Aydın Uzunoğlu
Aslan Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.905
- 1.589
- 1.748
Bu yavşaklara kolay kolay karıköyde maç kaybettirmezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz kimiz anlamadım![]()
Yanılıyorsun birader ben 3 yıldızı yeni almis bir takimi rakip olarak bile görmüyorum.Son 2 senedir sonradan görme hareketleri, her oyuncusuna 150 milyon, en büyük artık biziz gibi tiner vari yorumlar yapan bir kulüp azizden bile antipatik olmuştur. Eğer birinden daha fazla nefret edilecekse yakın zamanda bu kargalar olmalılardır. Tvde yorumcuları bile tiner çekip konuşuyorsa fb daha az antipatiktir. Nefret etmen güzel ama tiner de mağdur göstermen üzücü olmuş kardeş. Allah ikisinin de belasını versin ama sonradan görmüşler hiç çekilmiyor
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
%100 katılıyorum. Adamlar ptt ligi takimi gibi oynayip kazandilar.InanamiyorumAli Yılmaz sende fenerlisin o vakit, sevindin sanırım fenerin almasına, bizim için mantıklı sonuç fenerin puan kaybetmesi olmalıydı 2011 şike sezonunu hatırlayın 17de 16 falandı galiba adamlar şike uzmanı ve yakalansalarda ceza almıyorlar, bjkden daha tehlikeli görüyorum sahadışı faktörler işin içine girince
Işte o küçük takımın dev gibi hareketleri göze batıyor zaten. Valla bjkyi eskiden antipatik bulmazdım yalan yok ama son yıllarda fikret orman mali ile birlikte müthiş bir tiksinti geldi bende ve çoğu insanda .Yanılıyorsun birader ben 3 yıldızı yeni almis bir takimi rakip olarak bile görmüyorum.
Umursamiyorum zaten bjk yi
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray
fenerden pokum olmaz,bu seneki işleri Galatasaraya yaranmak.bunu unutmasınlar.fener hakkıyla alsa daha iyiydi tabi.hakem beşiktaşın baya bi hakkını yedi 2.yarı.fenerbahce hakkıyla yense beşiktaşlılar hakem diye zırlamayacaktı...
Umursamak başka bir olay, kadro olarak fenerin fersah fersah üzerinde olmaları başka. Fenerin iki oyuncusu var gerisi fos.Yanılıyorsun birader ben 3 yıldızı yeni almis bir takimi rakip olarak bile görmüyorum.
Umursamiyorum zaten bjk yi.İsterse 5 yil üste üste sampiyon olsunlar
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakem resmen katletti maçı.
Ozanın buz gibi elle topa müdahalesine penaltı vermedi.
Cenk in ceza sahası içerisinde ayak bileğine basıldı penaltı verilmedi.
Negredonun golü ofsayt değil diyorlar ama onu net izleyemedim.
Edit : görüntüleri izledim net bir şekilde ofsayt değil.
Ali palabıyık işini iyi yapmış vazifesini yerine getirmiş.
Bir derbide bir takımın bu kadar kaderi ile oynandığını uzun zamandır görmedim.
1 gol 2 penaltı yuh diyorum !
..................
Bu fenerden bir cacık olmazda hakem ve tff desteği ile yine yarıştan kopartmazlar belki şampiyon bile yaparlar.
Beşiktaşa gelince kim ne derse desin taş gibi takım.
Ligin sonuna kadar yarıştan kopmaz elinde çok geniş bir kadro var . lig için fazlasıyla yeterli .
Bu yüzden ligin ilerleyen haftalarında 12-13 futbolcu ile oynayan biz ve fener bocalarken beşiktaş daha diri kalabilir.
Bursayı yenersek büyük avantaj yakalarız. Havamızıda tekrar buluruz.
Umarım yarın bir kırmızı kart operasyonuda biz yaşamayız
Bugün bu hakeme sevinenler yarın biz bu şikecilerle oynarken doğranırsak ne yapacak çok merak ediyorum.Yav millet oyle bir konusuyor ki sanki ligin son haftalari,Fener'le arada 10 puan fark var.Puan farki mac eksigiyle iki.Daha ligin 6.haftasi.Bu skorun bize oyle abartildigi kadar faydasi yok.Hatta bana gore en tehlikeli takim kazandi.Yarin Fener maclarini takip ederken hakeme,rakiplere sovdugumuz zaman hatirlatirim bu maci.