17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Spiker dahil hangi yorumcuyu açsam Karabük iyi geldi,oynamak istedi tehdit etti diyor.Abi bunlar salak mı yoksa bilerek mi yapıyorlar ? Belhandanın ve Musleranın hatalı pası ve olmayan penaltıdan başka naptı Karabük ? Bana göre oynadığımız en zayıf takımdı.
54 kez ceza sahasına girerek rekor kırmışız dalga mı geçiyor bunlar

O değilde yıllardır Galatasaray ve arada fener maçları dışında şu ligde maç izlemezdim bu sene maçların yarısını sıkılmadan izliyorum vakit olsa diğer yarısını da izlerim.. Yabancı sınırı getirirlerse çok yazık olur cidden haftalarca söverim şerefsizlere..
Meselâ yarın ts bjk maçını izlemeyi düşünüyorum. Onu bırak fb maçını bile izleme gafletinde bulundum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maç çok ilginçti yav. Bu kadar şansızlık fazla oldu. Kısmetsizlik bir yana takımın gereksiz havaya girdiğı cok net görüldü. Bir bakima boyle kazanmak hayırlı oldu. Ayaklar yere saglam bassın. Şimdi konya maçına konsantre olma zamanı.

Bir diger baska onemli konu maalesef tribünlerimiz maçın icinde degil. Uykusu geliyor insanın. Derbi mac olsa anlarım stres falan iyi.tribun olmayabiliyor bazen ama takimi ateslemek lazim bu tip maclarda. Nebileym abi rerere rarara dye bagirsan stad gaza gelecek ama yok surekli ayni nakarat. uA bu işi çözmeli.

karabükün kötü bi kadrosu yok.ama bjk maçındaki karabükü hatırlayınca tabi kolay geccek dedik.ve gecebilirdi de..bu maçta poko cok iyiydi,onun önderliginde güzel bastılar ama yetmedi tabi.10 tane yemekten ve tecavüzden kurtuldular.buna dua etsinler.

Son düzenleme:
Şu gstv de maçı yorumlayan bi kel var gol esnalarında gram sevinmiyo bu herif ne ayak

TapaTalK

Aptal Tudor.. Benim gibi maçı izledi..

Gomis bitik.. Yuruyecek hali yok, 90 dakika sahada..
Belhanda laubali.. Faydadan çok zararı var, sahada..

Az daha puan kaybediyorduk.. Yatsın kalksın Maicon'a sukretsin.
Gomis orda kendini yırtmasa belhanda içeriye açmasa gözle atardık o golü
Golü takım atar takım yer

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz yeni bi takımız,bunu unutuyoruz bazen.bursa ve karabük bjkye yata yata oynadı ama bize ortasahada bastılar özellikle ilk yarıda..akıllıcaydı.2.yarı tabi piller çalışmıyo o kadar... 2 maçtaki baskıya ragmen bursa 5 yemekten,karabük 10 tane yemekten zor kurtuldu.

tecavüz baska bahara kaldı.bi daha böyle nah bu skorla biter maçlar.keyfini çıkarsınlar zaman zaman zorlayabildik diye.

Hakem son ana kadar inanılmaz maç yönetti ama son pozisyonda görmedği pızisyonda eyyam yaptı 35 metreden penaltı çaldı

Şu gstv de maçı yorumlayan bi kel var gol esnalarında gram sevinmiyo bu herif ne ayak

TapaTalK

iyi konuya deginmisin,ben daha net bisey söyliyeyim

gs tv de can erbesler dısında bir tane bile galatasaraylı oldugunu sanmıyorum cogu kemik yalayıcı moron gibi tipler

tvye cıkardıkları adamları meyhaneden bulup getiriyorlar sanki kafa dumanlı cümle kuramıyor

iyi konuya deginmisin,ben daha net bisey söyliyeyim

gs tv de can erbesler dısında bir tane bile galatasaraylı oldugunu sanmıyorum cogu kemik yalayıcı moron gibi tipler

tvye cıkardıkları adamları meyhaneden bulup getiriyorlar sanki kafa dumanlı cümle kuramıyor
O kel ciddi araştırılmalı
Gs'li filan olduğunu düşünmüyorum
Hiç bir golde sevinmedi bu zamana kadar
Ulan yorumcu olsun diye ordan burdan adam topluyosunuz gstv kuş yuvası oldu

TapaTalK

Müsabaka sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, “Galip gelen Galatasaray’ı kutluyorum. Kendi takımımı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

kral!!!

Zorlu Deplasmanlar veya Derbiler
_____________Muslera____________
Mariano___Maicon___Serdar___Linnes
____________Fernando____________
Feghouli___Ndiaye__Tolga___Belhanda
_____________Gomis______________

İç Saha kolay maçlar veya risk alınması gereken maçlar
_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Serdar___Latovlevici/Linnes
_________Ndiaye___Fernando_______(Ndiaye yerine Tolgada olabilir)
___Feghouli___Belhanda___Garry_____
______________Gomis______________

DK_5YWcX0AAFPTg

ben maçtan önce ezer geçeriz demiştim ama bu skor, mücadele ve son dk gelen gol kesinlikle daha çok işimize geldi. müthiş bir takım ruhu var ekipte.

ben bu sene son derece memnunum mücadeleden. teşekkürler tudor.

iki sene ortalarda yoktuk ite köpeğe kaldı meydan şimdi geri dönüyoruz.

Şampiyon Cimbom !

@Sarper Yıldırım karşim yine haklı çıktın bu kadar artniyetli hakem olmaz emir almışlar anlaşılan kalın kalın doğrandık bugün normal şartlarda bu hakeme bir daha maç verilmemesi lazım.

Takım yine çok iyidi tek anlamadığım nokta müsait pozisyonlarda şut çekmiyoruz bütün oyuncular pas veriyo ceza sahası içinde kaleye vuran yok vurmaları lazım ceza sahası içinde kaleyi gördün mü çakıcan felsefe bu olmalı.

Geri
Üst Alt