17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Puan kaybının sorumlusu Selçuk İnan değildi. Takım olarak baştan sona kötü oynadık. İlk devre tek atağımız var golle sonuçlandı. Oyunun büyük bölümü kendi sahamızda kapandık. Böyle oyuna 1 puan çok bile. Eleştiriyi adaletli yapmak lazım. Mesela Gomis'i 2 maçtır beğenmiyorum ben kimse kusura bakmasın. NDiaye desen sürekli top kapma arzusuyla dan dun giriyor rakiplere. Tam kart görmeye müsait bir oyun yapısı. Agresiflik değil bu, mental eksiklik. Tek kişiye fatura kesmek, bütün yanlışları ona yüklemek benim vicdani ölçülerime uymaz. Ayrıca sıcak mıcak zemin gibi bahaneler boş şeyler. Lig başında sıcağı bahane edersin havalar soğur bu defa soğuktan şikayet edersin. Zemin kötü tamam ama aynı zeminde rakipte oynuyor.

Valla Terimin gelme ihtimali varken epey laf ettim gelmesin dedin ama yok abi her türlü bu Tudordan iyi yav en azından tırsıp çekilmez takım. Bu tudorun vereceği bişey yok, Galatasaray hiçbirzaman 1-0 a yatmaz 1 puana sevinmez bunun farkında olan büyük takım havası almış biri lazım bize.

İstanbul da halı saha da 60 dk tam gaz oynayan varsa Antalya'da max 10 dk oynar tıkanıp kalır(hocanın oyuncu değişiklik hatalarını savunmak için değil onlar zaten hatalıydı)

80% nem olan bir sehir'de Mac saat 20 de oynandi

21:45'te oynanmasi gerekirdi

Bireysel olarak ben iyi futbolcu izlemedim bugün takımda isim verip eleştiren maçı izlememiştir yada isim verdiği kişiyi kafaya takmıştır hocanında tek yanlışı fehhuliyi erken alacaktı takımı ilerde tutabilirdi ndiaye selçuk olayında ise ndiaye çok farklı şeyler yapmıyordu ilerde yada geride golle alakalı bişey yoktu ndiayede varkende gol yiyeceğimiz belliydi

80% nem olan bir sehir'de Mac saat 20 de oynandi

21:45'te oynanmasi gerekirdi

İnsanlara göre bahane edilen bir konu fakat bu Rusya da -25 -30 C maça çıkmakla eş değer ikisi de ağır şartlar sayılır keşke 21:45 olsaydı hatta mümkünse hava durumuna bakılıp şartların en iyi olduğu tarihte verilmeliydi bu da büyük ihtimal cumartesi akşam olacaktı

Puan kaybının sorumlusu Selçuk İnan değildi. Takım olarak baştan sona kötü oynadık. İlk devre tek atağımız var golle sonuçlandı. Oyunun büyük bölümü kendi sahamızda kapandık. Böyle oyuna 1 puan çok bile. Eleştiriyi adaletli yapmak lazım. Mesela Gomis'i 2 maçtır beğenmiyorum ben kimse kusura bakmasın. NDiaye desen sürekli top kapma arzusuyla dan dun giriyor rakiplere. Tam kart görmeye müsait bir oyun yapısı. Agresiflik değil bu, mental eksiklik. Tek kişiye fatura kesmek, bütün yanlışları ona yüklemek benim vicdani ölçülerime uymaz. Ayrıca sıcak mıcak zemin gibi bahaneler boş şeyler. Lig başında sıcağı bahane edersin havalar soğur bu defa soğuktan şikayet edersin. Zemin kötü tamam ama aynı zeminde rakipte oynuyor.
Bir dakika, kimse Selçuk demiyor, artık Futbol olarak bitik olan bir oyuncuyu oyuna almak maçı kaybettirdi diyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okadar plansiz bir takimiz ki rakibin forveti eto'o ile sag bek mariano eslesti yedigimiz golde

Yine saçma sapan senaryolar yazilmis kiyamet atesi yakilmis. Allah Askina biraz akilli konusun. Degisiklik hatalari maçi vermis olabilir. Selçugun oyuna girmesi yanlis Evet. Feghouli de daha erken oyuna girebilir ve kontradan 1-2 gol bulabilirdik Ama Kabul edelim Antalya deplasmanindan 1 puan almak fena sayilmaz. Rakiplerimiz burada puan kaybi yasamasi da çok muhtemel görünüyor. Tudorun degisiklikleri disinda Milli ara havamizi biraz almis gibi duruyor olsada haftaya kendi sahamizda rüzgari yine arkamiza alip yolumuza kaldigimiz yerden devam ederiz.

Bayern Hoffenheimda 3 puan birakti Real kendi evinde puan birakti Dortmund puan birakti

Milli aradan çikip ritmi yeniden bulmak hiç ama hiç kolay degildir.

Relaks

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Şampiyon olmak istiyorsan böyle maçlarda eline gelen fırsatı kaçırmayacaksın.Antalya 2-0 öne geçipte biz 2-2 yapmadık maçı.Elimizdeki maçı aptalca işler yüzünden verdik.Bu 2 puanları yeri gelir çok ararız.İçeride Kasımpaşaya 10 tane atsan da değişen bişey olmaz.Şu deplasmanda alacağın 3 puan sana ekstra getirir.Bak beşiktaş karabükte 3 aldı gitti.Bir anda fark kapandı.Sen bu maçı kazansan kimse umrunda olmazdı.Şimdi uğraş dur

Okadar plansiz bir takimiz ki rakibin forveti eto'o ile sag bek mariano eslesti yedigimiz golde

Orada kilit nokta adamlar çok hızlı kullandı ve aşırı hazırlıksız yakalandık maicon kimseyi tutmuyordu hatta top kesildiğinde sadece izledi yapacak bir şey yok muslera bile ön direkte kaldı yerleşik olsak eto atamazdı

Şampiyon olmak istiyorsan böyle maçlarda eline gelen fırsatı kaçırmayacaksın.Antalya 2-0 öne geçipte biz 2-2 yapmadık maçı.Elimizdeki maçı aptalca işler yüzünden verdik.Bu 2 puanları yeri gelir çok ararız.İçeride Kasımpaşaya 10 tane atsan da değişen bişey olmaz.Şu deplasmanda alacağın 3 puan sana ekstra getirir.Bak beşiktaş karabükte 3 aldı gitti.Bir anda fark kapandı.Sen bu maçı kazansan kimse umrunda olmazdı.Şimdi uğraş dur

Bakarsın Antalya'dan alınan 1 puan zamanı gelince çok daha değerli olur fener ve beşiktaş belki 1 puan bile alamayabilirler antalya o kadro kalitesine sahip bir takım bizim tek avantajımız adamlar da 5 tane eksik vardı ama fener ve beşiktaş maçında tam kadro olacaklardır o zaman belki 1 puan sene sonu şampiyonlukta ne kadar önemli olduğunu da konuşabiliriz. Önce rakiplerin de Antalya ile maç yapması lazım ondan sonra güzel bir değerlendirme yapılabilir bazen kötü gibi görünen sonuçlar iyi de olabiliyor asıl maçlar derbiler olacaktır onlarda çıkaracağımız iyi sonuçlar bu maçları unutturacaktır

Sıcak falan bahane değil.Aynı havada rakipte oynuyor.Biz kışın ne yapacağız o zaman onu merak ediyorum.Aralığın sonunda Malatyaya gidiyoruz,tam kışın ortasında Kayseri ve Sivas deplasmanları var,Mart başında da Karabük deplasmanı var.Bunların hepsine şimdiden puan kaybı yazalım o zaman.-20 derecede Sivas'ta nasıl oynayacaklar bunlar

Ne yazık ki öyle, o kadar hazırlıksız yakalandık ki, etoo kafa vuruşunu yaparken resim dahi çektirebilirdi.

Muslera ön direkte 2-3 futbolcuya bir şey anlatıyordu o sırada da adamlar uyanık çıktı direk başlattı zaten adam öyle bir yere kesti ki geçmiş olsun topun gelişinden gol geliyorum diyordu 4 maçtır kafa topunda zaafımız yok ama hangi takım olursa olsun hazırlıksız yakalandığı an rakip cezayı keser bu da ders olmalı ve diğer maçlar da bu hatalar yapılmamalı

hep biz yakalaniyoruz böyle kornerlerde nedense. yok hazirlikli degilmissiz filan.
arkadas 10 dk kalmis oyunun bitimine biraz daha fazla gayret gösterilmeli.
rakip cabuk davraniyorsa sende ona karsi davranacaksin.
hani orta sahada serbest vurus olurda rakip cabuk oynamana izin vermez ve sari kart bile almayi göze alir.
orda 10 dk kalmis oynatmamaya her türlü yola bas vuracaksin.

Sıcak falan bahane değil.Aynı havada rakipte oynuyor.Biz kışın ne yapacağız o zaman onu merak ediyorum.Aralığın sonunda Malatyaya gidiyoruz,tam kışın ortasında Kayseri ve Sivas deplasmanları var,Mart başında da Karabük deplasmanı var.Bunların hepsine şimdiden puan kaybı yazalım o zaman.-20 derecede Sivas'ta nasıl oynayacaklar bunlar

3 sene önce CL'de Kazakistan da Astana'ya giden 3 takım; Biz, Benfica, Atletico hiçbiri de deplasman da yenemedi futbol sadece futbolcuların performansıyla ölçü olmaz fırtınalar, sıcaklıklar, rüzgarlar, nem, soğuklar bunlar da futbola çok ciddi bir biçimde dahil bunun en güzel örnekleri güney amerika futbolunda görebiliriz. Rakım yüksekliği gibi farklarda ligdeki en kötü takımlar liderleri yenebiliyor hava şartları ortalama düzeydeyse takımların gerçek performansı görülür bence ilk 3 hafta da buna özet olabilir; İstanbul - Ankara - İstanbul bence gayet ortalama şartlarda oynadık kötü yanıysa milli aradan sonra Antalya'ya gelmek oldu milli ara olmasa belki belli bir noktaya kadar tempomuz devam edecekti. Şu da var kışın ortasında sivas'a gidecez -20 C olursa işimiz ciddi anlamda zor olacak buna da katılıyorum rakip güçlü olmasa bile belki puan kaybı olmaya aday olacak veya kayseri kendi saha avantajını kullanacak geçmişte de çok örnekler var bugün puan kaybının sebepleri bellidir; Sıcaklık, Nem, Tudor'un yanlış değişikliği, Antalya'nın iç saha avantajını kullanmasıdır

Bakarsın Antalya'dan alınan 1 puan zamanı gelince çok daha değerli olur fener ve beşiktaş belki 1 puan bile alamayabilirler antalya o kadro kalitesine sahip bir takım bizim tek avantajımız adamlar da 5 tane eksik vardı ama fener ve beşiktaş maçında tam kadro olacaklardır o zaman belki 1 puan sene sonu şampiyonlukta ne kadar önemli olduğunu da konuşabiliriz. Önce rakiplerin de Antalya ile maç yapması lazım ondan sonra güzel bir değerlendirme yapılabilir bazen kötü gibi görünen sonuçlar iyi de olabiliyor asıl maçlar derbiler olacaktır onlarda çıkaracağımız iyi sonuçlar bu maçları unutturacaktır
İşte marifet orda.Şampiyon olacaksan rakiplerinin takılacağını düşündüğün rakiplere karşı eline gelen fırsatı tepmeyeceksin.Zaten bu puan kaybının telafisi deplasmanda büyük bir maç kazanmakla olur.Başakşehir,beşiktaş ekstra deplasmanlar kazandı bu hafta.Biz illa yumurta kapıya dayansın istiyoruz.Elimize kadar geleni geri verdik.Çok çok kritik maçtı şu maç.Hem serinin devamı hem de yakalanan havanın kaçmaması için önemliydi.Herkesin havası kaçtı şu olanlardan sonra.Kötü bile değildik,rezildik ama 3 puanı alıp gidebilirdik.Trabzon,beşiktaş,başak deplasmanları 3 beraberlik bile iyi diyordum ama şimdi en azından 1 tanesini kazanmamız lazım.Kendi işimizi zora sokuyoruz

Neyse beyler çok eleştirdik iyi yanlarını da konuşalım. Hava toplarında belirgin bir düzelme var, bugün ki golde tüm takım mışıl mışıl uyudu, yoksa o golü yemezdik diye düşünüyorum. Rakiplere ne kadar kötü oynasak bile kolay kolay pozisyon vermiyoruz, benim hatırladığın net pozisyon bir, belki iki. Bugün pres yapmasak dahi takım halinde savunma fena değildi.

Son düzenleme:
İşte marifet orda.Şampiyon olacaksan rakiplerinin takılacağını düşündüğün rakiplere karşı eline gelen fırsatı tepmeyeceksin.Zaten bu puan kaybının telafisi deplasmanda büyük bir maç kazanmakla olur.Başakşehir,beşiktaş ekstra deplasmanlar kazandı bu hafta.Biz illa yumurta kapıya dayansın istiyoruz.Elimize kadar geleni geri verdik.Çok çok kritik maçtı şu maç.Hem serinin devamı hem de yakalanan havanın kaçmaması için önemliydi.Herkesin havası kaçtı şu olanlardan sonra.Kötü bile değildik,rezildik ama 3 puanı alıp gidebilirdik.Trabzon,beşiktaş,başak deplasmanları 3 beraberlik bile iyi diyordum ama şimdi en azından 1 tanesini kazanmamız lazım.Kendi işimizi zora sokuyoruz

Ben bu maçtan önce fikstür de 5 tane zorlu deplasman görüyordum; Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir, Antalyaspor(Konya deplasmanı seyircisiz olmasından dolayı hesaba katmadım). Şu maçlardan deplasman da 1 puan almak kötü bir sonuç olmayacaktır zaten kadro kalitesi ve değeri olarak ilk 5'teki takımlar da bunlar yalnız tek üzüleceğimiz nokta Antalya kadro olarak 5-6 tane as oyuncusu yokken bir şekilde yenmek gerekiyordu ama neden 3 puan olmadı diye de takıma kızmam tek kızdığım nokta tudor'un selçuğu almasıdır başka futbolcu alsa gene tepki göstermezdim ama artık yapacak bir şey yok zaten beşiktaş kasımpaşa da 2 puan bıraktı biz antalya deplasmanında emin ol onlar da antalyada puan kaybedeceklerdir biz önümüze bakalım moralleri bozmayalım iç sahada gene aynı performansımıza döneriz hem milli ara hem de havanın normale dönmesiyle paşayı güzelce bi döşeriz

Geri
Üst Alt