Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imparator:005: bütün çöpleri itelemiş kuşlara
![]()
Kerim Frei 1 maç var 10 maç yok, bence fos. Hem Volkanı her hafta avlayan var, Göztepesine kadar
Orada aktif konusu kalecinin görüşünü engelliyor mu diye bakılır ama.Daha aktif olamaz herhalde, top Başakşehirli oyuncudan sekmesine ve hafif yön değiştirmesine rağmen kibirbahçeli oyuncunun yanından müdahale edebilecek mesafede geçiyor.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece o değil ki, 2-0 olmuş maçı bu kadar kötü bir takıma karşı koruyamadılar.Avrupa ligi maci oldugundan oyle oldugunu dusunuyorum rtas
Keza oynamak istedikleri zaman cok iyi oynadilar
Basaksehir bu sene avrupada oynuyor ve 100% ciddi puan kayiplari yasayacaklar.beraberlik daha çok işimize yarardı ya bu da güzel sonuç. tabi yarın kazanırsak .
Şunu yazman bile ayıp.Belhanda>>>djülyano
Golü kokladı ben çok begendimGiulano nasıldı?
Oynadı mı veya oynadıysa ne zaman çıktı bilmiyorumGiulano nasıldı?
Sadece o değil ki, 2-0 olmuş maçı bu kadar kötü bir takıma karşı koruyamadılar.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerim Frie, hem Yasin malından, hem Sinan nanköründen daha iyi futbolcu.Transfer nobetinde de soylemistim 1 ay once, Kerim Frei'i alsaydik iyi olurdu
Havalara giren, adam gecmekte zorlanan ve bencil oynayan Yasin mi, 2-3 mac oynadiktan sonra havalara giren ve isler kotu gittiginde de isteksiz oynayan Sinan Gumus mu, yoksa yedek kaldiginda kusmeyen, ne zaman oyuna girerse elinden geleni yapan, rahat adam eksilten ve pozisyon yaratan Kerim Frei mi... + basak Kerim'i 1.5 milyona aldi...