17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Never change a winning team.

Kazanan ve ilk 5 haftada bize umut asilayan bu kadronun bozulmamasi gerektigini düsünüyorum su anda.

Zaten Feghouli 90 dakika oynayacak durumda degil. Her hafta 10-15 dakika fazla oynayabilir.

Bursaspor macinda 60´dan sonra girmeli.

Evet Tolga ilk 3 haftadaki performansini sergilemedi belki, ancak oyunculardan bu kadar cabuk vazgecmemek lazim.

Herkes bilmeli ki, ugrasan, calisan, kazandiran oyuncular formayi kaptirmaz.

Ayni kadroyla baslariz yine. Önemli olan kendi oyunumuzu sahaya yansitabilmek, rakibe de kabul ettirebilmek. O zaman kazaniriz.

____________________________Muslera_______________________________

_____Mariano____________Maicon______Serdar________________Latovlevici_____

______________________Fernando_____Ndiaye______________________________

________Rodrigues____________Belhanda______________Tolga______________

_____________________________Gomis_________________________________
Şu onbirin iyi yanları olduğu gibi ciddi zaafları var. Pres ve baskı tamam ama ofansif becerisi çok düşük. Tolga ve gary li ofans hattı çok zor gol atar. Tolga fabrika ayarlarına dönünce gördükki takım skor üretemiyor. Gomis dışında şuda golatar diyecek kimse yok. Belhanda da çok skorer bir adam değil. Tek ümidim feghulinin skora ciddi katkı veemesi. Yoksa ilerleyen haftalarda büyük sıkıntılar yaşayacağız. Bjk nin en bizden tek iyi yanı zaten skora çok katkı veren ortasahası olması. Babel ve talisca ikinci forvet gibi sayılır. Devre arası alınabilirse niasse tarzı kanat forvet bir oyuncu almalıyız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belkide sezon en önemli maci olabilir. Alirsak

fb-bjk
gb-basak
ts-alanya

belkide alayina puan atmis oluruz bu hafta (fb bjk berabere bitebilir, en yüksek ihtimal o gibi geliyor bana ). Birisi kazansa bile, digerine agir darbe cakmis oluruz.

Ne yapip edip su maci alin.

Nando
Mariano Maicon Serdar Lato
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Tolga
Gomis

Fernando icin cok rahat mac olacak. Tek görevi Batallayi tutmak arti ofansa impact vermek olacak. Fernando ya basan bir tek Badu olabilir o nu da ndiaye cig cig yer.
Feghouli nin Aziz behice karsi oynamasi sart oglu sart.

Serdar ve Lato icin hava ideal. Burunlari problem yapmaz

Kayseri ve sivas ligin en kötü takımları mi halen? Öyle diyordun da yendigimizde

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle birşey demedim, yalancı.
Ligin en güçsüz 5 ekibi osmanlı, alanya, gencler, sivas ve kayseri otoritelere göre dedim. Oranlara falan baktığında da anlaşılabilir birşeydi bu. Ben de katılıyordum, hala katılıyorum. Kayseri'nin yerine Malatya geçebilir belki takım içi problemler yaşadıkları için

LO2adb.png

Bursanin zemini nasil?

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

lato gelince oyun planımız daha güçlendi.....geçen maçta önde oynayan Garry ve Tolga'nın son pas beceriksizliğini gördük...eğer devre arası Asamoahta gelirse sol ön Asamoah sağ ön Feghouli ile ligin içinden geçeriz....şimdilik Feghouli'nin artık devreye sokulması lazım Bursa gibi maçlar hata kaldırmaz Garry iyi bir rotasyon oyuncusu ama takıma seviye atlatacak isim değil...Yasin gireceğine Garry girer ama o kadar işte

İlk yarıdaki deplasmanlar önemli.İkinci yarı ortalık karışıyor herkes kaybediyor benim gördüğüm kadarıyla.
Bizim takım başında Tudors varken sanmıyorum istikrarlı bir deplasman performansi verebilsin. Bence içeride 15 galibiyet 2 beraberlik , 15 galibiyet 1 yenilgi 1 beraberlik gibi bir şey olmalı maksimum. 49-50 puan toplarsak deplasmanda 27 puan yeter ki 4 puan aldık zaten.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim takım başında Tudors varken sanmıyorum istikrarlı bir deplasman performansi verebilsin. Bence içeride 15 galibiyet 2 beraberlik , 15 galibiyet 1 yenilgi 1 beraberlik gibi bir şey olmalı maksimum. 49-50 puan toplarsak deplasmanda 27 puan yeter ki 4 puan aldık zaten.

İçerde 49-50 çok ütopik bir rakam,ne zaman içerde o puanlara varan bir performans gösterdik ki?Hatırladığım 3. yıldızı taktığımız sezonda 17/17 yapmıştık bir,onun dışında hiçbir zaman Fb gibi istikrarlı olamadık içerde.51 puanın 44-45'ini toplamamız bile yeterli ve iyi bir performans olur bence.Dışarda da 30 puan toplarsak şampiyonuz.Geçen yıl bile 30 topladık bu sene her türlü toplarız gibime geliyor.

İçerde 49-50 çok ütopik bir rakam,ne zaman içerde o puanlara varan bir performans gösterdik ki?Hatırladığım 3. yıldızı taktığımız sezonda 17/17 yapmıştık bir,onun dışında hiçbir zaman Fb gibi istikrarlı olamadık içerde.51 puanın 44-45'ini toplamamız bile yeterli ve iyi bir performans olur bence.Dışarda da 30 puan toplarsak şampiyonuz.Geçen yıl bile 30 topladık bu sene her türlü toplarız gibime geliyor.
Geçen yıla göre yetenek azaldı hücum bazında. Bruma ve Podolski beklenmedik anda is yapabiliyordu. Ferghouli monte edilip Belhanda biraz daha işin içine girerse o zaman olabilir bu denge.

Tudor'un Karabük deplasman karnesi, bizdeki performansı açıkçası beni ürkütüyor. Tudor'a nerede olduğu, Galatasaray'ın her maçı kazanmak için çıktığı anlatılmalı ve bu hücrelerine kadar hissettirilmeli. Tudor bir gün büyük bir TD olacaksa bunu Galatasaray'a ve onun kazanma alışkanlığına borçlu olacak. Kendisini de bizi de frenlemezse her şey yolunda gidecektir.

Bursa'yı ise rahat yeneriz. Kuponumda H2 oynayacağım.

bu sene 80 puanı hedeflemek lazım. şampiyonlukta bana göre tek rakip var o da tinerciler. onlar her ne kadar avrupada oynayacak olsalarda kadroları bize göre daha alternatifli ve kaliteli. o yüzden minumum puan kaybı yapmak lazım. bursa maçına ciddi hazırlanıp 3 puanı cebe atmalı

Bizim fikstüre baktım da fener maçı hariç bütün zor deplasmanlar ilk devrede.Şu devreyi lider bitirebilirsek işin %70ini halleriz.Bursa-Ts-Başakşehir-Beşiktaş-Konya-Malatya bu deplasmanlardan alınacak 13-14 puan şampiyon yapar bizi

Geçen yıla göre yetenek azaldı hücum bazında. Bruma ve Podolski beklenmedik anda is yapabiliyordu. Ferghouli monte edilip Belhanda biraz daha işin içine girerse o zaman olabilir bu denge.

Hücum azaldı ama savunma ve orta saha güçlendi.30 çok fazla bir puan değil,toplarız diye düşünüyorum yine.İçerde puan vermezsek çok fazla o zaman götürürüz.

bu sene 80 puanı hedeflemek lazım. şampiyonlukta bana göre tek rakip var o da tinerciler. onlar her ne kadar avrupada oynayacak olsalarda kadroları bize göre daha alternatifli ve kaliteli. o yüzden minumum puan kaybı yapmak lazım. bursa maçına ciddi hazırlanıp 3 puanı cebe atmalı

Alternatifli olduğu doğrudur da kesinlikle bizim kadromuz daha iyi.Bjk sadece kazanma alışkanlığı olan ve hakem desteğini bize göre daha fazla alan bir takım.Bizde hala özgüven sorunu var.

Yedek oyunculardan faydalanmalıyız..
Özellikle Yasin ligde deplasmanlarda tek başına maç kazandırabilecek lig için ideal kanat oyuncusu hırslı ve özellikle kendini göstermek için gole ilerleyecek..Bizim her maçtaki sıkıntımız son 10 dakika da kontra yapmayı unutmuş olmamaız..Kasımpaşa maçına bakıyosun son 15 dakika oyuna yeni giren feghouli bile hücumu düşünmüyo yürüyerek top saklıyo yana pas atıyo..YAni mutlaka yedek oyuncuların hırsını isteğini takıma adapte etmeliyiz..Eren Yasin Tolga ve Selçuk da yine faydalanacağımız oyuncular..

Garry yasin değişikliği çok fayda sağlar.. Garry çok çabalıyo çok yoruluyo son 15 dakika Yasinle değişse daha taze kan olur..Zaten fazla oyuncuya gerek yok sakatlık vs yoksa , 16 kişiyle sadece ligde oynuyosan başarılı olursun..

Geri
Üst Alt