17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Avatarıma Maicon reisi koymak boynumun borcudur.. :gs:

Bülent Korkmaz: "Son dakika golüyle gelen galibiyetler şampiyonluk habercisidir."

Tümer Metin: "Kaptana katılıyorum."

Karga salakları korkudan altlarına sıçmış.Neymiş karabük bile zorlamış bizi.Beyinsiz tinerciler basak gece gece yendik herifleri.2.yarı ciddi olsak gol vuruşlarında 7 olurdu maç.Bu mallarla oynayacagımız maçı iple çekiyorum.30 luk moruklar toplulugu kadrosu ile bakalım kasım aralık ayında ne hale düşecekler.

antuda mac yorumlarina bakarken bu salaklar niye puan farki 8 diyor dedim kendi kendime
sonra da tabelaya baktim hakikaten fark 8 olmus ya la fb ile
bunlar ne yapmis böyle lan

ulan yorumculara bak 2.yarı bin tane gol kaçırdık hala gs kötü oynadı falan dıyolar kalenın onune kadar getirdik gırmedı lanet top kaç defa nereleriyle izliyolarsa macı

50 ye yakın ceza yayına girdik
Rekordur galiba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı yorumlara hayret ediyorum

Takım özgüvenle çıkmış 5-6 olacak maçtı. Herhalde bjk fb başakşehirle oynarken böyle gevşek olmayacak takım, geçen hafta ciddi rakibe nasıl oynadığımızın sinyalini verdiğimizi görmedi bazıları sanırım.

Bence sorun bazı taraftarların kafa yapısını değiştirmesi

Bu maç 3 gol atmamız tamamen futbol şansı ve bugün olan beceriksizliğimiz.

Bence futbolun adaleti oldu 3 gol.Beceriksizlik en yumuşak tabir.Bence bu maç için kerizlik olurdu puan kaybı.

Ayrıca maç sonu yorumculara katılmıyorum.Rıdvanın programda sezonun en kötü oyunu denmiş.Ayıptır.11-12 tane son pas ve gol pozisyonumuz vardı.Böyle kötü oyun mu olur.

Bu arada konu dışı bir bilgi

Kenan Sofuoğlu Fransa’da kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış

Büyük geçmiş olsun umarım tez iyileşir şampiyon

son golde ne bagirdik ama özlemisiz be izdirap dolu 2 seneden sonra :hat::hat::hat:

feghouli gibi bir oyuncun varsa her türlü ilk 11 oynar, hazir degil falan diyemezsin. rodrigues'in asist olarak katkisi yeterli düzeyde olabilir ama son vuruslarinda ciddi anlamda beceriksiz bir oyuncu. tabi bugün uzaktan cektigi sut gol olsa farkli yorum yapardi herkes ama feghouli hemen oynadigi 2 macta 2 gol 1 asistlik katki yapti. rodriguesin 3 asisti var, daha golü yok.

her mac gomis'in ayagina bakma lüksümüz yok. herkesin gol atmasi lazim. özellikle belhanda ve rodriguesten henüz asist olarak aldigimiz katkiyi gol anlaminda alamadik. ndiaye'nin de ilerleyen haftalarda toparlanacagini düsünüyorum. kafasini kaldirmasi lazim. dan dun diye gidiyor sagina soluna bakmadan ve topu kaybedince tehlikeli atak yiyoruz.

Maçın özetini izledim.O kadar pozisyonumuz atlanmış.Karabük sanki maça ortakmış gibi bişey hazırlanmış.Maçın en net pozisyonu garry Gomise pas çıkarmak istedi.Karşı karşıyaydı.Onu özete koymamışlar mesela.

6fa6eb45f6bc625e1628e58b8f03a6a0.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Tudor benim gibi maçı izledi..

Gomis bitik.. Yuruyecek hali yok, 90 dakika sahada..
Belhanda laubali.. Faydadan çok zararı var, sahada..

Az daha puan kaybediyorduk.. Yatsın kalksın Maicon'a sukretsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
böyle laubali oynarsak her zaman bu kadar şanslı olamayız.her maçı aynı ciddiyette oynamak lazım.

Her maç tabi ki böyle olmayacak allah aşkına biraz mantık yapın. Bugün özgüvenle oynadın bir çok pozizyon harcadın ama maçın içinde ki sinirle ''Bu takımdan bi halt olmaz'' demek yakışmıyo

Şu 1 maçta girdiğin pozizyona fb+bjk girmiyo

Hangi rakiple oynarsan oyna, bu kadar üstün oynadığın bir maçta rakibe bu kadar bile pozisyon verilmez. Adamlar orta saha oyuncularımızı baskıyla bozdular ve istedikleri ortamı oluşturabildiler, birkaç kaliteli oyuncuları daha olsa farklı bir senaryo çıkabilirdi pekala.

Bu noktada takımın balansını ayarlamak öncelikle orta saha hattının işi. Fernando tamam, nokta atışı, diğer ikisi birbirine ve mevkilerine adapte olabilmiş değiller.

İlerki maçlarda Karabük gibi dirençli ve aynı zamanda daha kaliteli takımlarla da oynanacak; bugünkü oyun anlayışıyla çok zorlanır takım. İyileşince Tolga-Fernando ikilisi denenmeli göbekte...

Geri
Üst Alt