17/18 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Başakşehir | MS | 9 Eylül

Abdullah avcı bir gün Galatasaray'ı çalıştırmaya başlamalı mutlaka, hem karakter hem futbola bakış açısı çok iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kargalar nasıl oynadı bugün? Bize rakip olabilirler mi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon maçı içinde aynısını söledim şimdide sölüyorum. Fener iyi değildi istekli değildi. Kadıköyde öne geçen gerizekalı takımlar geriye kapanıp topu fenere vermeseler 1-2 gol daha yer Fener net. Trabzon yaptı aynısını 2 kez öne geçmesine rağmen verdi maçı Başakşehirde aynısını yapıyordu az daha. Top sende kalsın hücumu düşün her türlü yenersin çok kötü takım harbiden fener.

giuliano 2.forvet oynar ancak dedim yine kimse şeyine takmadı

Dirara kim çok iyi topçu demiştir yaw,hadi izlemeden Giulianonun istatistiklerine bakıp süpermiş yıa diyenler doluydu da

Dirara kim çok iyi topçu demiştir yaw,hadi izlemeden Giulianonun istatistiklerine bakıp süpermiş yıa diyenler doluydu da
usta bi ara dirar kötü, bos topcu yazdım. 2-3 alıntı geldi hemen dirar şöyle güzel böyle güzel diye :)

bu fenerin ilk 4 e girebilmesi için kanatli sistemi birakmasi lazim. Oda zor. Bu ulkede kanatli sistemi oynatmak şartmış gibi kodlanmis hafizalara

Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamaları:

"Gerçekten konuşmakta zorlandığımız maçlardan biri. 8. resmi karşılaşma, 4 veya 5. maçtır gelen ilk top gol oluyor."

"Galibiyete inandığımız anlarda kaleye gelen top... Sezon başından beri klasiğimiz oldu."

"Takımdaki en büyük problemlerden bir tanesi özgüven kaybı. Fenerbahçe tarihine geçecek bir sezon oynuyoruz, olumsuz anlamda."

"Bu kadar maçta gelen ilk topun gol olması insanı düşündürtüyor. 'Acaba olmuyor mu?' dedirtiyor."

"Söyleyecek bir şey yok. Çalışmaya devam. Başka şansımız yok."

usta bi ara dirar kötü, bos topcu yazdım. 2-3 alıntı geldi hemen dirar şöyle güzel böyle güzel diye :)

Yok artık yaw,Tabi çoğu için Monacodan geldiği için dünya yıldızı olmuştur.Ben herkes Janssen uff süper derken 10 gol atamaz baya kazma dedim bakalım.

Hala biz şampiyon olacağız diyen olmadı mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fıtrat değişir sanma !

542.jpg

543.jpg

Geri
Üst Alt