17/18 H:7 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 1 Ekim

Yalnız Medel'de bizim De Jong gibi oyunu 5 metrekare içerisinde oynuyor. Temposunun düştüğünü biliyordum da yinede agresifliği lige yeter diye düşünüyordum.

Her 2 takım da iyiydi. Galatasaray'ın bugünkü TS 'nin yerinde BJK'a karşı, BJK 'nin yerinde TS karşı nasıl oynayacağını düşündüm.

Açıkcası oyumuzu kabul ettirdiğimiz her rakibe üstünlük sağlıyoruz ancak topu rakibe bıraktığımızda sıradanlaşıyoruz.

Rakiplerimiz henüz derbi oynamadığımız için o maçlarda dağılacağımızı düşünüyor. Oysa Bursa maçındaki gibi topu ayağımızda tutarsak, herhalde kaliteli ayak farkıyla her 2 'sini de (hatta tüm derbileri) yenebiliriz.

Beşiktaş maçında attığı golden sonra geçici hafıza kaybı yaşayan Hugo Rodallega, hastaneye kaldırıldı. (NTV Spor)

bu yüzden atamamis

"Galatasaray zor maç oynamadı" diyip o bahanenin altına sığınanları önce konya maçı sonra da fener maçıyla döt edeceğiz az kaldı

Ayrıca trabzon ve bjk deplasmanlarında berabere kalsak bile avantajlıyız ikinci yarı tüm zor maçlarımız içerde.
Bu sene güzel bi şampiyonluk geliyo hayırlısıyla :D

TapaTalK

bize dediler bu tempoyla gidemezsiniz diye bjk kadrosu 30 dakikadan fazlaa tempo yapamıyo,bjk bitmiş beyler şampiyonluk hayırlı olsun

bu sene şampiyon olup kalkan siyah beyaz götleri yere vurucağız

seneye fb ile yarışırız yine şampiyonlukta

"Galatasaray zor maç oynamadı" diyip o bahanenin altına sığınanları önce konya maçı sonra da fener maçıyla döt edeceğiz az kaldı

Ayrıca trabzon ve bjk deplasmanlarında berabere kalsak bile avantajlıyız ikinci yarı tüm zor maçlarımız içerde.
Bu sene güzel bi şampiyonluk geliyo hayırlısıyla :D

TapaTalK
Çok önemli bu . Katılıyorum sana iki deplasmanda berabere kalmak çok iyi sonuç

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı iki pozisyon özetlemek gerekirse;

78.dakikada Lens karşı karşıya golü atsa maç 3-1 olacak ve bitecekti. Döndü gol oldu.

Son dakikalarda önce Rodellega boş poziyonda iyi vuramadı, ardından Castillo iyi pas veremedi ve Trabzon kazanamadı.

Rodellega golden sonra hafiza kaybi yasadiysa oyuna nasil devam etti

Dk 80 ts golü attı 2 - 2 oldu ne bjk takımı ne taraftar reaksiyon gösterdi kalan 15 dk da ts çok üstün oynadı mallığına galibiyeti kaçırdı bu takım bize rakip olamaz , dün dk 84 golü yedik taraftar çıldırdı gol istiyo , takım çıldırdı o golü illa ki atıcaz kaçarı yok şampiyon olacak takım budur kendini belli eder.

Trabzonun ilk golunde Burak malini izleyin :d, adam ofsaytin padisahi

DLEuOmyXcAAn-pI.jpg

Qrallllllllllllllllllllll

Dk 80 ts golü attı 2 - 2 oldu ne bjk takımı ne taraftar reaksiyon gösterdi kalan 15 dk da ts çok üstün oynadı mallığına galibiyeti kaçırdı bu takım bize rakip olamaz , dün dk 84 golü yedik taraftar çıldırdı gol istiyo , takım çıldırdı o golü illa ki atıcaz kaçarı yok şampiyon olacak takım budur kendini belli eder.

dün 2-0dan sonra 6-7 olsun istedim hep.olurdu da...ama kazanmak da yetmiyo taraftara artık,bunu anladım.ezmek istiyoruz.

dün 2-0dan sonra 6-7 olsun istedim hep.olurdu da...ama kazanmak da yetmiyo taraftara artık,bunu anladım.ezmek istiyoruz.

Bursa ve karabük maçında kaçırdıklarımızın acısını önümüzdeki haftalarda çıkaracaz bakalım hangi takıma denk gelicek

Geri
Üst Alt