Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
bu adam net besiktasli, milletle kafa buluyor akli siraBenim basaksehir sempatim onlarin sahadaki oyunu ile ilgili degil , kavga dovus ve hosnutsuzluk ortaminin olmamasi ile ilgiliydi , oncelikle TS macindaki olaydan sonra bu konuda sogudum . Fakat yine de imkanim oldukca maclarina gidiyorum , kombinemi de aldim
Yalniz bu kalkip da 35 senelik hayatinda tuttugun takimi "degistirmek" degildi . basaksehirin kim tarafindan kurulup finanse edildigi ile ilgilenmiyorum , umrumda da degil
dogru sportif isleri , hamleleri yapip guzel futbol oynuyorlar , tribunlerinde de kavga dovus yok diye keyif aliyordum .. mesele bu
yani stadyumlarina gittigimde kaybetsinler diye hissetmedigim bir takim , sampiyon olsalar uzulmeyecegim bir takim ... ama surekli bjk ve fb stadyumlarina da gidiyorum , icimde hep truva duygusu ile , basaksehirde bu olmuyor
maddi konuya gelirsek ,elbette bir anda kapanmaz , ama bu seneki basari icin katlanilan maliyetlere 1-2 tanesi haric , yuksek olmakla beraber , kim uymasi anlaminda laf soyleyemem
fakat kimse de bu kadar adamin bir anda alinip ,nerdeyse sifirdan kurulan bu kadronun bu kadar erken sampiyonlugu garantileyecegini ongoremezdi .. ben birinci haftadan hissettim , ucuncu haftada da dillendirdim , zaten simdi de herkes de garanti gormeye baslamistir
Laubalilik etmezlerse 90+ puan sasirtmaz beni