Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.755
- 11.561
- 2.218
Hala kibirbahçe olabilir diyormusun peki?
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne kadar çok puan kaybederlerse o kadar iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala kibirbahçe olabilir diyormusun peki?
Bjk de Başak da şampiyon falan olamaz rahat olun.
Evet şimdi anladım ne demek istediğinidemek istediğimi ifade edemedim hocam.
Real Madrid'den bir örnek vereyim, geçen sezon casemiro-kroos-modric ile 3 luyorlardi ve carvajal-marcelo ile tüm kanat aksiyonlarini kontrol ediyorlardı, hem ofans hem hücum. tipki bizim yapmak istediğimiz gibi. Dikkat ettiysen eğer zaten mariano'nun sağda tek başına sag kanatın büyük bir bölümünde sorumluluk aldığını görebilirsin. Linnes ise yetersiz olduğundan tolga'nin desteğiyle idare ediyor o bölgede.. garry ise forvet gibi, tolga'da forvet gibi ilerde ekstradan pozisyonlar yakaliyorlar. Ama kanat gibi oynamiyor bu topcular. Kanat oyuncu olmasin demiyorum. bu felsefeye bağlı kalmak, takılı kalmak kötü. Dizilişlerin bir önemi yok istersen tüm topculari ortasahaya diz, önemli olan o sahada ki oyun felsefesi. Ben bundan bahsediyorum..
sahaya öyle bir diziliyorlar ki. Kanat oyuncusu sabit kanatta duruyor, bek oyuncusu yanında duruyor sığır gibi top şişiriyorlar içeri. biride demiyor ki beyler biz burda 2-3 kişi toplandık orta falan açıyoruz da kafa vuracak kac kisi kaldı hücum da.. ortasahalari zaten Defansif ortasaha kayniyor..
Bjk de Başak da şampiyon falan olamaz rahat olun.
Soldado bile iki üç sefer orta yaptı ve sahada henüz Janssen yoktusahaya öyle bir diziliyorlar ki. Kanat oyuncusu sabit kanatta duruyor, bek oyuncusu yanında duruyor sığır gibi top şişiriyorlar içeri. biride demiyor ki beyler biz burda 2-3 kişi toplandık orta falan açıyoruz da kafa vuracak kac kisi kaldı hücum da.. ortasahalari zaten Defansif ortasaha kayniyor..
Kendi iplerini çekiyorlar yani. Sanki pes, fifa oynuyormuş gibi.
Turk teknik direktorlerin ufku çok dar malesef farklı düşünemiyor ezbere kuruyorlar takımları hep.. 4-2-3-1...4-4-2... başka yok. Sahada da dizilişin aynisiyla yayılıyorlar taktiğin bir esprisi yok,numarasi yok yani. Teknik direktor kalitesi artmali ligin öncelikleSoldado bile iki üç sefer orta yaptı ve sahada henüz Janssen yoktu
SporxOnaylanmış hesap @sporx 21 Oca 2014
Daha fazla
Aziz Yıldırım ağlıyor...