17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Ruzgar arkalarindan esiyir
30dk tempo yapamiyorlar
Tecrubeleri ayaklardan uretkenlik bekliyorlar.
Ben cekinmiyorum bjkden
Bi sacmalik olmazsa icerde disarda puan alamazlar bizden.

Bizim yenmemiz önemli değil,adamlar diğer maçlarda puan kaybetmiyorlar.Karabük maçı gibi maçlarda kazanıyorlar hep.O maçlarda puan bırakmayacaklarsa nerede bırakacaklar?Trabzon'u da yenerler bunlar hakem penaltı verir yine.

Bizim yenmemiz önemli değil,adamlar diğer maçlarda puan kaybetmiyorlar.Karabük maçı gibi maçlarda kazanıyorlar hep.O maçlarda puan bırakmayacaklarsa nerede bırakacaklar?Trabzon'u da yenerler bunlar hakem penaltı verir yine.
FT nin 12/13 une benziyorlar.
Bu sene olmazsa bile seneye fena baticaklar ki ben bu sene 2 puan kaybina bakar diye dusunuyorum

Gomis'in formamız altında ilk hat-trick'ini izleyeceğimiz maç olacak.

5-0 biter 7. haftada 20 gole ulaşırız.

Karabükün hocasi belli oldu mu?

Belli olduysa, kim oldu?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

2-0 biter max.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fikir birligine varabilmemiz cok ilginc

Gerçekleri konuşmak lazım.Ben dahil herkes adamlar ha düştü ha düşecek ha kaybedecekler diyoruz ama adamlar 3 senedir hafif durgunluklar dışında hiç ciddi bir düşüş trendine girmiyor.Bu artık beni korkutuyor.Biz şampiyon olamıyorsak gerekirse Fener olsun ama bunlar olmasın.Durulmaları lazım.

2-0 biter max.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

024e6f441f6055b02bbc2d79d5a6aff9.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekleri konuşmak lazım.Ben dahil herkes adamlar ha düştü ha düşecek ha kaybedecekler diyoruz ama adamlar 3 senedir hafif durgunluklar dışında hiç ciddi bir düşüş trendine girmiyor.Bu artık beni korkutuyor.Biz şampiyon olamıyorsak gerekirse Fener olsun ama bunlar olmasın.Durulmaları lazım.
Hoca faktoru cok onemli,babelin bu kadar katki vermesi ,cenkin su formu fln normal degil

Geri
Üst Alt