17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Ilk yarida siyahi Belhanda'nin sutu siyahi oyuncunun eline carpiyor, ikinci yarida Behic sutu eliyle kesiyor ve yuzune carpiyor. Yetmez mi?
Belhanda'nın şutunu bilmemde diğer pozisyon net göğüsüne geliyor. Daha büyük ekran TV almanı taksiye ediyorum yayını da 4K'dan izle bence yoksa işin zor senin

Eğitim şart

Keyifler yerinde mi gençler

CrMh3sPWAAAAeBi.jpg

3-5-2 değil 3-4-3 oynadık

............ ........ Muslera........
.... Maicon... Fernando... Serdar...
Yasin...... Tolga...... Ndiaye....... Garry
.....Feghouli....Gomis... Belhanda... ...

Bir el pozisyonu vardı. Bursaspor oyuncusunun eline çarptı. Net penaltıydı. Ama her ne hikmetse yayıncı kuruluş pozisyon tekrarını hiç göstermedi....

Rica ediyorum şunu bir anlayın, takımı satan falan yok, geride olma sebebi ile gösterilen reaksiyon ve eksikleri dile getirmek. Neden bu kadar ağar laflar kullanıyorsunuz bir türlü anlamıyorum. Bir sıfır gerideyken bayram yapılmaz sonuçta.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi aç oku yorumları... Yeminle okurken utandım. Kovun gitsin, şutlayın, Tolga senin a..., Tolga şöyle tudor böyle, kapatıyorum, izlemiyorum....

Gesendet von meinem Redmi Note 3 mit Tapatalk

Tudor kadar ballı adam yoktur heralde. Mariano 'yu cikarmak nedir ulan. Takimda akli basinda tek isabetli orta yapabilen adami cikarmanin hic bir mantigi yoktur. Birde o bolgeye Yasin'i almak. O dengesizinin hala bu takimda ne isi var? Linnes bu kadar mı kötü de onun yerine orada Rodriguez'i oynatiyorsun? Tudor bu takımdan gitmedigi surece şampiyonluk cok zor.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????
Macin gerginligini atalim hocam ustumuzden.
Mariano evet yanlis geldi bana da ama Yasin bu tarz maclarda bek icin yeterli oldugunu gosterdi 0 a indi 2 3 kere surekli ileri cikti.
Ama lato hamlesi iyiydi. Lato aksiyordu.
2. Yari oyun cok iyiydi zaten bursa yari sahayi gecemiyordu.
Bence alinabilir bi riskti ve istedigini aldi Tudor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnanıyordum macı alacağımıza

Şükürler olsun ki tahmin ettiğim gibi kazandık

Ayrıca Tudor'a hak ettiği övgüyü de verelim

Çok riskli bir hamle yaptı ve kazandı

Ama bence yine de Mariano'nun çıkmasına gerek yoktu

Bir de lütfen herkes bir maşallah desin beyler takıma

Kendi kendimize nazarımız değmesin :)

Ne yaparsak yapalım golün gelmeyeceğini düşünüyordum Bursa San Marino taktiğiyle yeneceğini zannetti ama Feguli bir çıktı pir çıktı.

Helal olsun lan.Bu oyuna puan kaybetsek cok uzulurdum.Dogru veya yanlis Tudor'un iki haftadir yaptigi cesur hamleler tuttu.Bu cesareti Antalya macinda da yapsa belki puan kayipsiz devam edecektik simdi.
Hocam Antalyada takimin top oynayacak hali yoktu macin ilk 20 dk sini izlesek belli oluyor zaten eli belinde herkes diller disarida.
Maca yorgun cikmisti takim. Keza ona ragmen yeniyorduk az daha kornerde uyumasak pozisyonu yoktu 2. Yari Antalyanin

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gökmen Özdemir‏
@gokmnozdmr
Takip et
Daha fazla
Son 3-4 senede Galatasaray'a doğru teşhis koyup, reçeteyi uygulayan tek hoca. A, B, C değil, tek planı var; kazanmak. Güçlü karakter

O değilde Yasin değişikliği çok saçmaydı yav Antalya'daki selçuk değişikliğiyle yarışır yani. Bu tarz fantazileri dengelemesi lazım Tudor'un..

Seni veren allaha şükürler olsun adam , vallahi maç koptu denicek anda takımı tek başına topladı.

ff-640.webp

Helal olsun Tudor.

Tebrikler Galatasaray'ım :).

Geri
Üst Alt