17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Bursa maçı da 3 puan bu maç da 3 puan.Özgüvenle,rehavete kapılmamayı sentezlememiz lazım her maç zor her maç final

Şikebahçeyle 8 puan fark için... Bir sonraki deplasmanıda alırsak, en ciddi aday olarak yolumuza devam ederiz. Daha derbilerimiz duruyor, zorlu maçlar olacak. Feghouli onbire entegre olursa gerek Belhandanın gerekse tüm takımım performansını yukarıya çekecektir

Katılıyorum 70. dk dan sonra bırak mücadele etmeyi yürüyecek hali kalmadı bursanın , bizle 90 dk kafa kafa oynuyacak takım yok tr de istedikleri kadar motive olsunlar pilleri biter illa ki , istatistiklerde doğruluyo bunu 30 la 45 dk arası 6 gol atmışız , 76 90 arası 4 gol , 30 ar dk anca dayanıyolar ilk yarıdada 2.yarıdada.

Bu takıma kimse adam adama markaj yapamaz en basit örneği bursa da oldu 2-3 kişi gomis'i tutarsa diğer oyuncular o boşlukları değerlendirir çünkü bireysel gücü ve takım gücü çok yüksek bir takımız. Alan savunması yaparsan da feghouli, belhanda, ndiaye gibi delici oyuncularla rakibi boğar mariano, latov gibi oyuncularla da yıpratırsın. Yorumcuların bir çoğuna katılmıyorum kolay takımlarla oynadığımızı söylüyorlar ama Kayseri, Antalya, Kasımpaşa, Bursaspor, Osmanlı bu lig de son 2 sene de büyüklerden kaç puan aldıklarına baksalar gerekli bir istatistik olacaktır

Bu takıma kimse adam adama markaj yapamaz en basit örneği bursa da oldu 2-3 kişi gomis'i tutarsa diğer oyuncular o boşlukları değerlendirir çünkü bireysel gücü ve takım gücü çok yüksek bir takımız. Alan savunması yaparsan da feghouli, belhanda, ndiaye gibi delici oyuncularla rakibi boğar mariano, latov gibi oyuncularla da yıpratırsın. Yorumcuların bir çoğuna katılmıyorum kolay takımlarla oynadığımızı söylüyorlar ama Kayseri, Antalya, Kasımpaşa, Bursaspor, Osmanlı bu lig de son 3 sene de büyüklerden kaç puan aldıklarına baksalar gerekli bir istatistik olacaktır

Ben ligde zayıf takım olduğuna bile katılmıyorum oynadığımız takımları geçtim her takımın belli bi gücü var sınır kalktı eskisi gibi helva takımlar yok hepsi oynuyo mücadele ediyo , yorumcular bi umut besliyo işte kargaseverler olarak rekor puanla şampiyon olunca bakalım ne diyecekler.

Ben ligde zayıf takım olduğuna bile katılmıyorum oynadığımız takımları geçtim her takımın belli bi gücü var sınır kalktı eskisi gibi helva takımlar yok hepsi oynuyo mücadele ediyo , yorumcular bi umut besliyo işte kargaseverler olarak rekor puanla şampiyon olunca bakalım ne diyecekler.

Çünkü yorumcular hala farkında değil yabancı sınırı kalkalı 2 yıl oluyor ve herkesin kadrosu artık oturmaya başladı en basit şöyle bir yorum yapayım bundan 3-4 sene önce yabancı kuralı varken iyi yerli oyuncular büyük takımdayken kötü yerli oyuncular anadolu kulüplerine kalıyordu yabancı sınırının kalkması bu ülke futbolu adına çok büyük bir devrim olmuştur hatta iddaa ediyorum bir gün tekrardan anadoludan şampiyonluk çıkma şansını bariz şekilde arttırmıştır bugün göztepe eğer ki yabancı kuralı olsa 13 puan değil 2-3 puan da kalırdı küme düşmemek için mücadele ediyor olacaktı. Yabancı kuralının sağladığı en büyük fayda tüm takımlarımız çok güçlendi deplasmanlar oldukça zorlu geçmeye başladı iç sahada da kafa kafaya oynayabiliyorlar bir çok şehrimizde stadlar bitti bir çok şehrimizde de yapılıyor. O yüzden yorumcular kolay takım var demeye devam etsin yakında anlarlar sonradan da kıvırmaya başlarlar :D

Ne rehaveti sevgili renktaşlar takım sivas maçında 90.dk da 4.golü arıyo koşa koşa rehavete girecek takım böyle olmaz rahat olun.

Taraftar çok iyi olmalı. Kayıpsız geçersek harika olacak.

Çünkü yorumcular hala farkında değil yabancı sınırı kalkalı 2 yıl oluyor ve herkesin kadrosu artık oturmaya başladı en basit şöyle bir yorum yapayım bundan 3-4 sene önce yabancı kuralı varken iyi yerli oyuncular büyük takımdayken kötü yerli oyuncular anadolu kulüplerine kalıyordu yabancı sınırının kalkması bu ülke futbolu adına çok büyük bir devrim olmuştur hatta iddaa ediyorum bir gün tekrardan anadoludan şampiyonluk çıkma şansını bariz şekilde arttırmıştır bugün göztepe eğer ki yabancı kuralı olsa 13 puan değil 2-3 puan da kalırdı küme düşmemek için mücadele ediyor olacaktı. Yabancı kuralının sağladığı en büyük fayda tüm takımlarımız çok güçlendi deplasmanlar oldukça zorlu geçmeye başladı iç sahada da kafa kafaya oynayabiliyorlar bir çok şehrimizde stadlar bitti bir çok şehrimizde de yapılıyor. O yüzden yorumcular kolay takım var demeye devam etsin yakında anlarlar sonradan da kıvırmaya başlarlar :D

Göztepe , kayseri , antalya , akhisar , bursa , başakşehir , kasımpaşa , konya bu takımlarla yarın deplasmanda biz , bjk , fb kim oynarsa oynasın favori değil o mallar konuşmaya devam etsin diğer takımlarda kolay değil ama bunlar biraz daha ön plandalar bence.

Göztepe , kayseri , antalya , akhisar , bursa , başakşehir , kasımpaşa , konya bu takımlarla yarın deplasmanda biz , bjk , fb kim oynarsa oynasın favori değil o mallar konuşmaya devam etsin diğer takımlarda kolay değil ama bunlar biraz daha ön plandalar bence.

Türkiye de 4 takım harici bu sene deplasman da en zorlu sıralama ilk 5 şöyle olurdu;
1) Başakşehir
2) Antalya(Oynadık)
3) Bursa(Oynadık)
4) Konyaspor
5) Kayseri

Türkiye de 4 takım harici bu sene deplasman da en zorlu sıralama ilk 5 şöyle olurdu;
1) Başakşehir
2) Antalya(Oynadık)
3) Bursa(Oynadık)
4) Konyaspor
5) Kayseri

Bursa ve antalya gerçekten sağlam oluyo dediğin gibi sabırsızlıkla bjk maçlarını bekliyorum.

6.da göztepe olur.

Ntvsporda mehmet ayan adlı fanatık fbli amigo her söyleminde Gs bir gün duvara kötü çarpacak diyor . Ulan salak sanki bu takım yenilmeyecek mi? Yenilince duvara mi çarpıp dağılacağız. Bu nasıl bir mantıktır, bu nasıl cekememezliktir . Bir de fb olabilir demiyor mu yanındaki serdar amigosu kahkaha attım

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet Ayan Galatasaraylıdır ne fenerlisi.Evet şayet Bursa maçının ilk yarısındaki gibi oynarsak eli ayağı düzgün bir takım fena yapar.Kazanırken de hatalarını görmek önemli olan.Ben herkesi yeniyorum,hiçbir hatam yok,mükemmelim dersen birgün fena yapar birisi

Bursa ve antalya gerçekten sağlam oluyo dediğin gibi sabırsızlıkla bjk maçlarını bekliyorum.

6.da göztepe olur.

Bizim fikstür çok avantajlı ve zor ilk yarı bütün zor deplasmanları bitiriyoruz sadece ikinci yarı kadıköy'e gidicez eğer ki ilk yarı sonunda puan farkıyla lider girersek şampiyon rahatlıkla oluruz

Mehmet Ayan Galatasaraylıdır ne fenerlisi.Evet şayet Bursa maçının ilk yarısındaki gibi oynarsak eli ayağı düzgün bir takım fena yapar.Kazanırken de hatalarını görmek önemli olan.Ben herkesi yeniyorum,hiçbir hatam yok,mükemmelim dersen birgün fena yapar birisi

Real, Barça, Psg gibi takımlara karşı böyle geriye düşüp konsantrasyonu kaybedersek evet paramparça yapma ihtimalleri yüksek fakat lig de 0-2 geriye düştüğümüz maçta 15-20 dakika da maçı çevirecek bir kadroya sahibiz atan da iyi tutan da(muslera) iyi olunca sıkıntı olmuyor kalede muslera yerine eray gibi bir adam olsa dediğiniz olabilirdi çünkü rakipler maç içinde öne geçip kontrayla gol arayıp bulabilirlerdi ama muslera olunca o da kolay olmuyor hatta rakipler kontraya çıkarken bile irkiliyor :D

Poko oynuyor mu yarın?Bilgisi olan var mı?Son maçta kadroda yoktu

Kardemir Karabükspor’un Galatasaray kafilesinde sakatlıkları bulunan Serdar Deliktaş ve kaleci Ahmet Şahin ile kart cezalısı Dany Nounkeu ve Arjantinli sol kanat oyuncusu Luis Ibanez yer almadı.

Poko var oynar büyük ihtimal.

DK7NqGiX0Ac1i0g.jpg

Çok ciddi yağış uyarısı var yarın öğleden sonrası için.Maç saatine denk gelme ihtimali de var

Kötü oynadık diye lanse edilen ilk yarıda girdiğimiz bir sürü net pozisyon var en basit belhanda ve garrynin pozisyonları , kalecinin zor çıkardığı tolga ve gomisin pozisyonları bursanın gayette eli ayağı düzgün bu arada.

Geri
Üst Alt