17/18 H:7 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 1 Ekim

neyse ki top çizgiyi geçmişti yoksa burak faul yapmış.

ulan simdi maci actim negredo basgan arka arkaya 38, 39 ve 40inci gollerini atti.

sansa bak

Kargaların son çırpınışı biz zor maç oynamamışız daha.Ulan gerizekalı tinerciler bi önce kendine bak.Zor diyebileciğimiz 3 maç oynadın.Paşa,Fener,ts.3 ünüde yenemedin.1 inde rezil fenere yenildin.Ee ne anladım bu işten.Kaldıki Paşayı biz ezerek yendik.Çok zorlu bir Bursa deplasmanından galip geldik.Kendileri ile aynı puanda olan Kayseriyi 4 ledik.:D.Bu kayseride ligin başında küme düşüyordu bu arada tiner beyinlilere göre.:asd22:

Son düzenleme:
salak burak top o kadar bariz çizgiyi geçmeseydi faul yapıp golü önlicekti,mal herif

Balıkta tutamadık ama bu sonuç çektiğimiz çileyi unutturdu. Gerine gerine geçsin 2 hafta.
Hayda bree

Gollü beraberlik ile biter 1-1 veya 2-2 gibi bir skor bekliyorum.

cubbeli_hoca_ben_size_demistim_h2496.jpg

Bu çok Iyi oldu iste Sezon basindan Bu yana söylüyorum. Bu sezon en Rahat sampiyonluklarimizdan birisini yasayacagiz

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Ersun Yanal en iyi 3 yerli teknik direktörden biri. Hamleleri 3 puanı dahi getirebilirdi.

Trabzon iyi takım olmuş..

Her takım Besiktas ın sahasında boyle acık ve baskılı oynayamaz.

Abdulkadir ve Yusuf Y. da buyuk gelecek var. Yolları açık olsun.

Ersun malı bu Burak'a nasıl tahammul ediyor, anlamadım. Rodellaga çok onceden girmeliydi.

Ersun Yanal en iyi 3 yerli teknik direktörden biri. Hamleleri 3 puanı dahi getirebilirdi.
okayı stoperde,hubocanı solbekte oynattı.üstüne castillo ve rodellega yedek.yusuf yazıcı geç alındı oyuna...ersun hoca falan degil,trabzon kurtulmalı o adamdan.

okayı stoperde,hubocanı solbekte oynattı.üstüne castillo ve rodellega yedek.yusuf yazıcı geç alındı oyuna...ersun hoca falan degil,trabzon kurtulmalı o adamdan.

Okay zaten orta saha için çok yetersiz. Bari stopere geçsinde orada ilerlesin. Kaliteli bir stoper olabilir. Hubocan zaten sağ bek sol bek stoper oynuyor her türlü.

Geri
Üst Alt