17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

trezegenin kanadında kesinlikle garry oynamalı , o herifi 1e1de tutacak sağ bek ligimizde yok 2li 3li sıkıştırmak lazım topla buluşursa

Feghouli-Mariano oynasın orada eğer çakma trezege hücum etmeye fırsat bile bulamaz ...

Çünki Feghouli tam anlamıyla bir kanat oyuncusu Mariano desen resmen önündeki adamı oynatıyor biz kasımpaşa' daki çakma trezege'yi durdurmayı değil onlar bizim mariano-feghouli ikilimizi durdurmayı denesin 50 bin seyircinin önünde oynuyoruz

Ama maalesef Tudor 'da senin gibi düşünür solda Tolga oynar Popov'u kovala der sağda Garry oynar git trezege'yi rahatsız et der :moody:

Tolga as oyuncu değil zaten feguli oynamaya başlayınca yedeğe geçicek , linnesle - latoda asamoah gelene kadar idare edecekler başka çare yok

Hani tek korkum Serdar-Denayer ve Latov-linnes mevkilerinde uçup kaçmasını beklemiyorum bizi batırmadan sene sonuna kadar gidebilelim yeter ...

Feghouli-Mariano oynasın orada eğer çakma trezege hücum etmeye fırsat bile bulamaz ...

Çünki Feghouli tam anlamıyla bir kanat oyuncusu Mariano desen resmen önündeki adamı oynatıyor biz kasımpaşa' daki çakma trezege'yi durdurmayı değil onlar bizim mariano-feghouli ikilimizi durdurmayı denesin 50 bin seyircinin önünde oynuyoruz

Ama maalesef Tudor 'da senin gibi düşünür solda Tolga oynar Popov'u kovala der sağda Garry oynar git trezege'yi rahatsız et der :moody:

reis heralde önlemi alması gereken kpaşa fakat takım bi noktadan sonra duruyor ancak bu çakma trezege durmuyor ayrıca kontrolsüz presimizi de değişik ani hareketleriyle aşabilecek bir oyuncu izlenimi oluşturdu bende , olmadık bi anda gol yememize sebep olursa çıkarabilir miyiz bilmiyorum henüz geri düşmedik hiçbir maçta

GSC App

Feghouli fiziksel olarak hazır değil ve kilo fazlaları var deniyor. Karabük maçından önce ilk 11 başlayacağını sanmıyorum. Bursa deplasmanındada yedek olacaktır diye tahmin ediyorum.

Maçta 1 kırmızı kart, 2 penaltı, 5 gol, 3 sakatlık, 4 kavga, 17 küfür, 9 ofsayt, 16 korner olur.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reis heralde önlemi alması gereken kpaşa fakat takım bi noktadan sonra duruyor ancak bu çakma trezege durmuyor ayrıca kontrolsüz presimizi de değişik ani hareketleriyle aşabilecek bir oyuncu izlenimi oluşturdu bende , olmadık bi anda gol yememize sebep olursa çıkarabilir miyiz bilmiyorum henüz geri düşmedik hiçbir maçta

GSC App

Valla reis ben Trezeguet denen heriften çekinmiyorum hızı var böyle ilginç bir topçu ama Mariano 'yu alt edecek adam değil bence aynı şekilde o çakma Neymar 'da seneye iyi başladı ama bence onu da Fernando kitler maçta

Benim asıl çekindiğim adam şu Jhon Murillo varya nigga o linnes 'i bire birde yakalarsa delik deşik eder korkum o ...

İnşallah Latovlevici oynarsa adam akıllı oynar ...

Kasımpaşa tehlikeli takım yalnız

7 puanları var
Şampiyon olacaksan içerde puan vermiyceksin bu kadar

TapaTalK

Gooooooooo[x]=f(x)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalya maçının kaza olduğunu ispatlayın bize hadi aslanlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

whoscored.com 4-2 bize vermiş maçı.

İlk 3 hafta galibiyet / beraberik öngörüleri tutmuştu. :)

Futbol Arena @futbolarena

ÖZEL - Igor Tudor, Kasımpaşa maçında Denayer'e değil, kesin olarak ilk 11'de Serdar'a yer verme kararı aldı.

Geri
Üst Alt