17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Çok dağınık şu an Antalya. Eto kıpırdarsa olur. Orta sahaya geliyor top almak için. Defans arkasına sürekli top atıyorlar sola bir kaç kez indiler ama ana felsefe defans arkası toplar.

Defansları evlere şenlik kalecileri iyi.
Sağ kanadımız her maç gibi işlerse bu maçı alırız.
Orta sahada Eto'yu döndürmemek lazım.
Kattiyen Serdar'la birebir kalmaması lazım.

P9 Gscimbom Mobile

psikolojik olarak önemli maç..basındaki herkes korkuyor kazanırız diye

Depmasman maçı olduğu için silik bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum. Eğer ki maçın başından itibaren baskın oynayıp top göstermezsek, psikolojik olarak maça 1-0 önde başlarız. Top bizde olduğu sürece Etoo, Nasri gibiler defans yapamadığından oyunda görülmezler. Zorladığımız takdirde golü buluruz. Yeter ki iç saha maçındaki gibi baskın oynayalım.

Biletler ne zaman satışa çıkar
Passolig çıkarmadan bilet alabiliyozmu önce cikarmakmi gerek? Yardım lütfen

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Biletler ne zaman satışa çıkar
Passolig çıkarmadan bilet alabiliyozmu önce cikarmakmi gerek? Yardım lütfen

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
Çıkarman gerekir sanırım sonuçta Tc ile filan alıyorsun ve o bilet alma sistemine girmen için üyeliğin gerekiyor anladığım kadarı ile.

Öf 12 gün kim bekleyecek şimdi!

?❤️

Bol gollü bir maç bekliyorum. Çünkü iki takımın gol yolları daha iyiyken defansları göreceli olarak daha kötü. Tabi Galatasarayımız Antalyadan 2 gömlek üstün bir takım ama Antalyanın golünü yeriz gibi geliyor bana. Her türlü atarız zaten. 3-1 benim tahminim.

rüyamda menez sol taraf 6 pastan musleranın sağına doğru atıyordu, ayaklarıyla müdahale etmek istese de çıkaramıyordu topu.

Şu ana kadar oynadığımız en zor maç beraberlik gibi duruyo kağıt üstünde

Topu rakibe bıraksak daha iyi olabilir aslında. Rakip 2.bölgeden 3.bölgeye geçerken yapılan şok presle daha kolay atağa çıkarız skoru bulduktan sonra Antalya mutlaka boşluklar verir zaten

Son düzenleme:
Sivas maçı bu maçın provası gibiydi 2 haftalık pres sivas maçında zayıflayınca ilk başlarda sivasın direnci gibi gözüksede Tudor'un beni şaşırtarak yaptığı bir taktik olarak gözüküyor.

Bu maçtada şok pres beklemiyorum sivas maçının bir benzerini yaşar golü bulduktan sonra suratlarına vurmaya başlarız. Beni şuan korkutan takımımız geri düşünce nasıl bir tepki verecek.

Geri
Üst Alt