17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

hele sükür gören katilan arkadaslarda varmis.
Şimdi tekrarını izledim Muslera zaten çıkmak istiyor, çünkü defansın hazır durumda olmadığını fark ediyor. Ancak, topu alamayacağını anlıyor, çünkü top uzun ve sert geldi. Direk konusunda hala aynı fikirdeyim, kafa vuruşu sert ve yere vuruyor, top tam direğin dibinden girmiyor, direkte ki adamın çıkarabileceğini düşünmüyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah 1-0 a yatan teknik direktörlerin belasını versin,bu skora yatma olayını ilk kim çıkardıysa onunda bin türlü belasını versin. Bu kokuşmuş mantalite yüzünden ne futbol zevki kalıyor ne bişey. Ulan futbol bu,hiç pozisyon vermezsin kornerden adamın kıçına çarpar gol olur nasıl güvenip de sözüm ona oyunu soğutmaya yönelik mıy mıy oynuyorsun.
Biz 1-0in üstüne yatmadik, gücümüz Antalya ya yetmedi 1-0dan öncede kötü oynuyorduk, o golü atmasak yine aynı oyunla yenilirdik o basan rakibe nefes aldırmayan takım yoktu bugün

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı izlemedim ama fazla gereksiz sövmüşsünüz gibi geldi. Puan kaybı elbet olacaktır. Ama Selçuk'u sokması saçmalık tabi. Tudor zaten iyi bir teknik direktör değil ki üç maç boyunca da kötüydü. Takım iyi olunca dikkat çekmiyor sadece. Hiçbir takım ligi kayıpsız bitiremez. Real Madrid Levante'yi yenemedi mesela. Önemli olan bu maçtan ders çıkaracak mıyız. Bir de 4-5 atarız diyen taraflar vardı maçtan önce ilk defa maç izliyorlar sanırım. Bir kere rakipler de önlem almaya başlıyor zamanla. Tudor maç içerisinde bence oyunu değiştirecek hamleler yapmayı beceremezse puan kayıpları daha fazla olur.

Yalnız bu maç bize gösterdiki biz daha çok puan kaybederiz, özellikle deplasmanda çok kaybederiz. Bununüç temel nedeni var. Birincisi, Tudor deplasman için taktiksel olarak yetersiz. İkincisi deplasmanda geriye çekildiğimizde skor üretme sıkıntısı yaşıyoruz ve pozisyon veriyoruz. Üçüncüsü yedek oyuncu hamlelerimiz çok az. Oyun sıkıştığında maçı çeviremeyiz kolay kolay. Yerli çete tayfası yedek kulübesine düştüğü için futbola ve takıma küsmüş durumda. Yasin, sinan, selçuk falan bunların oyuna girmesi zarar. Eğer yerli çete böyle yapmaya devam ederse devre arası bunları kovmak gerekir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su an linnes ile tolganin kanadi islemiyor. Daha dogrusu kolay onlem aliniyor.

Bence feghouli sag, rodrigiues sol kanada gecerse ve Rodriguesin arkasina Lato gelirse 2 kanat da etkinlesecek.

2 mactir dikkatimi ceken bisey gomis bakiyor olmasina ragmen ofsaytta oldugunu goremiyor. Bugun de cok kritik ofsaytta kaldi. 1 adim geride dursa gol olacak atagi durdurdu. Acaba gozlerinde bisey mi var?

Bizim belhandayi zaman zaman yedekleyecek bi adama ihtiyacimiz olacak. Belli ki skor uretmede takima katkisi sınırlı kalacak . Herif formasini banko girmemeli.

1 puan kimin umrunda bu kadar rezil futbolu gördükten sonra bütün moralimizin içine etti hıyarlar. yıllar sonra takıma güvenmeye başlamışken daha önce oynadıklarının onda birini oynayamadılar bugün. bi takımın kötü oynadığı zamanlar olabilir ama tam kadroyken bu seviyede bi takıma karşı bukadar kötü oynamak rezilliktir
Benim demek istediğim de bu zaten bu kadar kötü oynayıp istatistiklerde ezildiğin maçta 1 puan iyidir yoksa herkes oyundan rahatsız.

Bu skor aykut hocanin ömrünü uzatti.

Ulan ne uyuz top oynadik yaa, gecen seneki futboldan daha kötüydü bence.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Selçuk şerrosu girince anlamıştım puan kaybını geçen sezon ki takıma döndük resmen gol yemeyi bekledik

Selçuk mümkünse girmesin oyuna bunu anlamalı artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yenilmemek önemli doğru ama bu değişiklikleri trabzon başak yada beşiktaş deplasmanların da yapsan doğrarlar seni.. Oyuncu değiştirmek müdahale etmek bunlar seni hoca yapar takım iyi değil kabul de bu kadro da kimse ndiay i kesemez.. kenar da herkes izler maçı bu adam bu konuda çok etkisiz..

Tudoru bu maçtan sonra kovardım. Bakın arkadaşlar bir takım 89 dk çok iyi oynar. Oyunu tutar anlarım son anda sakar solak gol yemeyi. Ama bu maç gol olacağı 46. Dk itibariyle belliydi. Ve Tudor adamların ekmeğine yağ sürdü. Beynine yazmış... ikinci yarı başlasın biraz geçince Selçuk'u al... sabit bu gol yemeden al bir kanat rakip bekler çıkamasın.... adam bildiğin izledi. Bir hoca sadece izleyip her hamlesi ile batırıyorsa... bu hocaya ısrar edilmez. Her zor sayılacak maçta saçmaladı. Bu adam hoca olmaz bu adam değişmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Skora yatmak ne abi oda yok ki. Iyi oynarsin, atarsin golünü yatarsin. Bok gibi oynamisiz zaten neyin üstüne yatiyoruz şansa bir gol bulduk bi pasla.
Organize olamadık ki. Ndiaye kalıp belhanda ciksaydi olurduk ama net
Oyun zaten kötü td bozuntusunun yaptığı değişikler felaket. Ndiaye-Selçuk rezili değişikliği skoru tutmaya yönelik(hiç bir zaman başarılı olmayacak bir hamle) 83 de gol yiyoruz adamın umrunda değil 1 puan iyi gözüyle bakıyor 88 de hucum oyuncusu çıkarıp feghouliyi alıyor. 83 de golden hemen sonra bek çıkarıp ereni alsa yine birşey demezdik. 1 puan iyidir diye düşünüyor belli. Daha ligin başlarındayız 1 puan alsan ne olur almasan ne olur.

Sizi bilmem ama bana göre bu takimin reyisi Fernando'dur.

Adamim benim ya, top ona gelince cok rahatliyorum ekran basinda. Tam bi topcu.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şimdi tekrarını izledim Muslera zaten çıkmak istiyor, çünkü defansın hazır durumda olmadığını fark ediyor. Ancak, topu alamayacağını anlıyor, çünkü top uzun ve sert geldi. Direk konusunda hala aynı fikirdeyim, kafa vuruşu sert ve yere vuruyor, top tam direğin dibinden girmiyor, direkte ki adamın çıkarabileceğini düşünmüyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ama bi ihtimal bunuda kenara atmamak lazim.
yine bi hamle yapabilir oyuncu böyle hic sansin yok.
gecen sezondan beri kactane öyle gol yedik.
sadece bu maclik olsa hadi neyse.
oliver kahn her zaman her iki direge adam alirdi bu zor bi olay degil !

bu riza denen gawat her sene ayni boku oynatiyor

sanada guzel guzel sovdum çapsiz herif

Geri
Üst Alt