17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

DK_kvq0W0AA7gWN.jpg:large

tinerciler öyle yada böyle gol atıyor kötü oynasalar dahi hic olmadı hakemleri var

ama feneri savunan agır maldır dün kaleyi bulan tek sutları tek pozisyonları var hala hakem diyorlar yazık
Ama uğur denen adamın da sürekli bjk öyle bjk böyle demesinden sıkıldım. Ne zaman izlesem kalıp bir sözü var: bjkde medel tolgay var ama bla bla ... Adam çıkınca kanalı değiştiriyorum. Ergenlere benziyor zaten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Karabükün ilk yari 2 pozisyonuda penaltiydi. Millet hakeme sövmüş bide:D Bu macta puan kaybı olsaydı tamamen bizim ileri uctaki beceriksizler yüzünden olacakti.

Herkes Rütbesini Bilecek! ������������������������

İlk pozisyon net olarak penaltı değildi.
İkincisine verilebilirdi bilemiyorum emin değilim.
Üçüncü de net olarak penaltı değildi.

Bunu yendik diye söylemiyorum gerçekten ciddi diyorum birkaç eksiğimiz basit pas hatalarımız dışında takır takır top oynuyoruz. Neden yerden yere vuranlar var anlamıyorum. Karabük de hayatının topunu oynadı adamlar bir saniye rahat bırakmadılar. 3. Golü atamayınca bu kadar dirence karşı illa ki sıkıntı yaşayacaksın normal.

Ama uğur denen adamın da sürekli bjk öyle bjk böyle demesinden sıkıldım. Ne zaman izlesem kalıp bir sözü var: bjkde medel tolgay var ama bla bla ... Adam çıkınca kanalı değiştiriyorum. Ergenlere benziyor zaten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya kardesim spor medyasına neden bukadar takılıyorsunuz

ugur dedigin cocuk,sakallarını kes lise talebesi

88 dogumlu bir ergen daha,kendini medyada kabul ettirebilmek icin sivrilmesi gerektigini biliyor ve sacmalıyor iste

Bizim malca gol kaçırmamızı tartışalım ok lafım yok

Amaaaaa bence daha büyük bir tehlike var

O da Tüpçü federasyonunun hakemleri

Bu bence üzerinde durulması gereken çok ciddi bir olay

Mesela Bugün İlk yarı Mariano'nun pozisyonuna penaltı verse ağzımı açmam

Ama sen kalkıp tam öldürücü dakikada bir penaltı uyduruyorsan

Kudura bakma ama orada çok net art niyet ararım

Bence yarın Ts hakem tarafından doğranacak seyredip göreceğiz

Bundan sonra maçlarda hakem faktörünü de yenebilecek top oynamalıyız

barış baştaş, yatabare, seleznov, hakem, tüm karabük camiası ve fbye KOYDUMUZ İÇİN çok mutluyum

Karabük derbiye çıkmış fb gibi oynadı.

Bunu yendik diye söylemiyorum gerçekten ciddi diyorum birkaç eksiğimiz basit pas hatalarımız dışında takır takır top oynuyoruz. Neden yerden yere vuranlar var anlamıyorum. Karabük de hayatının topunu oynadı adamlar bir saniye rahat bırakmadılar. 3. Golü atamayınca bu kadar dirence karşı illa ki sıkıntı yaşayacaksın normal.

fener bize karsı karabük kadar tempo yapabilsin pres yapabilsin fizik olarak diri olup kosabilsin hic bahse dahi girmeden bir fenerli arkadasıma forma alıcam

eksiklerimiz hatalarımız laubaliliklerimiz var bencede ama su anda ligin fizik acıdan tempo acıdan en güclü takımıyız acık ara

tinercileri fiziken ayakta tutan 2 adam var bu sene atiba ve oziii 150milyon lenn

Maç 2-2 olunca adamların yedek kulübesindeki manzara çoğu şeyi açıklıyor aslında, neredeyse ağlayacaklardı artık nasıl hırs yaptılarsa.

Pozisyonların hiçbiri penaltı değildi bana göre. Birsürü lig izliyoruz ben hiçbir ligde böyle pozisyonlara penaltı çalındığını görmedim. Bunlara faul bile çalınmıyor çoğu ligde. Bizim ligdeki oyuncular hakemleri az çok bildikleri için atıyorlar kendilerini yere. Hakemin en kötü aklı kalıyor bugün ki gibi daha sonra uyduruyor bir penaltı. Tudor un dediği gibi hakemler kurulu mu toplanıyor ne yapıyorsa yapsınlar. Artık bir standart şart oldu ligimize. Yoksa her maç penaltı çalınmaya devam eder. Bu gün canımız yanmadı ama elbet birgün yanar.

Geri
Üst Alt