17/18 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Başakşehir | MS | 9 Eylül

culyano>belhanda
dirar cok iyi topcu, yıldız
skrtel> 3x maiconcular online mi

Hastalıkla uğraşmaktan maçlara bakamadım. Şenliği kaçırmışım. ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerliler aykut aykut diye ağlıyor ama kadroları çok kötü, feriştahı gelse bir bok olmaz.

Yav arkadaş daha iyi olması için eleştiriliyor, şunu bir anlasak. Genel kanı çok iyi mücadele ediyor, kumaşı iyi belli ama işte bu kumaşa göre ofansif katkısı artmalı, basit pas hataları azalmalı. Şimdi bunu yazmakta ne sakınca var? Bunu yazmak ile oyuncu yerin dibine mi sokulmuş oluyor?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder'e laf atılması seni geriyor doğru mu?

Bu maçtan nasıl bir ders çıkarılabilir bilmiyorum ama umarım Tudor çıkarmıştır.

Fenerbahçe ligde oynadığı en iyi topu oynadı ve göründüğü kadarı ile tüm oyuncuları elinden gelenin en iyisini yapma gayreti ile sahada bulundu ancak bu istek ve arzuya karşın karşılarında bulup bulabilecekleri en kötü Başakşehir'den birini bulmalarına rağmen sahadan mağlup ayrıldılar ve gol pozisyona girmeden hemen hemen gol buldular. Fenerbahçe aynı motivasyon ve arzuyu bir daha yakalayabilir mi veya bu oyunu en azından standart haline getirebilir mi bilmiyorum ancak öyle bile olsa yetersiz olduğu aşikar ancak Başakşehir muhakkak bundan iyi olacak ve biz bu takımı yenebilecek bir oyun yapısına sahip olabilecek miyiz merak ediyorum doğrusu.

Yav keşke başakşehire bassaymışım 200 kağıt.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenere ceza gelmez sanırım.bi sonraki maç bjk ileymiş

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Sneijder'e laf atılması seni geriyor doğru mu?
Benim için o defter bir iki gün tepki verdikten sonra kapandı. Burada ki yorumum sadece Belhanda ile ilgili, daha doğrusu Galatasaray için daha faydalı olması konusunda yapılan eleştirilere böyle yorumlar yapılmasına sinir oluyorum. Eleştirinin hangi oyuncu yada yönetici için yapıldığının bir önemi yok, Belhanda, Gomis, Cenk Ergün, vs.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt