Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.767
- 109.586
- 4.878
+1Bjk kazandıktan sonra tadı kaçan bir tek ben miyim?
9.haftada fb yerine bjk gelseydi keske arenaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Bjk kazandıktan sonra tadı kaçan bir tek ben miyim?
+1
9.haftada fb yerine bjk gelseydi keske arenaya.
Ruzgar arkalarindan esiyirŞu Şenol gitseydi Milli Takım'a da kurtulsaydık.
Bjk avrupada gogsumuzu kabartacagini belirttigim icin tadim kacti diyemem.Bjk kazandıktan sonra tadı kaçan bir tek ben miyim?
Ruzgar arkalarindan esiyir
30dk tempo yapamiyorlar
Tecrubeleri ayaklardan uretkenlik bekliyorlar.
Ben cekinmiyorum bjkden
Bi sacmalik olmazsa icerde disarda puan alamazlar bizden.
FT nin 12/13 une benziyorlar.Bizim yenmemiz önemli değil,adamlar diğer maçlarda puan kaybetmiyorlar.Karabük maçı gibi maçlarda kazanıyorlar hep.O maçlarda puan bırakmayacaklarsa nerede bırakacaklar?Trabzon'u da yenerler bunlar hakem penaltı verir yine.
FT nin 12/13 une benziyorlar.
Bu sene olmazsa bile seneye fena baticaklar ki ben bu sene 2 puan kaybina bakar diye dusunuyorum
Fikir birligine varabilmemiz cok ilgincBizim yenmemiz önemli değil,adamlar diğer maçlarda puan kaybetmiyorlar.Karabük maçı gibi maçlarda kazanıyorlar hep.O maçlarda puan bırakmayacaklarsa nerede bırakacaklar?Trabzon'u da yenerler bunlar hakem penaltı verir yine.

Fikir birligine varabilmemiz cok ilginc![]()
2-0 biter max.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karabükün hocasi belli oldu mu?
Belli olduysa, kim oldu?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Altyapı hocasıyla çıkacaklar bizim maçaKarabükün hocasi belli oldu mu?
Belli olduysa, kim oldu?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hoca faktoru cok onemli,babelin bu kadar katki vermesi ,cenkin su formu fln normal degilGerçekleri konuşmak lazım.Ben dahil herkes adamlar ha düştü ha düşecek ha kaybedecekler diyoruz ama adamlar 3 senedir hafif durgunluklar dışında hiç ciddi bir düşüş trendine girmiyor.Bu artık beni korkutuyor.Biz şampiyon olamıyorsak gerekirse Fener olsun ama bunlar olmasın.Durulmaları lazım.