Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
o barış başdaş denen anonim çocuğuna iyi oldu.
provakatör p..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hımmm. Çocuğuna sevgilerBebegimin sevdiği bir cizgi film karakterinin ismi.D
Herkes Rütbesini Bilecek! ????
Bunu yendik diye söylemiyorum gerçekten ciddi diyorum birkaç eksiğimiz basit pas hatalarımız dışında takır takır top oynuyoruz. Neden yerden yere vuranlar var anlamıyorum. Karabük de hayatının topunu oynadı adamlar bir saniye rahat bırakmadılar. 3. Golü atamayınca bu kadar dirence karşı illa ki sıkıntı yaşayacaksın normal.
O pozisyonun penalti ile alakasi yok. Sadece ilk yari vermediği penaltıyi telafi etmek icin penaltı noktasini gösterdi. Malesef bizim ulkede hakemlik boyle bir onceki pozisyonun pismanligini bir sonraki alaksiz poziyondan çıkarıyorlar.Anladım,üçüncüsü de verdiği penaltı onu kastettim.
cok iyi bir tesbithakemler konusunda acıkcası dua edelim aziz ve cetesi biseyler yapsın yoksa bizim yaglı surata kalırsak yandık
acı belki ama tek beklentim azizin hakemler ve tüpcü konusunda saglam tepki koyması
nekadar seyirci vardı bilen varmı ? 40 bin vardı sanki
nekadar seyirci vardı bilen varmı ? 40 bin vardı sanki
Her maç var bu evet. Bu eksiklik de kolay kolay çözülmez çünkü sürekli ileri oynamaya çalıştığımız için her oyuncunun çok kaliteli ve çok formda olması lazım. Mühim olan bu açığı alan daraltarak ve zor kontra yiyerek kapatabilmemiz.Pas hataları beni biraz tedirgin ediyor açıkçası. Bunu Bursa maçında baskı yediğimizde de yaptık.
Sanki bu anlık bir hata değil de bir eksiklikmiş gibi görünüyor. Baskıyı aşamıyor gibiyiz. İlerleyen dönemde bir çözüm buluruz umarım.
O konuda bir bilgim yok, o bilgi geçildi mi? Ben bile gidemedim bugün kız rahatsız olduğu için.Kaç seyirci varmış Kenan