Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.445
- 1.473
- 1.853
çabuk degil
pas yapamiyor
adam gecemiyor
savunma yapmiyor
bu arkadas ne boka yarar sözde gizli forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çabuk degil
Iki konu var orda, bir aktif alanda olması, ki top oraya geldiği için aktif alanda, ikincisi kaleciyi yanıltma ihtimali var. İkisi pozisyonda mevcut. Bunun dışında şimdi özeti izledim, Kibirbahçeli oyuncu olduğu yerde durmuyor topa hafiften hareketleniyor.Orada aktif konusu kalecinin görüşünü engelliyor mu diye bakılır ama.
İlkaki topa müdahale ede bilir mesafesine gerek yok. Topa hareketi yoksa sorun olmaz da kalecinin önünü kapatıyor mu ona bakmak gerekir.
Fırsat aydınusu oldum olası sevmem. Bu adam eyyamcının Allahıdır.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yasin le Sinanla karşılaştır. Çarpılacaksınçabuk degil
pas yapamiyor
adam gecemiyor
savunma yapmiyor
bu arkadas ne boka yarar sözde gizli forvet
Evet burda culyano denen bodybuilderi dilleye dilleye allahuekber dağlarına çıkarıp, belhandayı itin şeyine sokanları da görmüştük
XPERIA X
Evet bende izledim şimdi her açıdan. Hareketi boş ver ki olabilir de net kaleciyi yanıltıyor. Net ofsayt yani ve noktaIki konu var orda, bir aktif alanda olması, ki top oraya geldiği için aktif alanda, ikincisi kaleciyi yanıltma ihtimali var. İkisi pozisyonda mevcut. Bunun dışında şimdi özeti izledim, Kibirbahçeli oyuncu olduğu yerde durmuyor topa hafiften hareketleniyor.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 milyon euroya sağlam kilitlediler, geçen yıl ligde 8 gol yarısı penaltıydı zaten.
Avrupa Liginde atmış adamı da Trabzon maçı dışında izlemedim o maçta ağır çöptü ama.
Pozisyonun tartismaya deger yani var mi ? Kalecinin 2 metre onundeki fenerliden, kafayla iceri doldurulan topta hele de defansin mudahalesi de varken etkilememesi mumkun mu
topun degip degmedigine bakmaya gerek dahi yok
orada o defans oyuncusu hic olmasa dahi ofsayt kafayi vurdugunda gerceklesiyor zaten , defans ayrintisini unutun