Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Bursanın zemini sağlam maç günü hava sıcaklığı da 20 derece gözüküyo yani bu maçın bahanesi yok vura vura oynamamız lazım Antalya maçındaki silik futbolu görmeyiz ins.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım Rodrigues oynamaz bütün atakların içine ediyor. Yabancı diye bu çöpe tahammül mü ediyorsunuz anlamadım. İsmi Mülayim filan olsa görürdüm ben yorumları
Eğitim şart
Set hucumuna donemiyoruz bunun yuzunden.cok sacma hareketleri var.oyun zekasi 0.Umarım Rodrigues oynamaz bütün atakların içine ediyor. Yabancı diye bu çöpe tahammül mü ediyorsunuz anlamadım. İsmi Mülayim filan olsa görürdüm ben yorumları
Eğitim şart
Dogru diyosun YO7 yedekte beklerken Rodrigues de kimmisUmarım Rodrigues oynamaz bütün atakların içine ediyor. Yabancı diye bu çöpe tahammül mü ediyorsunuz anlamadım. İsmi Mülayim filan olsa görürdüm ben yorumları
Eğitim şart
Altyapıdan herhangi bir kanat oyuncusu oynasın daha iyiDogru diyosun YO7 yedekte beklerken Rodrigues de kimmis
Zaten sirf bu yüzden Yasine forma verilmemeli ama iste Rodrigues verdigi katkidan cok fazla zarar veriyor.Geride kalan 5 haftada 3 asist yapmis Rodrigues'i kesip kimi oynatacaksiniz acaba merak ediyorum. Kafasini kaldirdiginda gayet faydali oynuyor.
Süper Lig'de oynadigi 1131 dakikada (90dk üzerinden hesap edersek 12 mac) 1 gol 6 asistlik katki yapmis. Yasin'in istatistiklerini getirmeyin, o gecen yilla birlikte artik iyice bitti. Calismadigi belli oluyor. Artist artist gezerken Rodrigues'in forma icin nasil calistigi görülüyor.
Alt yapinin les cöp rezalet durumda oldugunu bilmiyorsunuz sanki.
o isler o kadar kolay degil.Altyapıdan herhangi bir kanat oyuncusu oynasın daha iyi
Eğitim şart
Bizim fikstüre baktım da fener maçı hariç bütün zor deplasmanlar ilk devrede.Şu devreyi lider bitirebilirsek işin %70ini halleriz.Bursa-Ts-Başakşehir-Beşiktaş-Konya-Malatya bu deplasmanlardan alınacak 13-14 puan şampiyon yapar bizi
Konya seyircisiz . Onu ciddiye almayın da diğerleri doğrutrabzon başakşehir bjk bursa konya sıkıntılı deplasmanları hep ilk yarıda geçeceğiz ikinci yarı evimizdeyiz büyük avantaj
Linnes gidip gelemiyor, Lato hafta sonu sürekli ileri geri calismayi basardi. Hatta Tolga-Belhanda ikilisini bile sagaya kaydirip, önüne rod koyabildik macin gidisatina göre. Linnes´in kosu performansi cok zayif.