17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Geride kalan 5 haftada 3 asist yapmis Rodrigues'i kesip kimi oynatacaksiniz acaba merak ediyorum. Kafasini kaldirdiginda gayet faydali oynuyor.

Süper Lig'de oynadigi 1131 dakikada (90dk üzerinden hesap edersek 12 mac) 1 gol 6 asistlik katki yapmis. Yasin'in istatistiklerini getirmeyin, o gecen yilla birlikte artik iyice bitti. Calismadigi belli oluyor. Artist artist gezerken Rodrigues'in forma icin nasil calistigi görülüyor.

Alt yapinin les cöp rezalet durumda oldugunu bilmiyorsunuz sanki.

Rodrigues 'in çok iyi olmadığı fikrine bende katılıyorum ama elimizde Rodrigues 'in yerini dolduracak birisi yok işte Tolga demesin kimse adamın yavaş yavaş balonu patlıyor haftaya burada herkes ona sövmeye başlar ki zaten adamın sol kanat olmakla uzaktan yakından alakası yok

Yasin-Sinan filan oynayacağına maça 10 kişi çıkalım çok daha iyi

Solda mecburen Garry ile başlayacağız burası var ama keşke şu Recep 'i kazanmaya çalışsak yavaştan ...

Feghouli yedek baslar

Kilidi acamazsak sonradan oyuna girer ve katki saglar

Derbiyi fb alsin..bi nane olmaz onlardan ..

Kara gargaların puan kaybetmesi iyi

Bursa'nin kendi yari sahasinda bekleyecegini düsünüyorum

Orta saha ve kanat oyunculari (batalla disinda) rakip yari sahada set oyununa musait degil

Bursaspor'un kompakt, iyi savunma yapan bir yapısı var. Stoperleri ve önlerindeki ikili sağlam bir görüntü çiziyor merkezde. Takım halinde topun arkasına geçmeyi iyi biliyorlar. Maç ne kadar uzun 0-0 giderse Bursa'nın şansı o kadar artar. Ama öne geçersek Bursa set hücumuyla bizim kalemize gelebilecek bir rakip değil. Daha çok kanatları kullanmaya ihtiyacımız olacak bu maç. Bu yüzden de Latovlevici kesinlikle 11'de başlamalı. Kanatlardan ortalarla ve ceza sahasına ekstra adamlar sokarak gol bulabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle Ndiaye'nin biraz daha ceza sahası civarında yer alması gol fırsatlarımızı arttıracaktır. Duran toplarda çok önemli bir fırsat gol bulmak için. Deplasman performansı algısının kırılması açısından güçlü bir oyunla gelecek 3 puan geleceğe çok daha umutla bakmamızı sağlayacak. İnşallah istediğimizi alırız. Belhanda ve Ndiaye'nin performansları kritik.

Rüyamda bursa 7-2 kazanmisti. Umarim tersi olur. Hatta bi ara 2-2 saniyordum bi baktim 7-2 yaziyomus. O an neye ugradigimi sasirdigimda uyandim zaten.

Son düzenleme:
Inanirmisin düsündügünden basit.
Ben eskiden caya kahveye basiyordum sekeri, hemde az buz degil.
Simdi hic atmiyorum ve inan böylece Cayin gercekten tadina variyorsun.

Bugüne kadar gercekten cok denedim. Büyük bardaga 4 küp seker attigim oluyordu. Ine ine 1 bucuk küpe falan indim. Kücük cay bardaginada 1 tane atiyorum artik. En azindan bunu basardigim icin mutluyum.

Geri
Üst Alt