17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Bursanın zemini sağlam maç günü hava sıcaklığı da 20 derece gözüküyo yani bu maçın bahanesi yok vura vura oynamamız lazım Antalya maçındaki silik futbolu görmeyiz ins.

Umarım Rodrigues oynamaz bütün atakların içine ediyor. Yabancı diye bu çöpe tahammül mü ediyorsunuz anlamadım. İsmi Mülayim filan olsa görürdüm ben yorumları

Eğitim şart

Adamın vasfı sadece süratli olması,mücadele gücü ve istekli olması o kadar.Pozitif futbol namına hiçbir şey yok.Ne pas atabilir ne çalım atabilir ne şut atabilir.Zaten oyun zekası yok,topu aldığında 10 saat düşünüyor rakip defans yerleşiyor kontratakları öldürüyor.Yetenek de yok oyun zekası da.İyi niyetli ama çok yetersiz.

Geride kalan 5 haftada 3 asist yapmis Rodrigues'i kesip kimi oynatacaksiniz acaba merak ediyorum. Kafasini kaldirdiginda gayet faydali oynuyor.

Süper Lig'de oynadigi 1131 dakikada (90dk üzerinden hesap edersek 12 mac) 1 gol 6 asistlik katki yapmis. Yasin'in istatistiklerini getirmeyin, o gecen yilla birlikte artik iyice bitti. Calismadigi belli oluyor. Artist artist gezerken Rodrigues'in forma icin nasil calistigi görülüyor.

Alt yapinin les cöp rezalet durumda oldugunu bilmiyorsunuz sanki.

Geride kalan 5 haftada 3 asist yapmis Rodrigues'i kesip kimi oynatacaksiniz acaba merak ediyorum. Kafasini kaldirdiginda gayet faydali oynuyor.

Süper Lig'de oynadigi 1131 dakikada (90dk üzerinden hesap edersek 12 mac) 1 gol 6 asistlik katki yapmis. Yasin'in istatistiklerini getirmeyin, o gecen yilla birlikte artik iyice bitti. Calismadigi belli oluyor. Artist artist gezerken Rodrigues'in forma icin nasil calistigi görülüyor.

Alt yapinin les cöp rezalet durumda oldugunu bilmiyorsunuz sanki.
Zaten sirf bu yüzden Yasine forma verilmemeli ama iste Rodrigues verdigi katkidan cok fazla zarar veriyor.
Adam kac kere calim yetenegi olmadigi icin bodoslama rakibin üstüne atladi, hemde uygun pozisyonlarda.

Ali Naci Linnes oynar demiş ama Latovlevici oynayacak bence.

Muslera Mariano Maicon Serdar Latovlevici Fernando Ndiaye Feghouli Belhanda Rodrigues Gomis

En ideal takim bu. Kazanacagimizi düşünüyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim fikstüre baktım da fener maçı hariç bütün zor deplasmanlar ilk devrede.Şu devreyi lider bitirebilirsek işin %70ini halleriz.Bursa-Ts-Başakşehir-Beşiktaş-Konya-Malatya bu deplasmanlardan alınacak 13-14 puan şampiyon yapar bizi

trabzon başakşehir bjk bursa konya sıkıntılı deplasmanları hep ilk yarıda geçeceğiz ikinci yarı evimizdeyiz büyük avantaj

Lato'nun solda olup orta denemesi bile Mariano'nun etkinliğini arttırdı Linnes oynamasın

Serdar Azizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz eski kulubüne 2 gol atıp nazire yapacaktır

Kompak oynarsak sıkıntı olmaz
Defansif olarak çok iyiyiz
Lakin deplasmanlarda daha yaratıcı daha daha ısırmalıyız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluğun mantalitesi içerde dışarda aynı oyunu oynamaktan geçer
Yenilsek bile oyundan ödün vermemeliyiz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Tudor efendi korkak bi oyun oynatmaz umarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fiziksel olarak oldukça kırıcı takımlarla oynayacağımız bir döneme giriyoruz. Bursa, Karabük, Konya, Fener ve Trabzon ciddi anlamda fizik kalitesi yüksek takımlar. Bursa maçını mutlak suretle 3 puanla geçmeliyiz. Aksi takdirde hem deplasman fobisi oluşacak hemde sonraki maçlarda puan kaybı kredimiz olmayacak. Bursa maçı ne Osmanlı maçı gibi nede Antalya maçı gibi olmamalı. Sakin kalmalı, pas kalitemizi yüksek tutarak boşluk aramalıyız. Ne plansız bir baskıyla hücum etmeli nede topu rakibe teslim etmeli. Tudor bu maçta bize bir deplasman oyunu kurgusununda olduğunu göstermeli artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes gidip gelemiyor, Lato hafta sonu sürekli ileri geri calismayi basardi. Hatta Tolga-Belhanda ikilisini bile sagaya kaydirip, önüne rod koyabildik macin gidisatina göre. Linnes´in kosu performansi cok zayif.

Linnes gidip gelemiyor, Lato hafta sonu sürekli ileri geri calismayi basardi. Hatta Tolga-Belhanda ikilisini bile sagaya kaydirip, önüne rod koyabildik macin gidisatina göre. Linnes´in kosu performansi cok zayif.

gerçekten lAto hiç sırıtmadı ilk maçında kırk yıllık cimbomlu gibi oynadı.

Geri
Üst Alt