futbola baksalar, her hafta oyunu değiştirirler.

Biraz gerçekci yaklaşalım olaylara. Kötü oynadık, insanlık hali. Her oyuncu her insan gibi kötü gününde olabilir, takım da olabilir. Ama yok yine yan toptan gol yemişiz gibi algı oyunlarına gelmemek lazım. Her takım yan toptan gol yiyor, bunlar sadece bizim için konuşuluyor ama.

Feghouli takıma katıldıktan sonra çok daha iyi olacaktır bu takım.

Belhandaya parantez açmak isterim. Geldiği gün faslı Selçuk Inan yazarak abartılı bir yorum yapmıştım çünkü Nicete sürekli geri pas atıp sorumluluktan kaçıyordu. Ama beni bile şaşırtıyor, bu kadar top kaybı kendi adına doğal değil.
Kendisi aşırı güçsüz ve yorgun görüntü sergiliyor her maçta. Sebebi acaba ağır idman tempolarımı?

Yani uzun lafın kısası, futbolun gerçeklerini kabullenmeyi öğrenmeliyiz. Her puan kaybında teknik direktör, oyuncu değiştireceksek, işimiz var.

Bu golde net hatalı futbolcu linnes'dir orada sol bek olarak linnesin ceza sahası çizgisinin orada beklemesi gerekiyordu zaten önündeki futbolcu da eliyle işaret yapıyor sen burada ne yapıyorsun oraya gitsene diye ardından linnes geliyor ve topa kafa vurabilecekken arkasını dönerek zıplıyor neden linnes oynamamalı gerektiğinin en güzel örneğidir konsantrasyonu düşük futbolcuların en tepesinde yer alıyor
1GPlXp.png

LOPWLG.png

Rakibi ısırmadığımızdan beraberlikle sonuçlandı. Zemin ve hava şartları etkilemiştir mutlaka ama rakibe karşı agresif değildik fazla.

Tudordan korkum, deplasmanlarda klasik deplasman takımı gibi çekinik olarak oynatması, oysa biz Galatasarayız hem içeride hem dışarıda baskı ve hücum futbol oynamamız gerekiyor. Mancinide az çok bu tarz düşünüyordu ve başarılı olamadı.

Aslında agresif dahi olmadan en azından biraz hareketli olsaydık yine kazanırdık. Kastım pres değil, önceki haftalarda topu ayağından çıkaran oyuncu bile hareket ediyordu ama bugün oyuncular neredeyse yürüyerek oynadı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu golde net hatalı futbolcu linnes'dir orada sol bek olarak linnesin ceza sahası çizgisinin orada beklemesi gerekiyordu zaten önündeki futbolcu da eliyle işaret yapıyor sen burada ne yapıyorsun oraya gitsene diye ardından linnes geliyor ve topa kafa vurabilecekken arkasını dönerek zıplıyor neden linnes oynamamalı gerektiğinin en güzel örneğidir konsantrasyonu düşük futbolcuların en tepesinde yer alıyor
1GPlXp.png

LOPWLG.png
ulan linnes

Herkes linnes e yükleniyor da adam sol tarafı full yek başına idare etmek zorunda kaldı maç boyunca.
Tolga diyen kişi çok yalnız bıraktı maç boyunca.

1-2 defa bireysel olarak Ndiaye baskı yaptı sadece 1 puan mükemmel sonuç.

Herkes linnes e yükleniyor da adam sol tarafı full yek başına idare etmek zorunda kaldı maç boyunca.
Tolga diyen kişi çok yalnız bıraktı maç boyunca.

Tolgadan kanat olmaz. Tolgayı çıkarıp Feguliyi alacaktı, Sol'a Garry-Sağa Feguli ile devam edecekti. 70 gibi alması gerekiyordu, selçuğu aldı. :(

Hatalar var oyuncu tercihleri yanlış ama ben çok da üzülmüyorum açıkcası en azından Selçuk'un bu takımda yeri olmadığı bir kez daha anlaşıldı,skor 3-0 felan olacak ki oynasın rahat rahat..
Sinan Gümüş'ün Yasin'in Eren'in çok çalışıp yedek kulübesinden girip takıma katkıda bulunması gerek..
Bence tek eksiğimiz yedek kulübesinden çok iyi verim alamıyor oluşumuz..
Daha çok erken 30 maç var önümüzde şampiyonluk için..
Bu takıma çok inanıyorum Gomis önderliğinde şampiyon olacağız inşallah..
Destek vermemiz gerek..

Geri
Üst Alt