17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

keita dan sonra ilk defa sırtına adamı alıp tasıyan bir kanat adamımız oldun ve bu daha fragman

Muslera bu sene iyi değil mi bana mı öyle geliyor, gol yemeyi geçtim, pas hatalarını gidermesi lazım. Yoksa daha önceleri böyle oynamadığı için bu durum alışamadı mı , Bursa maçında da yaptı bu haftada yaptı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]
ok.gif
Hayri Ergün - 30.09.2017 21:38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FEFFE6]#FEFFE6[/URL] "]
[TD]Mesajı Gönderen: biGbeN:cLink:1723865
Iki hafta sonra telekom stadında kabus bizi bekliyor olacak..
%70 e %30 topla oynama..
0 pozisyon ve yarı sahayı gecemeyiz..:([/TD]
[/TR]
[/TABLE]

O maçı düşündükçe uykularım kaçıyor‚ umarım tarihi bir hezimet yaşamayız. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Orada bir tane 12 yaşında olması muhtemel bir angıt var, ikide bir 6 tane atacağız onlara diyor. Kendi taraftarı bile hahah yazmış düşünün yani . Abartmıyorum 12 yaşında çıksa sasirmam

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis bitik yürüyecek hali yok ama 90. Dakikada o kadar kişiyi karıştırıyor? Aga bu neyin kafası? Ben bizim taraftarı anlamıyorum harbiden. Eren'i mi alsin adam? Daha ne yapsın bu Tudor ben anlamıyorum. Eren'i de gördükte neyse. Belhandayi da daha doğru bi şekilde izlemeni öneririm. Yedirdigi golde haklısın ama bak

Gomis ve Belhanda kaliteli futbolcular, buna hiç sozum olmaz.. Ama bugun Gomis çok kotuydu.. O ilk haftalardaki gucu, kuvveti yoktu.. Ozel hayat mı, yoksa bugune özel kotu performans mı bilmem.. Belhanda Sneijder olayında her zaman Belhanda dedim, yine derim.. Ama Belhanda'nın da bugun çok kritik top kayıpları oldu. Yeterince oyuna konsantre değil.. Laubali.. Karabuk golundeki asisti dısında da kotuydu..

Sana tavsiyem biraz objektif ol.. Gomis ve Belhanda bugun kotuydu.. Takım normal performansını gösterseydi, 4-5 farklı kazanırdık..

Stad tıklım tıklım doluydu, otopark dolu olduğu için Levent'e gidip arabayı parketmek zorunda kaldım, maçın 60.dakikasında girebildim stada. Bu otopark problemine çözüm bulmaları lazım demekki yetmiyor.

Arkadaş Karabük maçımı Fenerbahçe derbisi mi belli değil..

tolga tolga diyenlere tek sunu diyorum tolga olsaydı 15.dkdan sonra ben dahil herkes defol tolga embesil serefsiz cık git defol diyecektik :)

Yatabare çok iyidi bu arada. Bizimkilerden hemen her pozisyonda aldı topu.

Onun dışında bireysel hatalar dışında pozisyon vermedik.

Her maç var bu evet. Bu eksiklik de kolay kolay çözülmez çünkü sürekli ileri oynamaya çalıştığımız için her oyuncunun çok kaliteli ve çok formda olması lazım. Mühim olan bu açığı alan daraltarak ve zor kontra yiyerek kapatabilmemiz.

Bu hatalar BJK, Başakşehir ve kısmen de Fener maçında başımıza iş açabilir. Özellikle ilk ikisi topla çıkışları çok iyi olan takımlar. Bursa ve Karabük'e benzemez. Bir anda 1-2 tane yersek çıkaramayız.

Derbilerde Tolga oynar Garry yedek,Anadolu takımlarına ise Garry-Feghouli çıkılır ortada Tolga/Ndiaye oynar

Yatabare çok iyidi bu arada. Bizimkilerden hemen her pozisyonda aldı topu.

Onun dışında bireysel hatalar dışında pozisyon vermedik.

yerlimi olur yabancımı bilmem ama iste bize o tarz yada love tarzı hızlı bir yedek forvet lazım erenden bize fayda yok

gomis yoruldugu an cıkarıp koyacan hızlı forveti savunmalar düsünsün ozaman

Bu arada maçın temposu inanılmazdı. Soluk alamadım resmen. Bu lige yabancı sınırı getirmeye çalışan şerefsizler var, inanılmaz bir komedi filmi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçtaydım yeni geldim hakem tam bir tetikçiydi. Maicon gereken cevabı verdi. Kale arkasından izledim bu arada Maicon'un golünden sonra kale arkası Boca Juniors tribününden esintiler sundu. Gol olunca herkes bulunduğu tribünden aşağı yuvarlandı ben mesela 7 sıra aşağı düşmüşüm o anki atmosfer gerçekten muazzamdı :D

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan Alper Ulusoy yalandan bir penaltı verdin Karabük'e maç 2-2 bitsin diye, hadi neyse birşey demiyorum :)

Ben takımı çok begendim top kaptırmayan takımmı var dünyada iniesta kross dahi kritik pas hatası yapıyorlar ya da pozisyon vermeyen takımmı var dünyada

Rakip ceza alanına rakipten 4 5 kat fazla girdikçe problem yok bu maçta 56 kez rakip alana girmişiz daha isteyelimki birde karabük gibi takıma yapıyoruz bunu unutmayalımki karabük süper ligde topu en öabuk kapan 2. Takımmış maçta spiker söylemişti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada maçın temposu inanılmazdı. Soluk alamadım resmen. Bu lige yabancı sınırı getirmeye çalışan şerefsizler var, inanılmaz bir komedi filmi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bırak getirsinler kötü mü bizde futbolu bırakır siyasetle ilgileniriz ama pek işlerine gelmez sanırım :atess:

O değilde yıllardır Galatasaray ve arada fener maçları dışında şu ligde maç izlemezdim bu sene maçların yarısını sıkılmadan izliyorum vakit olsa diğer yarısını da izlerim.. Yabancı sınırı getirirlerse çok yazık olur cidden haftalarca söverim şerefsizlere..

Geri
Üst Alt