- 20 Ağustos 2009
- 16.889
- 20.655
- 2.973
Yalnız Medel'de bizim De Jong gibi oyunu 5 metrekare içerisinde oynuyor. Temposunun düştüğünü biliyordum da yinede agresifliği lige yeter diye düşünüyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Medel'de bizim De Jong gibi oyunu 5 metrekare içerisinde oynuyor. Temposunun düştüğünü biliyordum da yinede agresifliği lige yeter diye düşünüyordum.
Çok önemli bu . Katılıyorum sana iki deplasmanda berabere kalmak çok iyi sonuç"Galatasaray zor maç oynamadı" diyip o bahanenin altına sığınanları önce konya maçı sonra da fener maçıyla döt edeceğiz az kaldı
Ayrıca trabzon ve bjk deplasmanlarında berabere kalsak bile avantajlıyız ikinci yarı tüm zor maçlarımız içerde.
Bu sene güzel bi şampiyonluk geliyo hayırlısıyla
TapaTalK
Rodellega golden sonra hafiza kaybi yasadiysa oyuna nasil devam etti
Dk 80 ts golü attı 2 - 2 oldu ne bjk takımı ne taraftar reaksiyon gösterdi kalan 15 dk da ts çok üstün oynadı mallığına galibiyeti kaçırdı bu takım bize rakip olamaz , dün dk 84 golü yedik taraftar çıldırdı gol istiyo , takım çıldırdı o golü illa ki atıcaz kaçarı yok şampiyon olacak takım budur kendini belli eder.
Trabzonun ilk golunde Burak malini izleyin :d, adam ofsaytin padisahi
2.golde ki çizgiyi geçmiş topa sürünerek kafa atmaya çalışması neydi öyle
dün 2-0dan sonra 6-7 olsun istedim hep.olurdu da...ama kazanmak da yetmiyo taraftara artık,bunu anladım.ezmek istiyoruz.
2.golde ki çizgiyi geçmiş topa sürünerek kafa atmaya çalışması neydi öyle