17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Takım halinde yapılan ön alan baskısında hala eksiklerimiz var.Rakip biraz ayağa oynayınca kolayca çıkabiliyor.Bunu geliştirmek lazım ve belhandanın biraz daha insiyatif alması lazım

Nazar boncuğu olsun bu da. Rehavet iyi birşey değil. O yediğimiz gol de güzel oldu. Buna da dikkat ederler artık. Bir musibet bin nasihattan iyidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hadi ben birsey bilmiyorum, benim dedigimi ligtv yorumcusu metinde demis mactan sonra.
GS 2 sendir ayni sorunu yasiyor diye.
daha demin etmis yorumu.

düzeltmenin tek yokü direge adam almak veya muslera cizgida durmaya vazgecip gelen toplara müdahale edecek.
Metinin dediği, iki sezondur defansın böyle toplarda durup izlemesi. Bu pozisyonda Muslera zaten çıkmak istedi ama baktı alamayacak kaldı. Yine direklere geçebilecek oyunculardan biri olan Mariano uyudu. Golu yediren hatalar bunlar, direkte adam olmaması son etken.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
ilk 3 hafta deli gibi basan takım bugün 90 dk uyudu. ne baskı yaptık ne hücum yapabildik tamam hava sıcak nem varda bu kadar geride bekleyerek oynamamalıydık. 2. yarı resmen golü ne zaman yicez diye bekledik

Duran top sorunu yok,sorun rakibin 10 tane korner kazanmasi.

10 kornerden birinin gol olmasi normal

direge adam alinsa oda olmayacak, veya baska önlem alinsin ama her mac kornerden gol yenmez.
10 korner oldu diye hemen golmü olmali bu nasil mantik. yiyen 2 kornerdende yer, göz boyamaya gerek yok kornerlerde zafimiz var bunu calismalilar artik.

takımda her bölge isliyor ama az ama cok fakat sol taraf hic islemiyor aksine sürekli hata veriyor

direge adam alinsa oda olmayacak, veya baska önlem alinsin ama her mac kornerden gol yenmez.
10 korner oldu diye hemen golmü olmali bu nasil mantik. yiyen 2 kornerdende yer, göz boyamaya gerek yok kornerlerde zafimiz var bunu calismalilar artik.
Hayır değil tabiki ama ne kadar çok korner ve tehlikeli yerden serbest vuruş olursa, rakibin gol atma ihtimali o kadar çok olur. Hiç bir takım sezonu gol yemeden kapatmaz ama sen korner ve serbest vuruş sayısını az tutarsan, gol yeme ihtimalinde az olur. İki maçtır bu zaafımız yok denecek kadar azdı. Sen son iki maçta bu pozisyon dışında hava topu kaybettiğimiz hatırlıyormusun?

Metinin dediği, iki sezondur defansın böyle toplarda durup izlemesi. Bu pozisyonda Muslera zaten çıkmak istedi ama baktı alamayacak kaldı. Yine direklere geçebilecek oyunculardan biri olan Mariano uyudu. Golu yediren hatalar bunlar, direkte adam olmaması son etken.

sabaha kadar tatrisiriz, mariano direge kaptma görevi verilse görevini bilir.
onu bunu kapaticam derdinde olmaz. bu hep calisarak gelistirilir.
bizim takim kornerlerde ne yaptigini bilmiyor bikere asil sorun bu !
burda kalecinninde önemli rolü var tabiki.
ama td de görüp calistirmali bunlari.
neyse hayirlisi artik.
korkma zaten direklere adam alacak degiller eger öyle bir eylemde olsalar simdiye kadar yapardilar 2 senedir hep ayni sekil gol.
buda yakin zamanda degismicek biz bu mactan sonrada daha cok konusuruz bu konuyu ;)

sabaha kadar tatrisiriz, mariano direge kaptma görevi verilse görevini bilir.
onu bunu kapaticam derdinde olmaz. bu hep calisarak gelistirilir.
bizim takim kornerlerde ne yaptigini bilmiyor bikere asil sorun bu !
burda kalecinninde önemli rolü var tabiki.
ama td de görüp calistirmali bunlari.
neyse hayirlisi artik.
korkma zaten direklere adam alacak degiller eger öyle bir eylemde olsalar simdiye kadar yapardilar 2 senedir hep ayni sekil gol.
buda yakin zamanda degismicek biz bu mactan sonrada daha cok konusuruz bu konuyu ;)
Yav yok korku değil, sadece iki maçtır takımın bunu çalıştığı belli. Ben şu korner dışında hava topu hatırlamıyorum. Bu pozisyon bile uyuduğumuz için, hazır değildik bunu anlatmaya çalışıyorum.

Ben belhandayi denildigi kadar kotu bulmadim. Mac boyu 2-3 atak yaptiysak hepsindede Belhandanin imzasi var. Sorun Belhanda degil. O 3 mactir gordugumuz muthis takim presi bu macta hic yapilmadi. Taktik icabi beklere ve fernandoya prese katilmayin pozisyonlarinizi bosaltmayin da demis olabilir Tudor.

Linnes sağolsun ya geçildi ya da korner kazandırdı rakibe.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

linnes rahat 10 tane topu kornere attı ama cok yalnız kaldı tolga gercek kimligine bürününce mallasınca mahvetti sol tarafı

rakip sürekli soldan geldi sagdan gelemedi adamlar

fakat takım savunması olarak bence iyiyiz

Bu maç belli oldu ki presli ve baskılı oyun oynayamıyorsak yedek bir planımız yok. Bu maç diğer takımlara da zaafiyetimiz hakkında fikir verdi. Artık herkes bizi önde basıp iyi top yapmaya çalışacak, çekilirlerse yenileceklerini biliyorlar artık. İç sahada yine kazanırız ama deplasmanda ve büyük maçlarda özellikle bu hocanın saçma değişikleriyle işimiz zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben belhandayi denildigi kadar kotu bulmadim. Mac boyu 2-3 atak yaptiysak hepsindede Belhandanin imzasi var. Sorun Belhanda degil. O 3 mactir gordugumuz muthis takim presi bu macta hic yapilmadi. Taktik icabi beklere ve fernandoya prese katilmayin pozisyonlarinizi bosaltmayin da demis olabilir Tudor.
Hocam bir oyuncunun kullandığı bir çok top rakibe gidiyor ise o oyuncu kötü oynamıştır, üstelik tekniği bu kadar yüksek olan bir oyuncunun kullandığı toplar.

Hayır değil tabiki ama ne kadar çok korner ve tehlikeli yerden serbest vuruş olursa, rakibin gol atma ihtimali o kadar çok olur. Hiç bir takım sezonu gol yemeden kapatmaz ama sen korner ve serbest vuruş sayısını az tutarsan, gol yeme ihtimalinde az olur. İki maçtır bu zaafımız yok denecek kadar azdı. Sen son iki maçta bu pozisyon dışında hava topu kaybettiğimiz hatırlıyormusun?

elbette gol yiyeceksin belki arada kornerdende ama her zaman ayni sekil gol yiyemesin.
eger yiyorsan bunu calismiyorsun demektir.
gecen sezondan beri ayni kactane gol var bi hatirla.
kayseri maci gecen sezon 2 tane benzer gol bi macta.
istersen bi tekrarini izle.
bugünü golün kopyasi !

Hocam bir oyuncunun kullandığı bir çok top rakibe gidiyor ise o oyuncu kötü oynamıştır, üstelik tekniği bu kadar yüksek olan bir oyuncunun kullandığı toplar.

Katilmiyorum. Selcugun kullandigi hemen hemen hicbir top rakibe gitmiyor bu mantiga gore Selcuk iyi oynamis oluyor o zaman. Belhanda surekli one oynayan bir oyuncu. Cok pas hatasi yapmasi normal. Pas hatasi yaptiktan sonra pres ile topu kazanamamamiz buyuk sikintiydi bugun

elbette gol yiyeceksin belki arada kornerdende ama her zaman ayni sekil gol yiyemesin.
eger yiyorsan bunu calismiyorsun demektir.
gecen sezondan beri ayni kactane gol var bi hatirla.
kayseri maci gecen sezon 2 tane benzer gol bi macta.
istersen bi tekrarini izle.
bugünü golün kopyasi !
Evet haklısın özellikle geçen sezon böyle çok gol yedik ama işte onların hepsi yine defansın seyretmesi yüzündendi. Adamlar hava topu mücadelesine girmiyordu bile. Yine bu sezon kayseri maçı için hak veririm, ordada izlediler. Ama mesela geçen maç ve bu maçta kornere kadar bir tane top vermedik, yani gelişme var. Bu kornerde bile vermezdik diye düşünüyorum ama pozisyonu açıp tekrar izlersen kendinde göreceksin, neredeyse hiç bir oyuncumuz hazır değildi pozisyonda.

bencede belhanda iyidi sadece bazen cok agır oynuyor fakat tudor sunu mantıklı sekilde acıklasın hic elestirmicem neden geri cekildik ? neden pres yapmadık?

fakat su da bir gercek disli rakip olunca gercekler ortaya cıktı sol tarafımız hic yok kornerler ataklar hepsi soldan nasıl olacak bilmiyorm ama cözüm sart

Sinirden anca girdim foruma. ya arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum takımın hucüm planı mı yok? önceki maçlar oyuncular öyle koşuyordu ki biz farkedemedik galiba. bir orta alanda paslaşma, kanattan hücum yönlendirme falan ben göremedim açıkçası. belhanda eli belinde, tolga desen ne yaptı ben görmedim. bir garibim gomis çılgın attı orta alan kayıplarda. böyle olacaksa hocanın kulağını çekmek gerek. lig başlayalı 4 hafta oldu, biz sezonu en erken açan takımız o kadar sürede hiç mi oyun planı yapmamış bu adam. göstere göstere gol yedik ya, ikinci yarı kaleciyi yere yatıramadık üstelik adamlarda yasin bir de o kaleci ilk defa mı ne oynuyor. bu haftayı cepte görüyordum canım sıkıldı akşam akşam.

Geri
Üst Alt