- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
3-4 farklı galibiyetle ayrılıp golleri de bu zamana kadar skor katkısı alamadığımız N'diaye,Gary ,Belhanda gibi isimlerden alırsak tadından yenmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursanın nesi düzgünKötü oynadık diye lanse edilen ilk yarıda girdiğimiz bir sürü net pozisyon var en basit belhanda ve garrynin pozisyonları , kalecinin zor çıkardığı tolga ve gomisin pozisyonları bursanın gayette eli ayağı düzgün bu arada.
3-4 farklı galibiyetle ayrılıp golleri de bu zamana kadar skor katkısı alamadığımız N'diaye,Gary ,Belhanda gibi isimlerden alırsak tadından yenmez.
Bursanın nesi düzgünben pozisyon bulmadık demedim ki.Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geldi pozisyon buldu.Bursa yarım takım.Gücümüzü ölçebileceğimiz bir maç daha oynamadık.Antalya da geçen seneki Antalya değildi.3 tane deplasman maçı belli edecek bizim gerçek gücümüzü.Onlar da 11.haftadan sonra
Benim en çok merak ettiğim oyuncu Ndiaye özellikle gol attıktan sonra nasıl bir tepki verecek adam sanki doğuştan Galatasaray'lı gibi mücadele ediyor![]()
Bursanın nesi düzgünben pozisyon bulmadık demedim ki.Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geldi pozisyon buldu.Bursa yarım takım.Gücümüzü ölçebileceğimiz bir maç daha oynamadık.Antalya da geçen seneki Antalya değildi.3 tane deplasman maçı belli edecek bizim gerçek gücümüzü.Onlar da 11.haftadan sonra

Bir röportajında ''Taraftarla olan ilişkim her geçen maç daha da iyi olacak" demişti heralde taraftarın içine doğru dalar![]()
Ah o Antalya beraberliği olmayacaktı...
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Bu takım Türkiye ligi takımlarından hiçbirine kendi sahasında puan vermez, en az 3 atar köylerine ugurlarız
Sakin ol adaş Konya maçında olağandışı şeyler oldu ?Sen dün Konya %99 kazanamaz diyen arkadas degil misin?
Allah askina yukarida söyledigin gibi seyler söyleme ters etki yaratmasin![]()
Evet'te düşünsene yarın yendik mi 8taşada 8 puan fark oluyordu...nasıl kuduruyorlardı o zaman...Bizim ki nazarlık olsun, asıl konu diğer rakipler antalya deplasmanında 1 puan alabilecek mi![]()
Lan Gece vakti ekranda baya karanlık ayarlı...