Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.320
- 539
- 873
neyse ki top çizgiyi geçmişti yoksa burak faul yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla korktum burak faul yapti diye, aslinda bana göre bi engel var orda fabri topa yetismeye calisirken kral adamin ayagina carpiyo![]()
2.golde ki çizgiyi geçmiş topa sürünerek kafa atmaya çalışması neydi öyle
salak burak top o kadar bariz çizgiyi geçmeseydi faul yapıp golü önlicekti,mal herif
Gollü beraberlik ile biter 1-1 veya 2-2 gibi bir skor bekliyorum.
Yatsın kalksın dua etsin kaleciye o dengesiz girişine hakem foul uydurmadı.![]()
Qrallllllllllllllllllllll
![]()
Qrallllllllllllllllllllll
Zhuhahaha. Bu nasıl soru? Bi adam hafızasını kaybedince evrenden kaybolmuyor renktaş. Matrix'de yaşamıyoruz.Rodellega golden sonra hafiza kaybi yasadiysa oyuna nasil devam etti
okayı stoperde,hubocanı solbekte oynattı.üstüne castillo ve rodellega yedek.yusuf yazıcı geç alındı oyuna...ersun hoca falan degil,trabzon kurtulmalı o adamdan.Ersun Yanal en iyi 3 yerli teknik direktörden biri. Hamleleri 3 puanı dahi getirebilirdi.
okayı stoperde,hubocanı solbekte oynattı.üstüne castillo ve rodellega yedek.yusuf yazıcı geç alındı oyuna...ersun hoca falan degil,trabzon kurtulmalı o adamdan.
Okay hem ağır düşünen hemde ağır hareket eden bir oyuncu. Üst düzey takımlarda fazla tutunacağını sanmıyorum.Okay zaten orta saha için çok yetersiz. Bari stopere geçsinde orada ilerlesin. Kaliteli bir stoper olabilir. Hubocan zaten sağ bek sol bek stoper oynuyor her türlü.