17/18 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Başakşehir | MS | 9 Eylül

Orada aktif konusu kalecinin görüşünü engelliyor mu diye bakılır ama.
İlkaki topa müdahale ede bilir mesafesine gerek yok. Topa hareketi yoksa sorun olmaz da kalecinin önünü kapatıyor mu ona bakmak gerekir.
Iki konu var orda, bir aktif alanda olması, ki top oraya geldiği için aktif alanda, ikincisi kaleciyi yanıltma ihtimali var. İkisi pozisyonda mevcut. Bunun dışında şimdi özeti izledim, Kibirbahçeli oyuncu olduğu yerde durmuyor topa hafiften hareketleniyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 milyon euroya sağlam kilitlediler, geçen yıl ligde 8 gol yarısı penaltıydı zaten.

Avrupa Liginde atmış adamı da Trabzon maçı dışında izlemedim o maçta ağır çöptü ama.

475.jpg

Nasıl bi cenabet bu ya

fener bjkden iyi oynuyor bence. Hakemler ve duran toplardaki o sanslilik olmasa bjk fbden geride olurdu

Iki konu var orda, bir aktif alanda olması, ki top oraya geldiği için aktif alanda, ikincisi kaleciyi yanıltma ihtimali var. İkisi pozisyonda mevcut. Bunun dışında şimdi özeti izledim, Kibirbahçeli oyuncu olduğu yerde durmuyor topa hafiften hareketleniyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bende izledim şimdi her açıdan. Hareketi boş ver ki olabilir de net kaleciyi yanıltıyor. Net ofsayt yani ve nokta

Pozisyonun tartismaya deger yani var mi ? Kalecinin 2 metre onundeki fenerliden, kafayla iceri doldurulan topta hele de defansin mudahalesi de varken etkilememesi mumkun mu

topun degip degmedigine bakmaya gerek dahi yok

orada o defans oyuncusu hic olmasa dahi ofsayt kafayi vurdugunda gerceklesiyor zaten , defans ayrintisini unutun

yan hakemin futbol bilgisi fırat dan daha fazla. fırad kadar overrated hakem görmedim.

[FONT=&quot]SEN BİZİM KOCAMAN GURURUMUZSUN KRAL!

[/FONT]
552.jpg

Berabere bitse daha iyiydi. Sağlık olsun.

Guilano bu muydu yani? Yanındaki adama pas vermekten acizdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Giuliano 22 gol 13 asistle sezonu tamamlar maalesef çok iyi bir hamle

Geri
Üst Alt