Yiğit Öztürk
Cezalı
- 30 Haziran 2017
- 1.071
- 291
- 383
Takım halinde yapılan ön alan baskısında hala eksiklerimiz var.Rakip biraz ayağa oynayınca kolayca çıkabiliyor.Bunu geliştirmek lazım ve belhandanın biraz daha insiyatif alması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metinin dediği, iki sezondur defansın böyle toplarda durup izlemesi. Bu pozisyonda Muslera zaten çıkmak istedi ama baktı alamayacak kaldı. Yine direklere geçebilecek oyunculardan biri olan Mariano uyudu. Golu yediren hatalar bunlar, direkte adam olmaması son etken.hadi ben birsey bilmiyorum, benim dedigimi ligtv yorumcusu metinde demis mactan sonra.
GS 2 sendir ayni sorunu yasiyor diye.
daha demin etmis yorumu.
düzeltmenin tek yokü direge adam almak veya muslera cizgida durmaya vazgecip gelen toplara müdahale edecek.
Duran top sorunu yok,sorun rakibin 10 tane korner kazanmasi.
10 kornerden birinin gol olmasi normal
Hayır değil tabiki ama ne kadar çok korner ve tehlikeli yerden serbest vuruş olursa, rakibin gol atma ihtimali o kadar çok olur. Hiç bir takım sezonu gol yemeden kapatmaz ama sen korner ve serbest vuruş sayısını az tutarsan, gol yeme ihtimalinde az olur. İki maçtır bu zaafımız yok denecek kadar azdı. Sen son iki maçta bu pozisyon dışında hava topu kaybettiğimiz hatırlıyormusun?direge adam alinsa oda olmayacak, veya baska önlem alinsin ama her mac kornerden gol yenmez.
10 korner oldu diye hemen golmü olmali bu nasil mantik. yiyen 2 kornerdende yer, göz boyamaya gerek yok kornerlerde zafimiz var bunu calismalilar artik.
Metinin dediği, iki sezondur defansın böyle toplarda durup izlemesi. Bu pozisyonda Muslera zaten çıkmak istedi ama baktı alamayacak kaldı. Yine direklere geçebilecek oyunculardan biri olan Mariano uyudu. Golu yediren hatalar bunlar, direkte adam olmaması son etken.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duran top sorunu yok,sorun rakibin 10 tane korner kazanmasi.
10 kornerden birinin gol olmasi normal
Yav yok korku değil, sadece iki maçtır takımın bunu çalıştığı belli. Ben şu korner dışında hava topu hatırlamıyorum. Bu pozisyon bile uyuduğumuz için, hazır değildik bunu anlatmaya çalışıyorum.sabaha kadar tatrisiriz, mariano direge kaptma görevi verilse görevini bilir.
onu bunu kapaticam derdinde olmaz. bu hep calisarak gelistirilir.
bizim takim kornerlerde ne yaptigini bilmiyor bikere asil sorun bu !
burda kalecinninde önemli rolü var tabiki.
ama td de görüp calistirmali bunlari.
neyse hayirlisi artik.
korkma zaten direklere adam alacak degiller eger öyle bir eylemde olsalar simdiye kadar yapardilar 2 senedir hep ayni sekil gol.
buda yakin zamanda degismicek biz bu mactan sonrada daha cok konusuruz bu konuyu![]()
Linnes sağolsun ya geçildi ya da korner kazandırdı rakibe.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bir oyuncunun kullandığı bir çok top rakibe gidiyor ise o oyuncu kötü oynamıştır, üstelik tekniği bu kadar yüksek olan bir oyuncunun kullandığı toplar.Ben belhandayi denildigi kadar kotu bulmadim. Mac boyu 2-3 atak yaptiysak hepsindede Belhandanin imzasi var. Sorun Belhanda degil. O 3 mactir gordugumuz muthis takim presi bu macta hic yapilmadi. Taktik icabi beklere ve fernandoya prese katilmayin pozisyonlarinizi bosaltmayin da demis olabilir Tudor.
Badou niye çıktı, fikri olan?
Hayır değil tabiki ama ne kadar çok korner ve tehlikeli yerden serbest vuruş olursa, rakibin gol atma ihtimali o kadar çok olur. Hiç bir takım sezonu gol yemeden kapatmaz ama sen korner ve serbest vuruş sayısını az tutarsan, gol yeme ihtimalinde az olur. İki maçtır bu zaafımız yok denecek kadar azdı. Sen son iki maçta bu pozisyon dışında hava topu kaybettiğimiz hatırlıyormusun?
Hocam bir oyuncunun kullandığı bir çok top rakibe gidiyor ise o oyuncu kötü oynamıştır, üstelik tekniği bu kadar yüksek olan bir oyuncunun kullandığı toplar.
Evet haklısın özellikle geçen sezon böyle çok gol yedik ama işte onların hepsi yine defansın seyretmesi yüzündendi. Adamlar hava topu mücadelesine girmiyordu bile. Yine bu sezon kayseri maçı için hak veririm, ordada izlediler. Ama mesela geçen maç ve bu maçta kornere kadar bir tane top vermedik, yani gelişme var. Bu kornerde bile vermezdik diye düşünüyorum ama pozisyonu açıp tekrar izlersen kendinde göreceksin, neredeyse hiç bir oyuncumuz hazır değildi pozisyonda.elbette gol yiyeceksin belki arada kornerdende ama her zaman ayni sekil gol yiyemesin.
eger yiyorsan bunu calismiyorsun demektir.
gecen sezondan beri ayni kactane gol var bi hatirla.
kayseri maci gecen sezon 2 tane benzer gol bi macta.
istersen bi tekrarini izle.
bugünü golün kopyasi !
Ben belhandayi denildigi kadar kotu bulmadim. Mac boyu 2-3 atak yaptiysak hepsindede Belhandanin imzasi var. Sorun Belhanda degil. O 3 mactir gordugumuz muthis takim presi bu macta hic yapilmadi. Taktik icabi beklere ve fernandoya prese katilmayin pozisyonlarinizi bosaltmayin da demis olabilir Tudor.