17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Galatasaray savunan takim olmamali. Savunmayi iyi yapan hucumcu takim olmali. Tudor bu konuda calismali. Deplasman bile olsa hucum oyunu oynamaliyiz.

Arkadaş gelip gidip aynı şeyi yazıyoruz da sinir olmamak elde değil. 1 tane atak yapmadan gol attığımız rakibe karşı takımı hücuma çıkartmayan hocaya ne denir ki? Her türlü kamilliği bekliyorum ben kendisinden. Ayrıca arkadaşlar dediklerinde haklı Ndiaye daha çok skor opsiyonu yaratabilir 10 numara oynarsa en azından Belhanda'ya göre tehdit oluşturabilir gibi görünüyor, Belhanda'da cıvıtmadan top oynamayı öğrenirse antrenmanlarda veya sonradan girip fark yaratırsa tekrar alır formayı. Boş hareketlere karnımız tok bize skor üret kardeş mesela attığı golden önceki pas çok iyiydi ama koca bir maçı bununla bitirme lüksü yok. Tolga da artık sözde kanat olarak kullanılmaktan vazgeçilip sol kanadımız felç gibi bırakılmamalı takım. Denayer güven vermedi açıkçası çok zamanlama hatası yaptı kafa toplarında o maçta sıkıntı yaratmadı ama bu her zaman o kadar şanslı olacağımız anlamına gelmiyor. Serdar'ın her zaman bizi patlatma olasılığı cepte onu yapana kadar ona güvenmeye devam etmek daha iyi gibi kısa vadede. Takım bu maçta da saçmalarsa maalesef geri dönüşü olmayan bir sürece merhaba diyebiliriz o yüzden kritik bir eşik, umarım bir şekilde kazasız belasız atlatırız.

Penaltı malatya

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 2 oldu hizli çıkarsak çok pozisyon buluruz

Kasımpaşa vasat üstü takım.
Hucumda az çok iyi işler yapıyorlar. Bekleri çöp.
Fegholi olmalı bu maçta.

Vura vura kıra kıra oynarsak fark atarız. Tudor yine sıçmaz maça umarım kadro ve oyun sistemini değiştirerek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş gelip gidip aynı şeyi yazıyoruz da sinir olmamak elde değil. 1 tane atak yapmadan gol attığımız rakibe karşı takımı hücuma çıkartmayan hocaya ne denir ki? Her türlü kamilliği bekliyorum ben kendisinden. Ayrıca arkadaşlar dediklerinde haklı Ndiaye daha çok skor opsiyonu yaratabilir 10 numara oynarsa en azından Belhanda'ya göre tehdit oluşturabilir gibi görünüyor, Belhanda'da cıvıtmadan top oynamayı öğrenirse antrenmanlarda veya sonradan girip fark yaratırsa tekrar alır formayı. Boş hareketlere karnımız tok bize skor üret kardeş mesela attığı golden önceki pas çok iyiydi ama koca bir maçı bununla bitirme lüksü yok. Tolga da artık sözde kanat olarak kullanılmaktan vazgeçilip sol kanadımız felç gibi bırakılmamalı takım. Denayer güven vermedi açıkçası çok zamanlama hatası yaptı kafa toplarında o maçta sıkıntı yaratmadı ama bu her zaman o kadar şanslı olacağımız anlamına gelmiyor. Serdar'ın her zaman bizi patlatma olasılığı cepte onu yapana kadar ona güvenmeye devam etmek daha iyi gibi kısa vadede. Takım bu maçta da saçmalarsa maalesef geri dönüşü olmayan bir sürece merhaba diyebiliriz o yüzden kritik bir eşik, umarım bir şekilde kazasız belasız atlatırız.

Antalya maçı olumlu bir uyarı da oldu. Hoca ve takım rölanti oyunun bize göre olmadığını görmüşlerdir. Kasımpaşa maçında tekrar o iştahlı takımı görürüz diye umuyorum.

Oynayacaktır muhtemelen tabi hazır olmadan oynatmak risk olur

Ciddi sakatlık riski yoksa her türlü oynamalı. Feghouli'nin plajdan gelmiş hali Tolga ve Garry'den faydalı oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

954.jpg

Hic romantiklige gerek yok. Serdar, Linnes, Tolga falan artik yeter. Esas kadroyu görelim.

Ya hocam 4-1-4-1 oynuyoz biz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antalya maçı olumlu bir uyarı da oldu. Hoca ve takım rölanti oyunun bize göre olmadığını görmüşlerdir. Kasımpaşa maçında tekrar o iştahlı takımı görürüz diye umuyorum.
Bence başka şansımız da yok zaten. Yeni bir takım 2 maç üstüste takılırsa tepe taklak olabilir özellikle ligin başında ki başındaki hoca güven vermiyorsa her şeye davetiye çıkarmak adeta. Bunu 20. hafta filan yaşasak daha kritik bir dönem gibi gözükse bile en azından takım oturmuş olur ama şu dönemde kırılmayı yaşamamalıyız. Tek şansımız rakiplerin de puan kaybetmesi olur kim kimle oynuyor bilmiyorum ama hangi biri kaybeder işi orayı bırakmamak lazım bu hafta için.

Gomis Eren
Belhanda Feghouli
Fernando Ndiaye
Lato Serdar Maicon Mariano
Carrasso​

Lato'yu yazıyorsunuz da oynayabilecek durumda mı? Bu konuda bilgi var mı?

Büyük ihtimalle Trezegeut'i sağa alıp solumuzdan gelmeye çalışacaklar, ek olarak önde baskıyla kolay pas yapmamıza engel olmaya çalışacaklar. İyi pas yapan oyuncuları var, umarım Tudor bu hafta içinde adam gibi bir plan hazırlar. Tabii bu golü atıp üstüne yatmak olmaz umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baskiya karsi en büyük silah Ndiaye ve Belhandanin orta sahadaki ani dönüsleri olur...
Bol bol yapmalari lazim bunu zaten 1-2 gol attiktan sonra direncleri kirilir

Geri
Üst Alt