Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.614
- 29.776
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya 30 dan sonra falan tek kale oynadı 1-2 pozisyon ancak bulduk takım geneli tutuk oynadı. O yüzden çok moral bozmamak lazım. Tıpkı ilk 3 maçta şampiyon ilan etmemek gibi.
Dediğim gibi rakip 60 dakika sahamızda oynadı. Akın akın geldi ama yüreğimi ağzıma getiren 1 pozisyon oldu Eto'nun ilk yarıda şutu hariç korktuğum pozisyon olmadı.
Skoru korumak bir seçenektir ama gram hücumu düşünmeden yapmanın sonucunu çok güzel bir şekilde gördük. İyi korudu skoru dediğim gibi net pozisyon vermedi ama futbol bu bir anlık konsantrasyon kaybı ve kilidi açabilecek duran topla puanı bıraktın.
90 dakika pozisyon vermezsin 90'da frikik veya kornerden yer puan bırakırsın. Gerek yok 2-0'ı yakalamadan ölümüne geri çekilmeye
Asamoah'ın gelmemesinin olumsuz etkisini görmeye başladık. Sadece sol bek değil ortasaha alternatifini de kaybettik. Selçuk dışında ortasaha kalmadı oyuna müdahale için.
Muslera'yı eleştirenler unutuyor ki o olmasaydı zaten ilk yarıda gol yemiştik. 20 korner verirsen dediğim gibi 19unda dikkat edersin birinde uyursun yersin. Ben gayet memnunum savunmadan da, kaleciden de 4 maçı da çok rahat izledim mesela önceden 10 net pozisyon verirdik 8-9unu Muslera çıkarırdı. Sürekli ağzımız burnumuzda izlerdik. Ayrıca geçen sezon bu kadar köşe vuruşu verseydik muhtelemen 3-4 yerdik. Birde net şekilde her hafta duran top konusunda ve takım savunması konusunda ilerleme kaydediliyor haksızlık yapmamak lazım.bu geri cekilmeyi ırkcı hamza döneminde de cok yapıyorduk hatırlayın hatta o sekilde sampiyon olduk,golü atıyorduk sonra yaslan geriye
ama o zamanlar mesela golü atsakta inanılmaz pozisyonlar veriyorduk muslera o yüzden devlesmisti zaten
fakat antalya macında verdigimiz onlarca korner harici pozisyon vermedik yani takım savunması konusunda gecen yıllara göre cok daha iyiyiz
millet sacma sekilde muslerayı elestiriyor sen 20 tane korner yada duran top verirsen zaten 19nu savustursan 1i gol olur zaten kalecin buffon bile olsa
Gelde bunu anlat iste, milletin derdi topa cikmamasi, direge adam falan olmus.bu geri cekilmeyi ırkcı hamza döneminde de cok yapıyorduk hatırlayın hatta o sekilde sampiyon olduk,golü atıyorduk sonra yaslan geriye
ama o zamanlar mesela golü atsakta inanılmaz pozisyonlar veriyorduk muslera o yüzden devlesmisti zaten
fakat antalya macında verdigimiz onlarca korner harici pozisyon vermedik yani takım savunması konusunda gecen yıllara göre cok daha iyiyiz
millet sacma sekilde muslerayı elestiriyor sen 20 tane korner yada duran top verirsen zaten 19nu savustursan 1i gol olur zaten kalecin buffon bile olsa
Lato ve Feg ile daha ne yaptığını bilen bir takım olacaktır. devşirme oyuncudan nefret ediyorum adam soldan çizgiye iniyor orta açmak için sağa çekiyor topu lato da bunu yaşamayacağız özellikle içerdeki maçlarda çok can yakarız sağlı sollu takım gomise çalışacak..
Muslera'yı eleştirenler unutuyor ki o olmasaydı zaten ilk yarıda gol yemiştik. 20 korner verirsen dediğim gibi 19unda dikkat edersin birinde uyursun yersin. Ben gayet memnunum savunmadan da, kaleciden de 4 maçı da çok rahat izledim mesela önceden 10 net pozisyon verirdik 8-9unu Muslera çıkarırdı. Sürekli ağzımız burnumuzda izlerdik. Ayrıca geçen sezon bu kadar köşe vuruşu verseydik muhtelemen 3-4 yerdik. Birde net şekilde her hafta duran top konusunda ve takım savunması konusunda ilerleme kaydediliyor haksızlık yapmamak lazım.
Daha Denayer'in de monte edileceğini düşünürsek sorun kalacağını düşünmüyorum. Tek sorun Tudor'un maç içi hamleleri