- 12 Haziran 2015
- 37.118
- 33.111
- 2.693
feguli girmeli hemen
o kadar para veriyoruz digiturke bu ne lan
Şu zeminde onu oynatmayalım bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feguli girmeli hemen
o kadar para veriyoruz digiturke bu ne lan
Ne kursu renkdasNASılız beyler kurstaydım yeni dönüyorum eve?
Hakkı sahada oynayan adamların eksiklerini mi dile getirmeyelim artık? Al buyur gol pasını veren Rodriguez, iki pozisyonda adam eksiltme becerisi olsaydı şimdi skor 2-0 olabilirdi. Yine sol tarafın zor maçlarda hem defansif hemde ofansif konularda sıkıntı olacağı defalarca dile getirildi. Belhanda için şu ilk yarıda iyi oynadı demek ortada olan vaziyete bile isteye göz yummak olur. Golde attığı pas dışında kullandığı tüm toplar rakibe gitti. Şimdi ilk yarıda olanları yazmanın sneijder ile ne alakası var? Asıl bunu yapanlar belli, devamlı ortaya artık bizimle ilişkisi kalmamış olan birini atıyorsunuz ama nedense devam eden maça yönelik eleştiri yapanları kötülüyorsunuz. Forumda bir Furkan var mesela, aşırı heyecanına veriyorum ama körü körüne Belhandanın şu ana kadar ki kötü performansını savunuyor, millete gidin defolun gibi postalar koyuyor.aç bak kardesim
1-2 adam var her postu belhandayla alakali
Çok sakıncalı bir mesaj bence raporlanmadan editle.
Sil o resmi
Adam belhandanın attığı pastan sonra golden hemen sonra. Gol yazmak yerine. Attığı pas hiçbirşeyi değiştirmez yazdıDaha ne bekliyon ?
O dediğiniz mesajları ben görmedim. Birkaç tane üye Belhanda kötü oynuyor etkisiz oynuyor diye yazdığını gördüm ondan sonra da gol oldu zaten asist yapmış sanırım. Dediğiniz gibi yazılmış olabilir tamam da bir üye yüzünden neden Sneijder'i hala seven herkesi zan altında bırakmaya çalışıyorsunuz? Bunu yapmayın. Raporlayın gitsin uğraşmayın. Ne olursa olsun Sneijder ismi bu kulübün tarihinin olumlu anlamda bir parçasıdır artık.aç bak kardesim
1-2 adam var her postu belhandayla alakali
yanlış anlarlar hocam aman
Peki geçen sene her kötü zeminde aldığı her topu kaptıran bi adama nasıl sabrettiniz ?