Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav arkadaş daha iyi olması için eleştiriliyor, şunu bir anlasak. Genel kanı çok iyi mücadele ediyor, kumaşı iyi belli ama işte bu kumaşa göre ofansif katkısı artmalı, basit pas hataları azalmalı. Şimdi bunu yazmakta ne sakınca var? Bunu yazmak ile oyuncu yerin dibine mi sokulmuş oluyor?Aynı kişiler Sneijder'e tapan kişiler.
Geçmiş olsunHastalıkla uğraşmaktan maçlara bakamadım. Şenliği kaçırmışım. ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız golü yan hakem verdiyan hakemin futbol bilgisi fırat dan daha fazla. fırad kadar overrated hakem görmedim.
Bayrağı kaldırdı, sonra indirdi. Fırat yanına gidip konuştu, konuştuktan sonra golü verdi.hayır.
Yav arkadaş daha iyi olması için eleştiriliyor, şunu bir anlasak. Genel kanı çok iyi mücadele ediyor, kumaşı iyi belli ama işte bu kumaşa göre ofansif katkısı artmalı, basit pas hataları azalmalı. Şimdi bunu yazmakta ne sakınca var? Bunu yazmak ile oyuncu yerin dibine mi sokulmuş oluyor?
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayatında Rusya ligini izlememiş adamlar burada CULYANOya sako çektiler hakikaten. Ne garip bir forum olduk. Millet farklı olmaya mı çalışıyor acabaculyano>belhanda
dirar cok iyi topcu, yıldız
skrtel> 3x maiconcular online mi
Bayrağı kaldırdı, sonra indirdi. Fırat yanına gidip konuştu, konuştuktan sonra golü verdi.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim için o defter bir iki gün tepki verdikten sonra kapandı. Burada ki yorumum sadece Belhanda ile ilgili, daha doğrusu Galatasaray için daha faydalı olması konusunda yapılan eleştirilere böyle yorumlar yapılmasına sinir oluyorum. Eleştirinin hangi oyuncu yada yönetici için yapıldığının bir önemi yok, Belhanda, Gomis, Cenk Ergün, vs.Sneijder'e laf atılması seni geriyor doğru mu?
O kadarını bilemem, ben gidip yan hakem ile konuştuktan sonra golü vermesi üzerinden değerlendirdim.fırat golü verince indirmiştir. adamın kararı ofsayttı.
fener bjkden iyi oynuyor bence. Hakemler ve duran toplardaki o sanslilik olmasa bjk fbden geride olurdu