- 9 Ocak 2014
- 33.176
- 9.463
- 1.538
Çakıp geçelim abi. Derbi berabere biterse lokum kaymak olacak
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakıp geçelim abi. Derbi berabere biterse lokum kaymak olacak
Geride kalan 5 haftada 3 asist yapmis Rodrigues'i kesip kimi oynatacaksiniz acaba merak ediyorum. Kafasini kaldirdiginda gayet faydali oynuyor.
Süper Lig'de oynadigi 1131 dakikada (90dk üzerinden hesap edersek 12 mac) 1 gol 6 asistlik katki yapmis. Yasin'in istatistiklerini getirmeyin, o gecen yilla birlikte artik iyice bitti. Calismadigi belli oluyor. Artist artist gezerken Rodrigues'in forma icin nasil calistigi görülüyor.
Alt yapinin les cöp rezalet durumda oldugunu bilmiyorsunuz sanki.
Kazanmasin onlarda yaBerabere bitmesin.Büyük şikeciler saplasın.Malûm onlardan bu sezonda bir şey olmayacak gibi.Bari tinercilere çelmeyi taksınlar.
Bu hafta tüm şampiyonluk adayı takımların puan kaybedeceği hafta olur. Fb- bjk berabere biter, başakşehir puan kaybeder, gelenek bozulmasın diye bizde puan kaybederiz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rüyamda bursa 7-2 kazanmisti. Umarim tersi olur. Hatta bi ara 2-2 saniyordum bi baktim 7-2 yaziyomus. O an neye ugradigimi sasirdigimda uyandim zaten.
O nasil rüya öyleTam bir kabus.
Hocam yatmadan önce hamur isini birakalim, saygilar.Rüyamda bursa 7-2 kazanmisti. Umarim tersi olur. Hatta bi ara 2-2 saniyordum bi baktim 7-2 yaziyomus. O an neye ugradigimi sasirdigimda uyandim zaten.
Hocam yatmadan önce hamur isini birakalim, saygilar.
Demek onun carpintisi gördügüm rüyaSaat aksam 6' dan sonra birsey yemem. Birtek cay. Onuda birakamam.
Demek onun carpintisi gördügüm rüya![]()
Inanirmisin düsündügünden basit.Valla bilmiyorum. Sekerli iciyorum acaba fazla mi kacti seker. Farkindayim birakmam lazim sekeri.
Inanirmisin düsündügünden basit.
Ben eskiden caya kahveye basiyordum sekeri, hemde az buz degil.
Simdi hic atmiyorum ve inan böylece Cayin gercekten tadina variyorsun.