17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Katilmiyorum. Selcugun kullandigi hemen hemen hicbir top rakibe gitmiyor bu mantiga gore Selcuk iyi oynamis oluyor o zaman. Belhanda surekli one oynayan bir oyuncu. Cok pas hatasi yapmasi normal. Pas hatasi yaptiktan sonra pres ile topu kazanamamamiz buyuk sikintiydi bugun
Neden ikide bir bir oyuncu selçuk ile karşılaştırılır bende bunu anlamıyorum. Selçuk artık bitmiş bir oyuncu. Belhanda teknik olarak, fizik olarak çok üstün ve oynadığı pozisyon itibari ile öne oynamak zorunda. Mesele sadece öne oynamak değil, oyun görüşü, çevre kontrolü. İlk yarıda bir pozisyonda Gomis ceza sahasının sol köşesinde bomboş durumdaydı, müsait ve Gomise dönük olmasına rağmen oraya pas atacağına, döndü çalıma girdi, baktı olmayacak pas çıkarmaya çalıştı topu rakibe gönderdi, çünkü artık çok geçti. Bunun gibi geç kaldığı ve laubali olduğu için kaç tane pas hatası yaptı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyon olmak istiyorsan ancak ve ancak bu tarz maçları kazanarak olabilirsin. Kötü oynadığın lakin 3 puanı söküp alabildiğin maçlar seni şampiyon yapar. Şampiyonluk kadıköy veya inönü'den veya derbilerden geçmiyor. İşte tam da bu tarz zorluk derecesi yüksek anadolu deplasmanlarından geçiyor. Dün bjk kötü oynadı deniyor lakin 3 puanı aldı mı aldı. Karabük'ün de mallığı var elbet lakin bir şekilde aldılar mı aldılar. Bu aldıkları 3 puanla bence şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar. Biz ise bugün alamadığımız bu 2 puanla şampiyonluktan bir adım daha uzaklaştık. Gerçekler bunlar maalesef. Tekrardan yüzümüze çarpıldı.

Tabi biz de aynı zamanda rüya aleminden hülyadan uyanmış olduk. Öyle süper über bir kadromuz olmadığını, hala daha selçuk yüzünden maçlar kaybedebileceğimizi ve bu yarış için yeterince iyi bir hocamız olmadığını görmüş olduk. Umarım yediğimiz bu tokattan gerekli dersler çıkartılır.

Ben bu kaybolan 2 puana takılmıyorum bunu telafi edebiliriz ama bu maçın verdiği mesaj bunu telafi etmekten ziyade bunun daha çok tekrarlanacağı içeriği taşıyor maalesef hoca kaynaklı umarım ders alır ama öyle bir havası hiç olmadı geldiğinden beri açıkçası...

bencede belhanda iyidi sadece bazen cok agır oynuyor fakat tudor sunu mantıklı sekilde acıklasın hic elestirmicem neden geri cekildik ? neden pres yapmadık?

fakat su da bir gercek disli rakip olunca gercekler ortaya cıktı sol tarafımız hic yok kornerler ataklar hepsi soldan nasıl olacak bilmiyorm ama cözüm sart

Antalya akin akin gelince bekleri ve de fernandoyu hic cikartmadi. NEredeyse butun mac 3 stoper ile oynadik. Sadece Ndiaye ve Tolga ile pres olayi olmaz zaten butun takim birlikte alan daraltmali.

Birde bizim cok daha iyi kontraatak yapmamiz gerekiyor, Belhanda gibi oyun gorusu yuksek bir oyuncun var, Rodriguez ve Ndiaye gibi 100 metreyi 10 saniyede kosan iki tane adamin var. Tolga ve Gomiste yavas oyuncular degiller. Bu takim nasil maci iki bekini de cikartan Antalyaya karsi 2 kontratak ile bitirir akil alir gibi degil.

Sayin tudor gecen sene bizi neyin yaktigini anlamamis sanirim. O tolga selcuk ikilisinden orta saha filan olmaz hele ikisi ayni anda olmaz hemen gecen seneye donuyoruz.
bi sure belhanda solda tolga selcuk ortada oynadi.ne bekliyoruz ki bu takimdan?

ndiaye yorulmus olsa anlarım ama her macta ısrarla neden bu cocugu cıkarıyor hala anlamadın

Yensek de yenilsek de her zaman Tudorun oyuna müdahalesini tartışacağız burada umarım yanılan bizler oluruz renkdaşlar....

Neden ikide bir bir oyuncu selçuk ile karşılaştırılır bende bunu anlamıyorum. Selçuk artık bitmiş bir oyuncu. Belhanda teknik olarak, fizik olarak çok üstün ve oynadığı pozisyon itibari ile öne oynamak zorunda. Mesele sadece öne oynamak değil, oyun görüşü, çevre kontrolü. İlk yarıda bir pozisyonda Gomis ceza sahasının sol köşesinde bomboş durumdaydı, müsait ve Gomise dönük olmasına rağmen oraya pas atacağına, döndü çalıma girdi, baktı olmayacak pas çıkarmaya çalıştı topu rakibe gönderdi, çünkü artık çok geçti. Bunun gibi geç kaldığı ve laubali olduğu için kaç tane pas hatası yaptı.

Daha iyi olabilir tabii ki. Ancak maci Belhanda cok kotu oynadigi icin kaybetmedik. Teknik olarak hatalar yapildi bu macta. BElhanda golde mukemmel bir pas atti bana gore rodrigueze. Bu paslari Belhanda hemen hemen her mac atiyor.

Belhanda ve selcuk un oynamadigi her macta kazanmaya hatta farka yakin bir Gs olur sahada cunku onca suratli adama bu ligde direnemez takimlar

ama bu 2 li oynadikca ayni gecen seneki selcuk sneijder ikilisindeki zaaflar gibi is mehter takimina doner

Şampiyon olmak istiyorsan ancak ve ancak bu tarz maçları kazanarak olabilirsin. Kötü oynadığın lakin 3 puanı söküp alabildiğin maçlar seni şampiyon yapar. Şampiyonluk kadıköy veya inönü'den veya derbilerden geçmiyor. İşte tam da bu tarz zorluk derecesi yüksek anadolu deplasmanlarından geçiyor. Dün bjk kötü oynadı deniyor lakin 3 puanı aldı mı aldı. Karabük'ün de mallığı var elbet lakin bir şekilde aldılar mı aldılar. Bu aldıkları 3 puanla bence şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar. Biz ise bugün alamadığımız bu 2 puanla şampiyonluktan bir adım daha uzaklaştık. Gerçekler bunlar maalesef. Tekrardan yüzümüze çarpıldı.

Tabi biz de aynı zamanda rüya aleminden hülyadan uyanmış olduk. Öyle süper über bir kadromuz olmadığını, hala daha selçuk yüzünden maçlar kaybedebileceğimizi ve bu yarış için yeterince iyi bir hocamız olmadığını görmüş olduk. Umarım yediğimiz bu tokattan gerekli dersler çıkartılır.

Bence kadro ligin en iyi hucum kadrosu. Yavas oynayayim savunmada kalayim dersek bu kadro bu sene ilk 3 e giremez.

selçuku falan kadroya alma artık 3.sınıf antrenör
tolgadan uzun vade de olmaz,haftaya mecbursun feghouliyi oynatacaksın

Daha iyi olabilir tabii ki. Ancak maci Belhanda cok kotu oynadigi icin kaybetmedik. Teknik olarak hatalar yapildi bu macta. BElhanda golde mukemmel bir pas atti bana gore rodrigueze. Bu paslari Belhanda hemen hemen her mac atiyor.
Takım olarak kötüydük bugün, çünkü ilk üç maçtaki hareketliliğin yoktu. İlk üç maçta ayağından topu çıkaran adam bile hareket etmeye devam ediyordu. Sadece Belhandanın suçu değil tabiki ama kötü olan takımda çok kötü idi Tolga ile birlikte. İşte o goldeki pasları yapması lazım ama çoğu pozisyonda yapmıyorsun. Laubali bir hali var ve bu bir çok kez geç kalmasına yada basit pasları bile rakibe atmasına sebep oluyor.

Evet haklısın özellikle geçen sezon böyle çok gol yedik ama işte onların hepsi yine defansın seyretmesi yüzündendi. Adamlar hava topu mücadelesine girmiyordu bile. Yine bu sezon kayseri maçı için hak veririm, ordada izlediler. Ama mesela geçen maç ve bu maçta kornere kadar bir tane top vermedik, yani gelişme var. Bu kornerde bile vermezdik diye düşünüyorum ama pozisyonu açıp tekrar izlersen kendinde göreceksin, neredeyse hiç bir oyuncumuz hazır değildi pozisyonda.

her pozisyonda hazir olamasin zaten karsi taraf hizli davrandigi icin iste orda direklerin hemen kapatilmasi dahada önemli.
en hizli ve kolay pozisyon almak budur. kayseri macini kendin örnek verdin.
tamam daha iyi pozisyon aliyoruz olabilir ama bu gol yememek icin yetmiyor.
zaten kaleci fantastic 4 deki lastik adam gib kolunu uzatamaz köseye kadar orta muahakak biri olmlali. birde goller diger köseye gitse onada ok dicem ama hep ayni köse arkadas gercekten zor degil orayi kapatmak veya köseleri kapatmak.

Belhandaya top gelince ne yapacagini sasiriyor nasil iyidi :D

Bence kadro ligin en iyi hucum kadrosu. Yavas oynayayim savunmada kalayim dersek bu kadro bu sene ilk 3 e giremez.
Heh işte ben de bundan bahsediyorum. 10 tane nokta atışı transfer yapıldı diyoruz hala daha gidip skora yatıyoruz, Antalya deplasmanında puan bırakıyoruz. Sıcak, nem falan deniyor da sanki İstanbul'da kar yağıyor :red: Aynı sıcakla aynı nemle rakip takım da mücadele veriyor. Bu bir bahane olamaz.

Gelecek hafta Sivas maçındaki seyirciyi de zor bulurlar onu söyleyeyim de :red: Maçı izleyemedim sadece özetini izleyebildim ve maçın 5 dakikalık özetini izlerken bile sıkıldım arkadaş böyle bir futbol olur mu? Maçı izlesem cinnet geçirirdim herhalde.

Erman renktaşım, işte bende buna yanıyorum. Ben Teknik Direktör değilim, burada yazdığım herşeyde doğru demek olmuyor. Ancak ilk üç hafta herşey yolunda giderken göze batan şeyleri dile getirirken bazı arkadaşların tavırları, tepkileri gerçekten mide bulandırıcı seviyelere çıktı. Sol tarafımızın ofansif açıdan işlemediğini, zora giren maçlarda Belhandanın şu ana kadar olan performansının yetmeyeceğini, sağ kanatta oynayan Rodriguezin iyi niyetle mücadele etse dahi adam geçme becerisinin çok zayıf olduğunu, ki bu bugün tehlikeli olabilecek iki pozisyonumuzun başlamadan bitmesine sebep oldu ve Tudorun zorluk derecesi yüksek olan, daha doğrusu zora giren maçlarda kendisini kanıtlaması gerektiğini söylediğimizde Galatasaray düşmanlığından tut, Aziz Yıldırım ile bile kıyaslandık. Bu arkadaşların anlaması gereken nokta sonuçlar iyiyken eksikleri dile getirebilmek düşmanlık değil tam aksine, takımın daha iyi olmasını düşünmek.

Boş verin. Önümüze bakalım artık. Takım iyi izler bıraktı bu Antalya maçını saymazsak. Fegholi de takıma monte olduğu olduğu vakit daha da etkili oluruz.
Adam oyuna girer girmez kalitesini hissettirdi. Latovlevici de inşallah tutar.

Antalya maçın havası bizim futbolumuza çok tersti maalesef. Haftaya kasımpaşaya yine baskılı Press li oyunu görürüz büyük ihtimalle..... Selçuku alan haindir vatan düşmanıdır!!!

Geri
Üst Alt