- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son penaltı da doğruydu değil mi? Sen hakemi sevdin mi ? Değişik...Bence Karabükün ilk yari 2 pozisyonuda penaltiydi. Millet hakeme sövmüş bideBu macta puan kaybı olsaydı tamamen bizim ileri uctaki beceriksizler yüzünden olacakti.
Herkes Rütbesini Bilecek! ????
Ama uğur denen adamın da sürekli bjk öyle bjk böyle demesinden sıkıldım. Ne zaman izlesem kalıp bir sözü var: bjkde medel tolgay var ama bla bla ... Adam çıkınca kanalı değiştiriyorum. Ergenlere benziyor zatentinerciler öyle yada böyle gol atıyor kötü oynasalar dahi hic olmadı hakemleri var
ama feneri savunan agır maldır dün kaleyi bulan tek sutları tek pozisyonları var hala hakem diyorlar yazık
Fernando ya Fernandao diyorlar kaç haftadır.Bulent Mariano'ya Maryona diyor.
Bence Karabükün ilk yari 2 pozisyonuda penaltiydi. Millet hakeme sövmüş bideBu macta puan kaybı olsaydı tamamen bizim ileri uctaki beceriksizler yüzünden olacakti.
Herkes Rütbesini Bilecek! ������������������������
Sevdim hakemi tosbik.Son penaltı da doğruydu değil mi? Sen hakemi sevdin mi ? Değişik...
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama uğur denen adamın da sürekli bjk öyle bjk böyle demesinden sıkıldım. Ne zaman izlesem kalıp bir sözü var: bjkde medel tolgay var ama bla bla ... Adam çıkınca kanalı değiştiriyorum. Ergenlere benziyor zaten
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tosbik ne la?Sevdim hakemi tosbik.
Herkes Rütbesini Bilecek! ????
Sadece ilk yari 2 pozisyondan bahsediyorum. Biri kesin penaltiydi da diğeri biraz tartisilabilir ama bence o da penaltiydi.İlk pozisyon net olarak penaltı değildi.
İkincisine verilebilirdi bilemiyorum emin değilim.
Üçüncü de net olarak penaltı değildi.
Bunu yendik diye söylemiyorum gerçekten ciddi diyorum birkaç eksiğimiz basit pas hatalarımız dışında takır takır top oynuyoruz. Neden yerden yere vuranlar var anlamıyorum. Karabük de hayatının topunu oynadı adamlar bir saniye rahat bırakmadılar. 3. Golü atamayınca bu kadar dirence karşı illa ki sıkıntı yaşayacaksın normal.
Sadece ilk yari 2 pozisyondan bahsediyorum. Biri kesin penaltiydi da diğeri biraz tartisilabilir ama bence o da penaltiydi.
Herkes Rütbesini Bilecek! ������������������������
Bebegimin sevdiği bir cizgi film karakterinin ismi.
o barış başdaş denen anonim çocuğuna iyi oldu.barış baştaş, yatabare, seleznov, hakem, tüm karabük camiası ve fbye KOYDUMUZ İÇİN çok mutluyum