17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Benim basaksehir sempatim onlarin sahadaki oyunu ile ilgili degil , kavga dovus ve hosnutsuzluk ortaminin olmamasi ile ilgiliydi , oncelikle TS macindaki olaydan sonra bu konuda sogudum . Fakat yine de imkanim oldukca maclarina gidiyorum , kombinemi de aldim

Yalniz bu kalkip da 35 senelik hayatinda tuttugun takimi "degistirmek" degildi . basaksehirin kim tarafindan kurulup finanse edildigi ile ilgilenmiyorum , umrumda da degil

dogru sportif isleri , hamleleri yapip guzel futbol oynuyorlar , tribunlerinde de kavga dovus yok diye keyif aliyordum .. mesele bu

yani stadyumlarina gittigimde kaybetsinler diye hissetmedigim bir takim , sampiyon olsalar uzulmeyecegim bir takim ... ama surekli bjk ve fb stadyumlarina da gidiyorum , icimde hep truva duygusu ile , basaksehirde bu olmuyor

maddi konuya gelirsek ,elbette bir anda kapanmaz , ama bu seneki basari icin katlanilan maliyetlere 1-2 tanesi haric , yuksek olmakla beraber , kim uymasi anlaminda laf soyleyemem

fakat kimse de bu kadar adamin bir anda alinip ,nerdeyse sifirdan kurulan bu kadronun bu kadar erken sampiyonlugu garantileyecegini ongoremezdi .. ben birinci haftadan hissettim , ucuncu haftada da dillendirdim , zaten simdi de herkes de garanti gormeye baslamistir

Laubalilik etmezlerse 90+ puan sasirtmaz beni
bu adam net besiktasli, milletle kafa buluyor akli sira

mJPA31.png

Latovlevici'yi son macta begenmedim. Linnes oynasin.

2003 nere 2017 nere anadolu takımları eskisi gibi değil kafa takımları geçtim anadolu takımları bile belli bi güçte öyle kesin kazanırım yada 3 atarım 5 atarım diyemiyorsun hele bu yıl tam zirve, her takım bütçesi dahilinde kaliteli takım kurdu, sakatlıklar var, kar kış var, hakemler var varda var.
Kesinlikle öyle ama ic saha maclarini ne olursa olsun almamiz lazim. Ligin kalitesi bariz bir sekilde artti. Öyle eline yüzüne bakilmayacak kadrolar yok artik. Herkes herkesi yenebilecek gücte sayilir. Ligin bana göre en vasat takimlarindan biri olan Genclerbirligi bile Basaksehir'i bir sekilde yenebiliyor.

Su zamana kadar 15 deplasman galibiyeti cikimis. Yabanci siniri 5+0+3'ken bu zaman 11-12 deplasman galibiyeti cikiyordu. Karabük deplasmaninda Malatya 4 atti, Bursa gitti Malatya deplasmaninda 4 atti. Kasimpasa gitti Alanya'ya 3 atti deplasmanda. Bu zamana kadar 0-0 biten mac da olmadi. Yerli sayisi azaldikca daha ofansif futbol oynaniyor diyebiliriz.

Kesinlikle öyle ama ic saha maclarini ne olursa olsun almamiz lazim. Ligin kalitesi bariz bir sekilde artti. Öyle eline yüzüne bakilmayacak kadrolar yok artik. Herkes herkesi yenebilecek gücte sayilir. Ligin bana göre en vasat takimlarindan biri olan Genclerbirligi bile Basaksehir'i bir sekilde yenebiliyor.

Su zamana kadar 15 deplasman galibiyeti cikimis. Yabanci siniri 5+0+3'ken bu zaman 11-12 deplasman galibiyeti cikiyordu. Karabük deplasmaninda Malatya 4 atti, Bursa gitti Malatya deplasmaninda 4 atti. Kasimpasa gitti Alanya'ya 3 atti deplasmanda. Bu zamana kadar 0-0 biten mac da olmadi. Yerli sayisi azaldikca daha ofansif futbol oynaniyor diyebiliriz.

İç saha için dediklerine katılıyorum 45 50 bin taraftar önünde kayıp vermemek lazım,ligin kalitesi arttı taraftar stada geliyo, maçlar izleniyo eskiden çok sıkıcı geçen anadolu takımları arasındaki maçların bilr albenisi olmaya başladı

Arkadas‘da 2 bilet var, birilerine vermek istiyor. Ismini cismini tc kimlik numarani yaz, telefonla senle irtibata gecsin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Su takim antalaya cok beles 2 puan kaybetti . Ciddi oynasa 5 beraberlik alip ligi bitiremez mi ? Maksat her maca final gibi cikmak . Kondusyon her sey futbolda , kadro kuruldu yukleme yapildi , eksikler giderildi ve heves de var , neden yenemeyesin su bjk yi fb yi ..

bjk 85 puani mi ne gecmisti 2003 te .. olabilir bence konsantrasyonla

1996-2002 döneminde bile 82 puandan ötesini göremedik.34 maçlı sistemde gördüğümüz max. 2005-2006 83 puan.Şimdi mi göreceğiz hem de o zaman Anadolu takımları daha zayıfken.Şimdi o zaman Avrupa vardı diyeceksin ama Bjk de 85 puanı UEFA'da çeyrek final oynayarak topladı.

O Alanya da Trabzon'a deplasmanda 4 attı uzar da gider kısaca.

Lato başarılı gidiyor bence bu maçtada oynamalı maskeden kurtulunca dahada iyi olur

tolga her nekadar verimli olsa da ilkkez 2 kanat oyunculu ideal 11 olacak, heyecan verici bi durum.

Gecmis sezondada takim ilk haftalarda cok iyi baslayip sampiyon olamamisti dogru
ama unuttugunuz birsey var...
o senelerde takimin en az 2-3 bölgesi hep aksiyordu
bu sene öyle degil her bölge cok saglam...
oyuncu kalitesi daha iyi

Gecmis sezondada takim ilk haftalarda cok iyi baslayip sampiyon olamamisti dogru
ama unuttugunuz birsey var...
o senelerde takimin en az 2-3 bölgesi hep aksiyordu
bu sene öyle degil her bölge cok saglam...
oyuncu kalitesi daha iyi
Tam tersi cok kotu baslayip cok iyi bitirdigimiz sezonlarda oldu,onun icin her sezon kendi icinde degerlendirilmeli. Ancak bu yil zor gececek o kesin,takimlarin cogu tehlikeli

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam tersi cok kotu baslayip cok iyi bitirdigimiz sezonlarda oldu,onun icin her sezon kendi icinde degerlendirilmeli. Ancak bu yil zor gececek o kesin,takimlarin cogu tehlikeli

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
deplasmanda 1-0 dan mac cevirip üstelik iyi oyniyarak kazanabiliyorsak bu takim hertürlü sampiyon olur...
yeterki ters bir durum yasanmasin (sakatlik falan)

Karabük'ün yeni hocası yokken 3-4 atmalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler maca cok gitmek istiyorum ogrenciyim kombinesi olup maca gitmeyen varsa talibim

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kitleyip yolumuza bakalım.

Selçuk oynamazsa; 4-1

Koyacağız. Öyle böyle değil hem de.

2⃣0⃣

Geri
Üst Alt