17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Bunu yendik diye söylemiyorum gerçekten ciddi diyorum birkaç eksiğimiz basit pas hatalarımız dışında takır takır top oynuyoruz. Neden yerden yere vuranlar var anlamıyorum. Karabük de hayatının topunu oynadı adamlar bir saniye rahat bırakmadılar. 3. Golü atamayınca bu kadar dirence karşı illa ki sıkıntı yaşayacaksın normal.

Pas hataları beni biraz tedirgin ediyor açıkçası. Bunu Bursa maçında baskı yediğimizde de yaptık.

Sanki bu anlık bir hata değil de bir eksiklikmiş gibi görünüyor. Baskıyı aşamıyor gibiyiz. İlerleyen dönemde bir çözüm buluruz umarım.

hakemler konusunda acıkcası dua edelim aziz ve cetesi biseyler yapsın yoksa bizim yaglı surata kalırsak yandık

acı belki ama tek beklentim azizin hakemler ve tüpcü konusunda saglam tepki koyması

maç dışında günün en acayip olayı geçen hafta bjk fenere saftirik penaltılarla yenildi diye forumda saçma sapan konular açıp bjk seviciliği yapan tipler bugün maiconun pozisyonundaki penaltıyı haklı görüp maicona sallıyorlar.sonra erkekliğe bok sürmemek için attığı gole rağmen bunda diretiyorlar.

bugünkü benzer galibiyeti bjk almış olsun pepe 2 gol atıp birde takımı alehine olmayan bi penaltı yaptırsın. geçen haftaki konuyu açan arkdaş destansı konular açardı ilahi adalet içerikli.
son aylarda bazı üyeler cidden acayip bi hal aldı. yıllardır insanlar şunu anlamadı bi türlü. aynı şey sanıyorla fakat objektif olmakla dangalak olmak arasında dağlar kadar fark vardır.

Anladım,üçüncüsü de verdiği penaltı onu kastettim.
O pozisyonun penalti ile alakasi yok. Sadece ilk yari vermediği penaltıyi telafi etmek icin penaltı noktasini gösterdi. Malesef bizim ulkede hakemlik boyle bir onceki pozisyonun pismanligini bir sonraki alaksiz poziyondan çıkarıyorlar.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

Son düzenleme:
"""""[FONT=&quot]Igor Tudor: Tribünün en yukarısındaki 10 yaşındaki çocuk bile bunun penaltı olmadığını görür. Şimdi hocalar oyunculara taktik verecek, "Ceza sahasında kendini at, rakibin eline şut çek" diye. Bu hiç iyi değil. Bazı şeylerin değişmesi lazım'''''

Bu konu cok onemli bilerek ustune gidilecektir bizim maclarda... dikkat edilmesi lazim[/FONT]

Tolga Ciğerci olmayınca oyunumuz daha "Oynak/Fazla Güzelleştirme" Stili aldı. Rakibi fazla küçümsediler. Bazen basit oynayıp şutunu atacağın. Tolga bunu iyi yapıyor ve daha skora odaklı oynuyoruz. Bugün çok Laubali oynadı Takım.

Bugün Winnerliğimizi iyici kazandık. Bu takım artık Şampiyonluğun en büyük aday konumunu aldı ve TAG'ı korudu.
Tek soru isabetli artık:
"Derby performansımız nasil olacak?"

#EducationIsImportant

Son düzenleme:
Kim ne derse desin bugün şanssızdık normalde maçın hakkı en az 5 gol o kadar çok ceza sahasına girdikki ligdeki hiç bi takım bu kadar rahat ceza sahasına giremez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pas hataları beni biraz tedirgin ediyor açıkçası. Bunu Bursa maçında baskı yediğimizde de yaptık.

Sanki bu anlık bir hata değil de bir eksiklikmiş gibi görünüyor. Baskıyı aşamıyor gibiyiz. İlerleyen dönemde bir çözüm buluruz umarım.
Her maç var bu evet. Bu eksiklik de kolay kolay çözülmez çünkü sürekli ileri oynamaya çalıştığımız için her oyuncunun çok kaliteli ve çok formda olması lazım. Mühim olan bu açığı alan daraltarak ve zor kontra yiyerek kapatabilmemiz.

iki haftadır uyduruk penaltı görmekten mariano nun pozisyonuna penaltı diyosunuz mariano nun dizini sıyırıyor adam bu kadar basitmi penaltı ne saçmalıyosunuz

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]
ok.gif
Hayri Ergün - 30.09.2017 21:38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FEFFE6]#FEFFE6[/URL] "]
[TD]Mesajı Gönderen: biGbeN:cLink:1723865
Iki hafta sonra telekom stadında kabus bizi bekliyor olacak..
%70 e %30 topla oynama..
0 pozisyon ve yarı sahayı gecemeyiz..:([/TD]
[/TR]
[/TABLE]

O maçı düşündükçe uykularım kaçıyor‚ umarım tarihi bir hezimet yaşamayız. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tümer Metin: "Galatasaray, 56 kere rakip ceza sahasında topla buluşmuş. Fenerbahçe 7 maçta bu kadar topu oraya götürememiştir." (beIN)

Geri
Üst Alt