Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
keita dan sonra ilk defa sırtına adamı alıp tasıyan bir kanat adamımız oldun ve bu daha fragman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada bir tane 12 yaşında olması muhtemel bir angıt var, ikide bir 6 tane atacağız onlara diyor. Kendi taraftarı bile hahah yazmış düşünün yani . Abartmıyorum 12 yaşında çıksa sasirmam[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]Hayri Ergün - 30.09.2017 21:38[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FEFFE6]#FEFFE6[/URL] "]
[TD]Mesajı Gönderen: biGbeN:cLink:1723865
Iki hafta sonra telekom stadında kabus bizi bekliyor olacak..
%70 e %30 topla oynama..
0 pozisyon ve yarı sahayı gecemeyiz..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
O maçı düşündükçe uykularım kaçıyor‚ umarım tarihi bir hezimet yaşamayız. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Gomis bitik yürüyecek hali yok ama 90. Dakikada o kadar kişiyi karıştırıyor? Aga bu neyin kafası? Ben bizim taraftarı anlamıyorum harbiden. Eren'i mi alsin adam? Daha ne yapsın bu Tudor ben anlamıyorum. Eren'i de gördükte neyse. Belhandayi da daha doğru bi şekilde izlemeni öneririm. Yedirdigi golde haklısın ama bak
Orada bir tane 12 yaşında olması muhtemel bir angıt var, ikide bir 6 tane atacağız onlara diyor. Kendi taraftarı bile hahah yazmış düşünün yani . Abartmıyorum 12 yaşında çıksa sasirmam
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her maç var bu evet. Bu eksiklik de kolay kolay çözülmez çünkü sürekli ileri oynamaya çalıştığımız için her oyuncunun çok kaliteli ve çok formda olması lazım. Mühim olan bu açığı alan daraltarak ve zor kontra yiyerek kapatabilmemiz.
Yatabare çok iyidi bu arada. Bizimkilerden hemen her pozisyonda aldı topu.
Onun dışında bireysel hatalar dışında pozisyon vermedik.
Bu arada maçın temposu inanılmazdı. Soluk alamadım resmen. Bu lige yabancı sınırı getirmeye çalışan şerefsizler var, inanılmaz bir komedi filmi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi